onsdag 30. mars 2011

Latter



Hadde en fantastisk kveld på Latter i går, sammen med Alexander, barndomsvenn og nabo gjennom alle år. Var flere forskjellige komikere som hadde stand-up, og Terje Sporsem var konferansier. Fikk oss en ekstra latter da Terje fikk øye på meg i salen, han lot jo ikke det gå upåaktet hen;)

Det var hvertfall utrolig god stemning, skal virkelig ta turen dit snart igjen.

mandag 28. mars 2011

New

Smykkesamlingen min har akkurat fått noen nye innslag, og det fra den norske designeren Kristine Vikse. Elsker å finne nye norske designere, det blir jo litt ekstra stas når det er norsk design. Kjøpte også en brun skinnjakke fra samme merke, den blir nok en gjenganger utover våren. Ugleringen har også blitt et fast innslag hver dag nå, og jeg elsker øredobbene! Litt vintage-preg over smykkene, det liker jeg :)

søndag 27. mars 2011

MVL

Litt dårlig med oppdateringer her nå, men helgen har jeg nemlig tilbrakt på Ål. MVL, Medisinske Vinterleker, ble arrangert denne helgen, og der var medisin, tannlege - og ernæringsstudenter på plass for å nyte ordentlig påskestemning. Det var helt fantastisk vær, og HELT fantastisk stemning! Var både utkledning og gallamiddag på programmet, så nå er jeg litt redusert. Får prøve å hente meg inn med litt trening i løpet av dagen, så blir man vel fort klar for en ny uke;)




Håper alle har hatt en herlig helg:)

søndag 20. mars 2011

Lørdag

Hatt en helt topp helg, med mye hygge! I går var det innflyttingsfest hos Mille, en av mine nærmeste barndomsvenninner. Det ble masse god mat og drikke, etterfulgt av lek og moro. Bra kveld!



Og i dag har jeg faktisk hatt en to-timersøkt på Elixia! Først en time med løping, etterfulgt av en time styrke. Deilig på en søndag! :)

Ha en finfin uke, da dere:):)

onsdag 16. mars 2011

Work it


Are og Jonas, en del av dreamteamet...;)

Nok en sprudlende dag på jobb! Har holdt på med opptak i rundt 12 timer i dag, så er mildt sagt sliten! Med andre ord, det blir treningsfri i dag! ;)

Men, dagens opptak har vært veldig allsidige. Har gjort alt fra sang og dans, til amerikansk fotball. Prestasjonene mine var nok best på de første av de disse tre aktivitetene, men innsatsen vil jeg påstå at var like bra på alle sammen. Hadde for øvrig ikke mye å stille opp med på fotballbanen, ble bokstavelig talt løftet rundt på banen...

Nå skal jeg ta en tidlig kveld, så energien igjen er på topp i morgen tidlig! God natt :)

tirsdag 15. mars 2011

Funday

Kan ikke fortelle så mye fra dagen, annet enn at jeg har hatt en utrolig morsom dag med MYE latter!! Har tilbragt store deler av dagen med Terje Sporsem, en av Norges morsomste menn, etter mitt syn.
Det er faktisk helt greit med lange arbeidsdager når man koser seg så mye på jobb som i dag. Og i morgen venter mer moro. Gleder meg virkelig til å kunne dele mer med dere;)

søndag 13. mars 2011

Vårtegn

Er det en smakebit på våren vi se nå? Jeg kjenner hvertfall at det blir varmere og varmere i lufta, og snart kan vi legge bort vintertøyet for en god stund, det merker jeg at jeg er veeeldig klar for!!




Lørdagskos

I går inviterte jeg jentene på innflyttingsfest, og det ble stor suksess! Helt herlig å få samlet jentene, det ble mye latter og god stemning.

Jeg bakte egne cupcakes også, for aller første gang. Synes de ble ganske så søte! Smakte ganske så godt også, om jeg kan si det selv;)







Selv om gårsdagen tok på, ble det en økt på Elixia tidligere i dag. Det var godt for kroppen, ellers hadde jeg vel sovet bort store deler av dagen;)

fredag 11. mars 2011

God start på helgen

Denne uken har ting vært litt roligere enn forrige ukes opptaksrush. Det har vært deilig å hente seg inn litt, og dagene har blant annet gått til jobb og trening. I dag startet jeg dagen med en løpe -og styrkeøkt på Elixia, utrolig deilig! Særlig når de kjører Sex og Singelliv på storskjerm foran tredemøllene;)



Nå er det helg, hvor jeg blant annet har invitert til innflyttingsfest med jentene. Med andre ord, mye ligger til rette for en kanonbra helg;)

God helg!

onsdag 9. mars 2011

Onsdag

Ingen hemmelighet at denne jenta elsker gaver;) I dag hadde jeg besøk til lunsj i leiligheten, og fikk en finfin gave fra Home&Cottage! Lys og pynt gjør seg godt når man er nyinnflyttet.



Trening har det også blitt tid til dag. Stortrives på Elixia Colosseum, mørkerommet der er helt herlig å løpe i. I dag ble det intervaller og styrke. Deilig:)

mandag 7. mars 2011

Jentekveld

Det bor jo en ordentlig husmor i den jenta her, og nå er alt klart for en skikkelig jentekveld her i leiligheten. Blir første gang jentene får se mitt nye krypinn, så da må det gjøres ordentlig koselig her;)




Nytt treningstøy

Kall meg gjerne forfengelig, men for meg er det viktig å føle meg vel, også når jeg trener. Det gir meg faktisk litt ekstra motivasjon;)

Og i dag trente jeg i nytt tøy fra Pierre Robert sin sportskolleksjon. Treningsbh'n er ikke bare fresh i fargen, den var også utrolig god å trene med. Også elsker jeg at kolleksjonen deres har friske knallfarger! Så om noen av dere er på jakt etter nytt treningstøy, kan jeg anbefale disse klærne.






Hadde forresten min første økt på Elixia Colosseum i dag, utrolig stort og lekkert senter! Tror det blir mye bra økter på meg der fremover. Ikke verst å kunne løpe på tredemølle i et mørkerom, med Californiacation på storskjerm! Det kan jeg godt like;)

søndag 6. mars 2011

Drømmejobben!

Akkurat nå føler jeg at jeg har drømmejobben! Jeg er så glad for å ta del i det prosjektet vi nå jobber med:) Kan ikke fortelle så mye hva det handler om enda, men kan love dere at jeg forteller mer når premieren nærmer seg.

Får møte så mange spennende mennesker om dagen, og ikke minst er crewet på dette prosjektet helt fantastisk. Vi jobber laaange dager, og da er det viktig med mye energi og god stemning, noe det er mye av på dette settet! Disse to jentene er en del av teamet, og virkelig noen gledesspredere:)









Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter fire hektiske opptaksdager. Blir godt å hente seg inn litt til uka:)
Håper alle har hatt en herlig helg!

onsdag 2. mars 2011

Nyinnflyttet!

Etter mye pakking, rydding og flytting er jeg nå vel plassert i leiligheten min! Har brukt de to siste dagene til å fly rundt i butikker og komme meg i stand i leiligheten, men har fått masse god hjelp, og det trengte jeg virkelig:) Er jo blitt en ordentlig jenteleilighet, det ser dere kanskje på fargene på bordet her;)

Har gledet meg til denne dagen så lenge, så det er utrolig deilig å sitte her nå etter å ha kommet ordentlig på plass:)

I morgen er det for øvrig fullt kjør med den nye jobben, så nå må jeg snu tankene fra interiør til jobb! Gleder meg til å kunne fortelle mer om hva jobben går ut på, for det er virkelig et drømmeprosjekt:)


Smil fra den nyinnflytta;)