torsdag 30. september 2010

Lesedag

Startet dagen med en treningsøkt på Five55. Var 3 grader ute, så det fristet ikke noe særlig å løpe ute i kulda.. Ble både intervaller og styrke på meg i dag, løp 4 x 4 intervaller på nivå 13. Veldig sliten etterpå;) Men nå har jeg masse energi utover dagen. Har lest et par timer, og nå skal jeg på skolen en tur.

Blir mye lesing på meg disse dagene, må jo ta igjen litt, siden jeg reiser til Brasil allerede neste uke!!!

Ha det fint så lenge:)

onsdag 29. september 2010

Nydelig høstvær

Man kan jo ikke annet enn å smile når været er så fint som nå. Det er ganske så kaldt ute, men så lenge sola skinner i slutten av september, så er jeg fornøyd:) Denne uken trener jeg som sagt ute, og i går hadde jeg nok en herlig treningsøkt ute i ettermiddagssola. Hadde en veldig hektisk dag, så det var godt å koble helt ut med litt løping i frisk luft.

I dag blir det en del lesing på meg, men det blir selvfølgelig også en løpetur litt senere. Håper alle koser seg i det fine høstværet... Ønsker alle en kjempefin dag:)

tirsdag 28. september 2010

Teselskap med jentene :)

Slik ser det ut når jeg inviterer venninner på te og kaker;) Helt utrolig hvor fort tiden går når man skravler i vei og koser seg!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kokkekonkurranse!


I dag har vært en hektisk dag, allerede fra da jeg stod opp 06.30! Har blant annet vært med i en kokkekonkurranse, av alle ting;)

Lagene bestod av en kjent person og en profesjonell kokk. Jeg var så heldig å være på lag med Harald Osa, en fantastisk dyktig og ikke minst artig person! Vi konkurrerte mot Alex Rosen og hans partner Kjartan, og den alltid skjønne Cecilie Skog og hennes partner Mikael.

Vi lagde da hver vår rett med blant annet bruk av sardiner. Det var veldig spennende å være på lag med en som virkelig kan lage mat, og vi endte opp med å lage tre herlige småretter. Skal få oversendt bildene av maten og selve konkurransen, så skal dere få se mer.

Det var (dessverre ;) Alex og Kjartan som endte opp med seieren, så gratulerer så mye til dem!
Var ganske så festlig å bli bedømt av selveste Eivind Hellstrøm også, ble passe nervøs av at han så på mens jeg lagde mat, men gjorde ingen store feil;)

Alex og Kjartan, vinnerteamet!


Cecilie og Mikael!

Og ikke minst Harald og meg!

mandag 27. september 2010

Løpetur - svett og god!

Akkurat kommet hjem etter en fantastisk løpetur i høstsola. Det er jo helt herlig høstvær ute, og det må utnyttes. Hadde egentlig tenkt meg inn på treningsstudioet, men jeg får meg bare ikke til å trene inne når sola skinner sånn som nå.

Endte derfor opp med en løpetur rundt Brønnøya, en nydelig øy hvor du løper ved vannet hele runden. Det var deilig å trene ute igjen, har blitt mye tredemølle på meg i det siste, men siden det denne uka er meldt sol så og si hver dag, tror jeg det blir løping ute de neste dagene. Så får jeg trene litt styrke på en matte hjemme;)

Hvordan trener dere, nå som høstværet har kommet?

søndag 26. september 2010

Gratulerer med dagen, verdens beste mamma!


Gratulerer så mye med dagen, min kjære mamma! Du er verdens vakreste, skjønneste, snilleste og ikke minst beste mammaen i hele verden. Takk for at du er akkurat den du er:)

I dag har vi feiret bursdag her på Nesøya. Masse familie, venner, fårikål og kaker. En veldig fin dag! Eneste som manglet var storesøster, men hun får jeg jo se snart:)

Må forresten beklage at jeg ikke har oppdatert bloggen denne helgen, men tok meg rett og slett en time-out. Fredag dro jeg opp til Trondheim, og jeg har hatt noen deilige dager med kjæresten min. Blir for øvrig godt med oppdateringer fremover, så det er bare å følge med.

På tirsdag skal jeg blant annet delta i en kokkekonkurranse (?!), hvor vi skal lage sunne og gode retter med blant annet grønnsaker og sardiner. Jeg har aldri smakt sardiner, men jeg har nå skjønt hvor ufattelig sunt det skal være. Så i morgen skal jeg øve meg litt, ved å lage en sardinrett.. Tror ikke jeg gjør noe mer avansert enn et smørbrød, men vi får se hva jeg disker opp med.

Håper hvertfall alle har hatt en strålende helg:)

torsdag 23. september 2010

Saueskinnsjakken - høstens kupp

I går tok jeg turen innom åpningen av Filippa Ks nyeste flaggskipbutikk i Oslo. Filippa K er et av de merkene jeg alltid har hatt en forkjærlighet for, med sine enkle snitt, rene farger og klassiske plagg har de sikret seg en stor stjerne hos meg. Det går vel strengt tatt ikke an å gjøre et bomkjøp hos dem, og kvaliteten på klærne er veldig bra. Prisene er også overkommelige. Jeg fant blant annet en kjole, som hadde vært perfekt til årets julebord, og den kostet rundt 1400 kroner. For en kjole er ikke det så aller verst...

Her er hvertfall et bilde fra gårsdagens åpning. Gjorde et lite intervju med KK også, som dere kan lese HER. De mener jeg har "plagget alle snakker om";) Og det er jo ikke helt feil, saueskinnsjakken er et must denne høsten... Jeg er nærmest forelsket i min nye jakke, som forresten er fra Cubus (mange som har spurt) ;)

Olay

I dag har jeg fått noen nye produkter som jeg tenkte jeg skulle teste. Det er både et serum og en treatment krem. Olay Regenerist 3 Point Cream kom ut i fjor, og det er en krem som har vunnet flere priser. Disse produktene skal ha en oppstrammende effekt på huden etter bare 5 dagers bruk, så her er det bare å sette i gang;)

Tenkte som sagt å teste disse, og skrive en liten evaluering her på bloggen. Selv elsker jeg å lese om hud og hårprodukter på andres blogger, er greit å få litt tips fra andre også...
Så da får dere bare følge med på testprosjekten mitt;)

Håper alle har en tipptopp dag!

onsdag 22. september 2010

Morgenøkt

Herlig start på dagen! Utrolig deilig å være ferdig med treningen allerede kl 08.00:) Ble både intervaller og styrke på meg i dag! Nå venter noen spennnende møter:) Ha en fin dag!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag 21. september 2010

Hva er å finne på kjøkkenet mitt?

Denne måneden finner du meg i Det Nye Shape Up, et treningsblad som er utrolig bra. Har lest det nå, og storkost meg med flere av artiklene. De har testet ut ulike treningsformer, samtidig som at de gir flere råd og tips til trening og kosthold. Du finner også sunne og gode oppskrifter, så etterhvert skal jeg blant annet prøve meg på en av de sunnere pizzaene man kan lage fra bunnen av.

I denne utgaven er det altså også et intervju med meg. Jeg forteller om kostholdet mitt, og om hvilke 10 ting som er et must på mitt kjøkken. Også har de da stylet bordet med de ulike matrettene jeg liker aller best. Så hvis dere lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag, er det bare å ta en titt i Shape Up;)

Heldagsseminar

I dag har jeg heldagsseminar på ernæringsstudiet, så kommet sterkere tilbake med blogging i kveld :) ha en finfin dag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag 19. september 2010

Søndagstur og wokmiddag

Dagen-der-på er det veldig lett å bli sittende inne foran TVn, og det er jo veldig deilig;) Men jeg synes alltid det er deilig å komme meg ut eller trene, før jeg så kan slappe helt av med god samvittighet! Så nå har jeg gått en times lang tur sammen med moren min på Brønnøya, en kjempenydelig øy jeg pleier å løpe rundt.. Men i dag ble det ganske så rolig;) Nydelig vær var det også, så det var veldig koselig :)

Og jammen fant vi ikke en liten sopp også ;)








Og nå har jeg akkurat disket opp med en av mine spesialiteter, nemlig wok! Det er jo raskt, enkelt og ikke minst sunt og godt! Jeg veksler ofte mellom svinekjøtt og kylling, men i dag så oppskriften slik ut:
- en grønn og en rød paprika
- en løk
- en purreløk
- gulrøtter
- sukkererter
- en chilli
- svinekjøtt
- teriyaki saus

Og dette kan serveres med nudler eller ris:) Namnam!! Nå skal jeg ta en rolig kveld, og se Brann - Rosenborg.. :)

Love my new jacket

Ny jakke på plass i klesskapet, og jeg elsker den! Har lenge hatt lyst på en saueskinnsjakke, så jeg var ikke i tvil da jeg fant denne. God og varm er den også, så den blir en sikker vinner utover høsten!



Slik så altså gårsdagens antrekk ut. Ble en ordentlig hyggelig kveld, med et veldig hyggelig vorsspiel. Etterhvert kom det bare flere og flere fra vennegjengen, og det var så hyggelig at vi rett og slett ikke kom oss på byen. Det ble heller sang og dans ut i de sene nattetimer i leiligheten... :)

Har sovet lenge, og må vel nå komme meg opp og i dusjen. Vurderer faktisk en liten treningsøkt, men får se hvordan formen er utover dagen;) God søndag alle sammen!


lørdag 18. september 2010

Lørdag

Etter en lang og god søvn, løper jeg nå av gårde for å trene. Blir både kondisjon og styrke i dag. Slik har denne ukens treningsøkter sett ut:


Mandag:

Intervaller: 4*4, hvor jeg løper på 13,5 og går på 6,5. Styrke: Mage og biceps


Tirsdag:

Styrke: Biceps, triceps, lår, mage og rygg


Onsdag:

Spinning: 60 minutter


Torsdag:

Treningsfri


Fredag:

Spinning: 60 minutter


Lørdag:

30 minutter på ellipsemaskin. Styrke: Mage og rygg.


Etter dagens treningsøkt, tar jeg helg med god samvittighet;) Så i kveld blir det ut med jentene! God helg alle sammen:)

torsdag 16. september 2010

Hårpleie

Har fått noen spørsmål angående hva slags hårprodukter jeg bruker, så her kommer et lite innlegg om det! Jeg har i lang tid sverget til Redken, og er fortsatt strålende fornøyd med deres produkter. Dette gjelder alt fra sjampo til hårspray. I løpet av de siste årene har jo håret mitt blitt veldig mye varmebehandlet i forbindelse med TV-jobben, og da er det ekstra viktig å ta vare på håret.

Når det kommer til sjampo og balsam, bruker jeg Redken Blonde Glam. Jeg bruker også en color enhancer, som frisker opp og bevarer den blonde fargen.

Hvis jeg er i varmere strøk passer jeg alltid på å beskytte også håret mot solen. Som regel bruker jeg disse produktene, som beskytter mot soleksponering. Jeg kurer også håret flere ganger i løpet av ferien, og da bruker jeg Color Extend Sun. Den etterlater håret veldig mykt, og ikke minst gir den en fin glans.

Og her er noen av produktene jeg bruker når jeg enten bruker rettetang eller føner. Iron Silk er veldig bra, den påfører jeg før jeg bruker rettetangen. Den skal beskytte håret mot varmebehandlingen. I tillegg påfører jeg alltid Satinwear 02 før jeg føner håret. Jeg bruker også Extreme, som er en varmebeskyttende kur som ikke skal skyldes ut. Den gir en veldig fin glans hvis du påfører den på områder som er veldig slitt.


Cravings

Fikk et spørsmål for en liten stund tilbake, om hva slags tilbehør jeg liker best. Som mange sikkert har skjønt, er jeg utrolig svak for vesker;) Det grenser muligens mot en lidenskap, noe som er litt skremmende... ;) Og nå har enda en veske fanget min oppmerksomhet!

Er titt og stadig innom bloggen til søte Camilla Pihl, og i dag hadde hun lagt ut noen herlige bilder fra Louis Vuittons nye kolleksjon. Må si jeg falt pladask for denne vesken! Den er virkelig HELT fantastisk...

Om noen få uker kommer jo min nye Alexa-veske fra Mulberry, og jeg gleder meg massemasse! Og den holder jo i massevis for nå! Må likevel si at jeg klør litt i fingrene etter denne vesken også...

07.00


God morgen kjære lesere! Tidlig oppe i dag igjen, en ny dag med forelesninger venter. Gårsdagen var finfin, ble jentekveld med jenteprat og cupcakes;)

Sitter hvertfall litt i halvtåka ved kjøkkenbordet nå... Håper kaffen snart gir litt virkning! Spinningen i går var hvertfall helt fantastisk! Kjempebra musikk, og jeg svettet så det holdt. Musikken synes jeg er er superviktig når man trener spinning, det må være musikk som motiverer! Og så er det viktig at det ikke bare er gamle sanger;)
Men jeg skal definitivt dra på spinning igjen... Mulig jeg drar allerede i morgen, hvis jeg ikke er for støl!

Nå venter skole og studier! Adios

onsdag 15. september 2010

Trening i kaldere vær

Mange spør om hvordan jeg får motivasjon til å trene.. Vel noe av det som gir meg motivasjon, er nytt treningstøy;) Det å føle seg fresh og fin når man går på treningssenteret, er faktisk ikke til å undervurdere. Og i dag har jeg fått meg nytt treningstøy i posten. Treningsjakken og tightsen er fra Twentyfour, og det aller beste ved det nye tøyet er at det er ment for trening på kaldere dager. Har flere produkter fra Twentyfour, og synes de er veldig bra på treningstøy, så tror nok disse også vil stå til forventningene;)

Det vil si at det er fleece på innsiden av både tightsen og jakken, så nå har jeg virkelig ingen unnskyldning for å ikke ta meg en løpetur. Og det til tross for at det begynner å bli kaldere og kaldere der ute... Er det noe jeg helst vil unngå når jeg trener, er det å pådra meg en forkjølelse!

Men nå har jeg for øvrig tenkt meg på spinning! Grugleder meg... Når jeg løper på egenhånd pusher jeg meg selv, det er noe helt annet å bli pushet av noen andre. Men desto bedre blir jo treningen... Så jeg får hoppe i det! Skal bli godt å få svettet ordentlig, etter noen timer på lesesalen.



Spørsmålsrunde del 2

Har du fremdeles planer om å studere medisin? Jeg er i gang med ernæringstudiene nå, og da går sammen med medisinstudentene de første semestrene. Så skal jeg prøve å finne ut av om jeg liker det.


Hvor ser du at tv-karrieren går videre?
 I TV-bransjen vet man aldri, så jeg planlegger ikke langt frem i tid. Men jeg vil gjerne gjøre mer TV... Vi får se hva tiden bringer;)

Holder du oversikt over ca hvor mange kcalorier du får i deg daglig? Nei. Jeg spiser når jeg er sulten, men jeg spiser sunt og fornuftig, slik at jeg har nok energi til å ha en aktiv hverdag.

Bruker du foundation isåfall hvilket merke? Guerlain Parure Aqua, veldig fornøyd med den.

Hvordan planlegger du og Vadim og "leve" nå som du må pendle? kan du ta noen fag i Trondheim også, eller må du ta alt i Oslo? :) Jeg studerer i Oslo, men bor hovedsaklig i Trondheim, så det blir mye pendling!


Hva er det som motiverer deg når du trener ?
 Den fantastiske følelsen man sitter igjen med, etter en gjennomført økt. I tillegg føler jeg meg mye bedre både psykisk og fysisk når jeg trener. Ikke minst gir det meg energi gjennom dagen!

Hva er favorittmaten din? Uten tvil sushi!

Hei Katarina! Slik jeg har forstått det så gikk du på Bjørknes samtidig som du jobbet med waschera i Bergen, hvordan kombinerte du i så fall dette mtp. fravær på skolen, reising osv? Har selv begynt på Bjørknes nå, og skal kombinere det med en jobb hvor jeg må reise en del, så jeg tenkte å høre hvordan du organiserte det hele :) Jeg gikk på Bjørknes i Oslo, men jeg jobbet jo også på Waschera i Oslo. Så sånn sett gikk det helt fint. Men jeg var opp og ned på skolen hele dagen, i tillegg til at jeg jobbet fulltid, så det var et heftig halvår. Men hvis man vil det nok, tror jeg det ordner seg:) Lykke til!

Hvem av "fotballfruene" henger du mest med?
 Møter de fleste på kamp, men ser en del til blant annet Josefin og Kristina også utenom. Ellers blir jeg stadig kjent med nye og veldig koselige fruer;)

Hvilke serier følger du med på? Gossip Girl, Greys Anatomy, Desperate Housewives, og nå har jeg begynt på 24.


Favorittfilm? Altfor vanskelig å velge, men Love Actually er alltid en slager, og et must, i desember.

Er du naturlig tynn eller må du spise sunt og trene for å holde vekta?:) Jeg er nok forholdsvis slank i utgangspunktet, men jeg trener jo seks dager i uken for å holde meg i form, og føle meg vel med kroppen min.

Hei :) 
Du har en utrolig fin blogg, jeg blir skikkelig inspirert av deg! 
Jeg lurte på hvor på Tjøme du har hytte? Brøstø!

Hvordan møttes deg og Valdim? Hvordan var første daten ? På Norway Cup, av alle ting ;) Den var veldigveldig bra, men mer enn det sier jeg ikke;)

Hvordan var det å jobbe med sommerspillet på tv2? 
Helt fantastisk! Den morsomste jobben jeg har hatt hittil.

Hvilket nåværende tv2 program kunne du helst tenk deg å vært med i? (som programleder)
 Vanskelig å si... Men kunne gjerne tenkt meg å være deltaker i Skal vi Danse!

Hva var drømmeyrket ditt som barn?
 Det var vel alt fra prinsesse til lege, jeg var innom det meste.

Har lest at du kunne tenkt deg å blitt lege, 
eller noen helse. Hvorfor? er jo veldig ulikt det å jobbe innen tv. :)
 Jeg ønsker jo å kombinere disse to tingene. Tror det er sunt med kontraster i hverdagen. TV er veldigveldig moro, men det virker også kjempespennende å få lov til å jobbe med å hjelpe andre mennesker.

Hvordan ser en perfekt dag for deg?
 Tror jeg må starte dagen med en treningsøkt, etterfulgt av en ordentlig jentekveld med vin og annet moro. Men etter en slik kveld, er det ganske så bra med en rolig søndag med kjæresten.

Hvordan takler du å være så mye borte fra kjæresten din? Kjæresten min skal reise bort nå og være borte i en måned, og jeg gruer meg veldig. Er ikke vant til å være så lenge fra han. Har du noen tips, f.eks. hvordan man takler sjalusi og sånt? :) Avstandsforhold er ikke særlig moro, men samtidig får man tid til å savne hverandre. Det tror jeg alle har godt av. Sjalusi er ikke enkelt, men man må rett og slett stole på hverandre. Så lenge man klarer det, tror jeg den måneden går fortere enn man tror:)

Jeg får også en haug med spørsmål angående Vadim og hans eventuelle planer for utlandet. Det er fortsatt et halvt år frem i tid, så jeg venter litt med å svare på de spørsmålene:)

tirsdag 14. september 2010

Tirsdag

Etter å ha startet dagen med styrketrening på SATS, er jeg nå klar for en leseøkt. På planen i dag står nervesystemet;) Ganske så spennende faktisk! Helt utrolig hvordan kroppen henger sammen på alle mulige måter. Nok nerdeprat;)

Må innrømme at styrketreningen i dag var utrolig kjedelig! Kunne ønske jeg likte å trene styrke bedre enn jeg gjør, men jeg liker mer fart og svetting. Klarte likevel å presse meg gjennom økten, kan ikke bare trene kondisjon heller. Men hvis noen har noen tips til bra og litt "morsommere" styrkeøvelser, er det bare å fyre løs i kommentarfeltet;)

Skal prøve å svare på litt flere av spørsmålene deres også! :) Og jeg prøver stadig å bli flinkere på å legge ut bilder i innleggene, men i dag er det ikke mye interessant å komme med her fra kjøkkenbenken.. Kun meg, en kopp cappuccino og boka "Menneskekroppen"! ;)
Men jeg kommer sterkere tilbake med flere bilder, så stay tuned!

Teller ned til sommerferien

Det ble jo ikke mye til sommerferie på meg i år, noe som var helt greit når jeg hadde så morsom jobb! Men om kun 23 dager skal jeg altså ha en litt forsinket sommerferie, og det i Sør-Amerika!

Jeg reiser først til Sao Paolo, hvor jeg møter storesøster som er på utveksling. Etter et par dager reiser vi videre til Buenos Aires, hvor vi blant annet skal se på et helt fantastisk fossefall! Turen går så videre til Rio de Janeiro, hvor vi både skal ligge på stranden og oppleve byen.
Jeg gleder meg helt vanvittig mye, og nedtellingen er altså i gang. Blir ikke veldig moro å reise den lange flyturen alene, men får ha med meg nok bøker og filmer, så går det nok fint!

Når jeg reiser, skal jeg selvfølgelig ta en haug med bilder! Jeg skal oppdatere bloggen flere ganger underveis:) Men dette er altså ikke før om tre uker. Nå er det lesing som gjelder framover, hvertfall hvis jeg skal kunne ta meg fri med god samvittighet!

Rio de Janeiro

Igazu waterfalls
Sao Paolo

søndag 12. september 2010

Kampdag

Startet dagen med å sove lenge, etterfulgt av en treningsøkt på SATS! Ble mye styrke i dag:) Prøvde å lese litt etter trening, men ble dårlig med det. Får vanligvis masse energi av treningen, men i dag ble jeg bare trøtt... ;)

Mange ville jo se gavene jeg var så heldig å få, her er de: et nydelig smykke og en lommebok fra Mulberry!


Nå blir det middag med en venninne, før turen går til Lerkendal! God søndag:)

- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag 11. september 2010

Spørsmålsrunde del 1

Tusen takk for alle spørsmålene! Tar litt tid å svare på alt, men her kommer hvertfall første del:)

Hva du drikker når du er på byen?
 Hvitvin eller mojito

Hvor ofte trener du? 5-6 ganger i uken

Har du noen sjekketriks?
 Dårlig med det, men tror på det å være seg selv, og ikke spille et "spill".

Hvordan spiser du? hvor mye per dag?
 Jeg spiser når jeg er sulten, men er bevisst på hva jeg får i meg. Har lagt ut et innlegg om kosthold, så se på det:)

Er du a eller b menneske?
 Definitivt B!

Hvilke produkter bruker du for å få så fin hud? 
Dermalogica og Linda Johansen

Hadde du bra karaktersnitt på vgs? Var ganske skoleflink, gikk ut med 15 seksere


Gikk du realfag? Nei, gikk allmenn. Tok realfagene på Bjørknes i ettertid.


Var du "bortskjemt" da du var mindre og ikke tjente dine egne penger? 
Jeg var nok litt bortskjemt, men synes foreldrene mine har vært flinke til å finne en god balanse i oppdragelsen.

Er du opptatt av å alltid spise sunt, eller har du et mer avslappet forhold til mat? Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av sunt kosthold, men jeg lar ikke dette gå utover "kosen". Man skal også kunne hygge seg, og så lenge jeg trener, gjør jeg det med god samvittighet.

hvordan får du motivasjon til å lese =)? 
Treningen gir meg faktisk mye energi til lesingen. I tillegg passer jeg på å ha ting å glede meg til, slik at jeg kan "belønne" meg selv hvis jeg leser mye. Tror også det går litt på konkurranseinstinktet mitt. Jeg liker å være blant de beste, og da vet jeg at jeg må stå på.

bor du hjemme når du studerer i Oslo :) Jeg pendler for tiden mellom Trondheim og Oslo!

Hvilke fotball lag heier du på ? =) Rosenborg, selvfølgelig;)


Hva er en vanlig hverdag for deg ?
 For tiden er jeg jo student, så det er skole eller lesing hver dag. Samtidig trener jeg som regel hver ukedag, og på kveldstid er jeg med venninner eller kjæreste.

Vis du måtte velge Oslo eller Trondheim?=)
 Oi, vanskelig spørsmål! Heldigvis slipper jeg å velge, med all pendlingen min;) Jeg har blitt veldig glad i Trondheim, men på sikt er det i Oslo jeg vil bo.

Dreiv du med sport når du var "ungdom" , vis hva dreiv du med ? Dansing og ridning. Hadde egen hest i ti år, og drev med sprangridning.

Hei Katarina!

Jeg vet at du har og at du skriver mye om trening, men kan du nok en gang være så snill å skrive om din treningmotivasjon? Hvor kommer ståpåviljen din fra? Sjekk ut denne artikkelen på KK: http://www.kk.no/845799/tv-2-profilens-beste-treningstips. Her har jeg fortalt litt om treningen og motivasjonen min.

Hvordan har du fått et slikt fint design på bloggen din?
 Cathrine Skeie har laget designet for meg, hun er super dyktig!

Hva krever det av en person å ha en slik jobb som du hadde i Sommerspillet, og hvor viktig er det å ha gode kontakter for å få en slik jobb? 
Det varierer veldig fra person til person, men ståpåvilje og troen på deg selv er viktig. Kontakter kan være en fordel, men jeg begynte f.eks som studiovertinne på Senkveld. Har jobbet på flere produksjoner i flere år, før jeg fikk jobben som programleder. Jeg tror på det å jobbe seg oppover!

Hva er dine favorittaccessories? (vesker, smykker etc) Er glad i både smykker og vesker, men tror jeg må si vesker... Den ultimate vesken er vel den klassiske Chanel 2.55!

fredag 10. september 2010

Herlige Trondheim!

I dag er jeg nærmest forelsket i denne byen. Reiste fra kalde Oslo i går, til varme og solfylte Trondheim.. Hvem hadde trodd det i september! Nå venter for øvrig frisøren, får komme meg ut i sola etterpå!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag 7. september 2010

Landskamp!

Her er jeg godt plassert på tribunen på Ullevål, helt fantastisk etter scoringen! Heia Norge! Moro at Vadim spilte også :)





- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag 6. september 2010

Lykkelig!

Etter mange uker fra hverandre, fikk V og jeg endelig litt tid sammen i kveld:) Og han overrasket meg med noen helt fantastiske gaver! Den gutten slutter aldri å overraske, og han vet akkurat hva jeg liker også! Skal vise det frem i morgen;)

Det har hvertfall vært en helt herlig kveld, og nå gleder jeg meg bare til helgen, når vi endelig får litt tid sammen:) God natt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 ÅR :)

I dag feirer vi ettårsdag:) Det vil si; feiringen blir egentlig på torsdag i Trondheim, men vi rekker en liten middag i Oslo i kveld, til tross for landslagssamlingen.

For en herlig følelse det er å være forelsket? Særlig når man har verdens beste kjæreste ;)

Nytt domene!

Da har jeg ordnet nytt domene! Fra nå av finner du også bloggen min på:

http://www.katarinaflatland.com/

søndag 5. september 2010

Spørsmålsrunde!

Det kommer en del spørsmål i kommentarfeltene, og nå tenkte jeg å samle litt her som jeg kan svare på... Så fyr løs! :)

Oslo by night

I går var det tid for girls-night-out. Vi hadde et superkoselig vors med et par av jentene, drakk vin og spiste en hyggelig middag. Avsluttet vorset med såkalt Fisk, rimelig sterk shot, og stemningen var selvfølgelig på topp;)

Var innom flere steder + et annet vors, så det var en innholdsrik kveld. Endte til slutt opp på Nobilis, hvor det var god stemning. Så jentekvelden ble helt topp! I dag har jeg derimot ikke gjort så mye fornuftig... Har ligger på sofaen og kost meg med litt serier, samt sovet et par timer ;) Så det blir en rooolig kveld på meg nå. I morgen venter en ny uke med flere forelesninger og kurs, så da må energien være på topp.

Håper alle har hatt en finfin helg!

fredag 3. september 2010

Energi!!

Akkurat ferdig med dagens økt! Var ganske sliten etter 8 timer med forelesninger på skolen, så da var det godt med litt energi! Det er forresten noe som gir meg motivasjon til skole og lesing, nettopp det å trene. Kunne gjerne gått hjem og lagt meg en times tid, men det blir jeg bare mer sliten av:) Så det ble intervaller og styrke på meg i dag.

Nå blir det X-Factor og ikke minst landskamp på meg! Krysser fingrene for seier til Norge! Skal du se kampen?



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 2. september 2010

Ventetiden er over!

Linn Skåber er tilbake! Jeg har gledet meg som en unge, jeg ler nemlig bare Skåber åpner munnen!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Studentliv


Jeg har altså blitt student, og det ved Universitetet i Oslo! Kom egentlig litt brått på meg, men nå har jeg rett og slett bare kastet meg ut i det. Blir spennende å se hvordan jeg liker studiet etterhvert, og ikke minst se om det passer meg.

Studiet jeg har begynt på er Ernæringsfysiologi. De første semestrene følger vi samme undervisning som medisin -og tannlegestudentene, og som noen av dere kanskje vet fra før har jeg lenge snust på legeutdannelsen. I løpet av dette året håper jeg derfor å finne ut av om dette passer meg, og ikke minst om dette er en utdannelse jeg ønsker å ta videre.

Spennende er det hvertfall! Det er helt klart en utfordring å begynne å lese igjen, særlig etter en så morsom og innholdsrik sommer. Men jeg begynner å komme inn i det, regner med at det er flere enn meg som sliter litt med motivasjonen etter ferien;)

De siste ukene har jeg møtt mange nye hyggelige mennesker, og jeg gleder meg veldig til det som ligger foran meg! Så det blir nok litt blogging om det nye studentlivet etterhvert også;)

Det er for øvrig viktig for meg å få fram at jeg fortsatt ønsker å jobbe med TV:) Og jeg tror det skal gå fint å kombinere studier med jobb, bare man har litt selvdisiplin på lesingen! Jeg skal også fortsette å bo delvis i Trondheim med Vadim, blir en del pendling på meg, men hva gjør man ikke for kjærligheten? :)

Er det forresten noen av dere som leser bloggen som nylig har blitt studenter?

onsdag 1. september 2010

En fotballfrue det står respekt av

For noen uker siden var jeg så heldig å komme i kontakt med en jente ved navn Carina. Hun er kjæreste med Alex Mathisen, som spiller på AaFK. Med andre ord; en såkalt fotballfrue! Men hun er mye mer enn bare det:) I morgen reiser Carina til Ghana, for å jobbe på et barnehjem. Gjennom hele oppholdet skal hun blogge om dette prosjektet, og bloggen hennes finner dere HER.

I går møttes vi i Oslo, og vi skravlet i vei om alt mellom himmel og jord! Jeg fikk også høre litt om Ghana-prosjektet hennes. Hun ønsker nemlig å samle inn penger til barnehjemmet hun skal jobbe på. Pengene skal utelukkende gå til barnehjemmet; blant annet til medisiner, skolebøker, sportsutstyr og leker til barna.


Og dette er jo et initiativ jeg rett og slett beundrer henne for. Selv synes jeg det virker kjempespennende å skulle reise til Ghana, og jeg gleder meg til å følge bloggen hennes underveis. Jeg skal bidra med penger, og tenkte derfor å skrive om prosjektet her på bloggen, for å spre ordet til dere andre:) Ved å bruke litt kreativitet har hun blant annet fått bidrag fra Aune Sand, Marianne Aulie og hele Hotell Cæsar-gjengen, i tillegg til alle spillerne på AaFK.
Jeg synes alltid det er utrolig morsomt å møte mennesker som er engasjert og ikke minst inspirerende, og det er absolutt Carina!

Dersom dere ønsker å bidra kan dere sjekke ut denne linken: http://www.carinachristensen.no/vil-du-bidra/.

Og husk at du selv kan velge hvor mye du ønsker å bidra med, selv det minste bidrag gjør en forskjell:) Pengene går som sagt uavkortet til barnehjemmet, dette er sikret gjennom innsamlingsorganisasjonen JustGiving (justgiving.com).

God tur, Carina!






Morgentrim

Ser jeg ut som en levende YT-reklame her? Det er hvertfall ikke hensikten;) Men prøvde akkurat YTs nye drikk, med smak av solbær, vanilje og korn. Den var utrolig god, i likhet med de andre produktene jeg har prøvd fra YT. Passer perfekt etter trening! Viktig å få med at jeg spiser enten knekkebrød eller speltbrød ved siden av, det er ikke nok med bare en sånn til frokost:)

Men jeg har hvertfall akkurat vært på trening. Løp 40 minutter med intervaller. 2 minutter på nivå 14, etterfulgt av 1 minutt rask gange på nivå 6. Trente også litt styrke på mage og rygg. Rimelig sliten etter økten, men har masse energi nå utover dagen!

Blir en del lesing på meg i dag, skal skrive litt om hva jeg har begynt å lese på i løpet av dagen!

God onsdag:)