fredag 29. oktober 2010

My new friend, Alexa!

Endelig er den her, Alexa-vesken er på plass! Har ventet spent et par mnd, men den var virkelig verdt ventettida.. Jeg elsker rett og slett den nye Mulberry-vesken min;) Deilig med litt farger nå som man ellers bruker mye sort!


Er nå på vei til Gardemoen, blir Trondheim på meg denne helgen. Gleder meg!

Må også minne dere på å delta i Aqvia-konkurransen! Selv om dere skal skrive en grunn til at dere fortjener å vinne, trenger det ikke å være veldig avansert. Kommer du ikke på en spesiell grunn, trenger du ikke å skrive mer enn navnet ditt i kommentarfeltet:)

God helg!

tirsdag 26. oktober 2010

New make-up from FaceLook!

Tenkte å dele et lite tips med dere, angående en bra side hvor dere kan kjøpe sminkeprodukter på nettet. Det er kanskje flere en meg, som irriterer seg over utrolig dyrt sminke er i butikken? ;) Særlig når man ser hvor mye billigere noen av produktene er på nettet!

Tidligere har jeg bestilt fra noen utenlandske sider, men nå har jeg kommet over en norsk side, som fører samtlige av de merkene jeg liker aller best. Deriblant bareMinerals og Dermalogica! Prisene er gunstige, også føles det også litt tryggere å bestille fra dem, siden det er en norsk side.

Siden heter hvertfall FaceLook, dersom noen er på utkikk etter gode produkter til en rimelig penge. Og siden jeg nylig bestilte produkter, og raskt fikk dem i posten, kan jeg gå god for at dette er en nettbutikk å anbefale :)

mandag 25. oktober 2010

Gullfest!

Har hatt en super helg i Trondheim! Godt å se kjæresten igjen etter mye reising den siste tiden! Og jammen ble det ikke gullfest i går også! Fantastisk stemning, og en god del dansing ble deg utover natten;) Her er Josefin, Linn og jeg, takk for en kjempemorsom kveld!



Ikke like morsomt var det å stå opp 08.00 for å komme meg tilbake til Oslo! Men nå blir det skole og mye lesing på meg denne uka, og så Trondheim igjen til helgen:)

Ønsker alle en fin uke:)

søndag 24. oktober 2010

Konkurranse!


Da er det på tide å kjøre i gang en ny konkurranse her på bloggen! Denne gangen kan dere vinne en kullsyremaskin fra Aqvia, til en verdi av 1150 kroner! Maskinen forvandler vann fra kranen til kullsyreholdig vann. I tillegg kan du tilsette ulike smaker, som blant annet gjør vannet til en energidrikk. Selv har jeg fått dilla på Acai, noe jeg spiste mye av i Brasil. Acai skal inneholde mye antioksidanter, omega-3, proteiner og kostfiber. Derfor skal det både være godt for immunforsvaret og for hjertet! Også smaker det jo kjempegodt... :)

Nok om det, tilbake til konkurransen! Skriv en kommentar i feltet nedenfor, med navn og en kort forklaring på hvorfor du fortjener å vinne konkurransen. Og vips, så er du med i kåringen av denne flotte premien!

Lykke til!

torsdag 21. oktober 2010

Bakst i ovnen

Har akkurat bakt mine første knekkebrød, så nå venter jeg spent mens de godgjør seg i ovnen! Oppskriften er veldig sunn og god, så tenkte å dele den med dere lesere ;)





4 dl sammalt rug grov
4 dl lettkokt havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
7 dl vann

Dette smører du utover en langpanne, før du deler deigen i små stykker med en pizzaskjærer. Knekkebrødet stekes så på 170 grader varmluft i 35 minutter, og så 35 minutter med halvåpen dør.

Namnam!

Posted using BlogPress from my iPhone

Dagene flyr av gårde..





Skjønner ikke helt hvor tiden blir av om dagen. Har vært litt døgnvill etter at jeg kom hjem fra Brasil, i tillegg til at jeg har en haug med skole å ta igjen;) Og mellom disse tingene, har jeg prøvd å få tid til både venninner og trening! Med andre ord; det har blitt litt lite blogging på meg i det siste.

Jeg håper for øvrig dere "holder ut" med meg, og fortsetter å titte innom bloggen i ny og ne... Jeg skal prøve å få oppdatert litt oftere fremover! Her er hvertfall et par bilder fra ferien, det er jo lov å drømme seg bort når minusgradene nærmer seg hovedstaden...

mandag 18. oktober 2010

Vinner av konkurranse

Vinneren av fotokonkurransen ble Thea: volvothea.blogg.no.

Gratulerer så mye! Send meg en mail på katarinaflatland@hotmail.com, så sender jeg deg rabattkoden:)

søndag 17. oktober 2010

Tilbake til hverdagen;)








Da er jeg trygt tilbake på norsk jord. Har hatt en helt fantastisk ferie, med utrolig mange opplevelser. Er en del å fordøye, så godt jeg har rundt 700 bilder fra turen totalt... ;)

Skal legge ut noen bilder på bloggen litt etter litt, så dere får se litt av hva vi har drevet med. Jeg har altså reist med storesøsteren min, og vi har vært i Sao Paulo, Buenos Aires og Rio de Janeiro. Vi har spist nydelig mat, sett utrolig steder, vært i fantastiske butikker og virkelig storkost oss. Du ser kanskje at jeg ikke sparer på adjektivene her, men denne ferien har virkelig vært tipptopp. Var utrolig trist å reise fra søster, og lande i kalde Norge... Men nå er det tilbake til studier og hverdagen!

Allerede i morgen må jeg opp 06.30... Håper jetlag'en gir seg ganske raskt, ellers blir det tøft å stå opp tidlig hver morgen.

torsdag 14. oktober 2010

Ferietid!

Beklager daarlig oppdatering her paa bloggen, men jeg er i ordentlig feriemodus. Jeg befinner meg naa i Rio de Janeiro, og har det helt fantastisk! Har masse bilder, og mye aa fortelle naar jeg er tilbake i Norge. Jeg vender snuten hjemover paa sondag, saa da kommer det en oppdatering! :)

lørdag 9. oktober 2010

Sao Paulo

Jeg er altså vel fremme i Brasil, og jeg storkoser meg! De første dagene befinner vi oss i Sao Paulo, men i morgen reiser vi videre til Buenos Aires! Var ganske så døgnvill i går, etter den lange flyturen og pga tidsforskjellen, men i dag går det bedre;)

Har vært masse rundt i byen, spist utrolig mye spennende og god mat, sett i en haug av butikker og markeder, møtt mange spennende mennesker, og i går fikk vi også ligget litt ute i sola. Deilig å kjenne varmen på kroppen! Også er det virkelig godt med en ferie!




Jeg måtte selvfølgelig teste ut Brasils nasjonaldrink: caipirinha! Veldig sterk, men frisk er den jo;)



I morgen drar vi som sagt videre til Buenos Aires, så flere oppdateringer kommer etterhvert!


torsdag 7. oktober 2010

Brasil - here I come!


Nå har endelig dagen kommet! I kveld reiser storesøster og jeg til Brasil. Vi skal innom både Sao Paulo, Rio og Buenos Aires! Skal prøve å komme med litt oppdateringer etterhvert, så dere får følge med! Og takk for tips, dere som skrev litt i kommentarfeltet!

Adios!

onsdag 6. oktober 2010

Helaften

I kveld har vi feiret bursdagen til mor. Ble fem retters middag på Dinner, blant annet min favorittrett; crispy duck! Namnam!
Videre gikk turen til Chat Noir, hvor vi så showet Kåre, Linn, men Christian Skolmen. Veldig morsomt, godt å få ledd litt;)

Søster og meg!
Og den deilige forretten!

Nå blir det pakking-pakking-pakking, før jeg hopper til køys!

1 dag igjen!

Det er kun 1 dag igjen til avreise! Så her går det litt i ett med studier, pakking og trening ;) Skal prøve å blogge før jeg reiser i morgen kveld! Nå har jeg hvertfall akkurat trent intervaller, og i kveld skal jeg på showet Linn, Kåre men Christian Skolmen! Er stor fan av Skåber, så det blir moro! Ønsker alle en fin kveld!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag 5. oktober 2010

Konkurranse!

Konkurranser slår alltid godt an her på bloggen, og nå kjører jeg i gang en ny! I samarbeid med nettbutikken SUMOpix.com lanserer jeg her en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 300 nok, som du kan bruke på fotoprodukter fra SUMOpix. Der kan du bestille lerretsbilder, fotobøker, fotokalendere og annet i alle slags fasonger og størrelser! Selv synes jeg lerretsbilder er superfint, har flere slike i leiligheten vår.
Alle kan selvfølgelig delta i konkurransen, uavhengig av om du har egen blogg eller ikke.
Du deltar ved å svare på følgende spørsmål: Hva er den minste størrelsen på lerretsbildet, som du kan bestille hos SUMOpix.com?
For å gjøre konkurransen litt mer spennende, kan du øke vinnersjansene dine på flere måter:
1 sjanse til å vinne
Skriv en kommentar i feltet under blogginnlegget, med svar på spørsmålet!
2 sjanser til å vinne
Skriv svaret i kommentarfeltet under her, og post informasjon om konkurransen på din egen blogg eller på Facebook, med linker til både konkurranse og SUMOpix!
Dersom du går for alternativ 2, er det bare å legge til linken fra bloggen din eller Facebook, i kommentarfeltet under.
Vinneren trekkes 18. oktober!
LYKKE TIL!

søndag 3. oktober 2010

Reisetips

Nå er det kun 4 dager til jeg reiser mot varmere strøk! Sao Paolo, Rio og Buenos Aires venter på meg, det skal bli fantastisk med ferie!! Denne måneden er det passende nok også en reiseguide til Buenos Aires i Elle, så vi har allerede fått et par tips til hvor vi bør dra.. Men dersom noen av dere lesere har tips til noe man burde gjøre på noen av stedene jeg skal reise, er det kjempebra om dere legger igjen en kommentar i feltet under, alle tips mottas med en stor takk:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Girls night out

I går var en fantastisk dag! To av jentene, som bor i København, kom hjem på overraskelsesbesøk denne helgen, så vi har storkost oss! I går ble det både lunsj og vorsspiel, før vi tok turen ut for å danse litt;) Herlig å ha jentene samlet igjen, synd det blir så sjeldent når alle bor i ulike byer... :)

Det ble en god del dansing i går...

fredag 1. oktober 2010

Smaken av noe godt

Se på alle disse deilige smakene! Pære, fersken, sitron, lime, granateple, acai, og pære cider... De er alle smaker som jeg kan bruke sammen med kullsyremaskinen vi har. Alle smakene er uten kunstige tilsetninger, og med minst mulig sukker, så det er hvertfall er godt alternativ til brus. Og noen ganger er det godt med litt ordentlig smak på det du drikker! Skal komme tilbake til testingen av de ulike smakene, hvilke som er de aller beste;)

Tenkte å ha en konkurranse på bloggen også, hvor dere kan vinne en kullsyremaskin fra Aqvia, og det hadde vel vært noe? ;)

Støtt Rosa sløyfe-aksjonen


Denne helgen starter Rosa sløyfe-aksjonen, en aksjon jeg ønsker å bidra til mer oppmerksomhet rundt. Det er en viktig aksjon, som setter fokus på brystkreft, en sykdom som rammer veldig mange kvinner. Du kan støtte aksjonen på mange ulike måter, selv har jeg blant annet kjøpt Rosa sløyfer, som jeg kan bruke som et lite smykke på genseren, og en kulepenn. Fra fjoråret har jeg også en t-skjorte fra Nora Farah. Alle disse tingene kan blant annet kjøpes på nettbutikken til Rosa Sløyfe, så gå inn HER for å se hvordan du kan bidra.

Man kan også støtte aksjonen ved å stikke innom Lindex. I dag slipper nemlig Lindex den såkalte Pink Collection, i samarbeid med selveste Narciso Rodriguez. 10 % av salgsinntektene går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. Her kan du da få med deg lekre klær hjem OG støtte en god sak. Og det er jo ikke akkurat en dum kombinasjon;)

Bidra du også!