mandag 30. mai 2011

Bra helg, og kickstart på en ny uke

Har virkelig hatt den beste helgen på lenge. Fikk pustet godt ut og slappet ordentlig av med trening, god mat og hyggelige mennesker. Søndagen lå jeg ute i sola med en god bok i ca seks timer. Det er drømmedag det. Trengte en slik oppladning til de neste ukene som nå ligger foran meg.

Ble litt familietid også i helgen, veldig koselig!

De tre neste ukene har jeg fullt opp med opptak, 16.juni er datoen for siste opptaksdag. Skal nyte de neste ukene, for det er virkelig så moro det vi nå holder på med:)

I dag har vi vært hjemme hos nok en herlig norsk personlighet. Kan røpe at det er en livlig mann, som virkelig ga meg energiboost, og ikke minst en kickstart på den nye uka. Så nå skal jeg bort på Elixia, Total step og styrke står for tur. En sinnsykt bra time, med både kondisjon og styrke. Kan virkelig anbefales!

Ønsker alle en tipptopp uke:)


søndag 29. mai 2011

New


Et av sommerens must for meg er en fargerik klokke, og denne helgen fant jeg en helt perfekt klokke fra Dyrberg/Kern. Den er i knallrød, og ser egentlig litt maskulin ut, noe jeg synes er veldig kult. Fant også to matchende armbånd, til å ha på den andre hånden, så nå er jeg virkelig klar for at sommeren kan komme;)

Treningsplan

Her ser dere et ekte morgentryne, ganske så trøtt, men klar for en løpetur! Ingenting er som å starte dagen med en treningsøkt i sola med god musikk på øret.

Det er som sagt ca 4 uker til jeg skal løpe halvmaraton i Tromsø. Prøver å variere treningen litt om dagen, slik at jeg ikke overbelaster beina med kun løping. Har lagt ut en plan med forslag til hvordan den kommende treningsuka blir for meg. Blir nok et par lette joggeøkter i tillegg, er jo det jeg liker best. Men har virkelig fått sansen for Total step og styrke, og Bikinis don't lie, på Elixia. Veldig bra timer!


Håper det kan være til motivasjon/inspirasjon for noen av dere :)

torsdag 26. mai 2011

New

Som dere sikkert har skjønt gjennom bloggen, er jeg en STOR fan av Mulberry. Har alltid likt veskene deres, men de siste årene har de virkelig blåst meg av banen ved at stadig skaper noe nytt og spennende, sesong etter sesong.

Og dette er da min siste forelskelse, en oversized Lily-veske, i slange-liknende skinn. Brukte den for første gang på Lindex-showet på tirsdag! Fin eller hva? :)


Antrekk Gullruten

Lovte å legge ut bilde av kjolen jeg hadde på meg på Gullruten forrige helg. Den er som sagt fra By Malene Birger, en av mine favoritter når det kommer til designere. Den lille clutchen i gull er fra Mulberry:)

onsdag 25. mai 2011

Undertøysshow

I går var det duket for stort undetøysshow på Emil og Samuel i Oslo. Lindex skuller vise frem undertøysmote, for alle de ulike sesongene. Sammen med Mille tok jeg turen, og vi koste oss som bare det :) Dresskoden var black, så da var det bare å finne fram et sort antrekk for kvelden. Skulle gjerne brukt litt farger, siden sommeren nå nærmer seg, merker jeg er lei av sort og den mørke vinteren;) Antrekket bestod for øvrig da av en jumpsuit fra Velouria Vintage, pumps fra Zara og veske fra Mulberry!



1 måned igjen til halvmaraton

I dag er det akkurat fire uker til jeg skal løpe halvmaraton i Tromsø, og det sammen med resten av Team Adidas. Micoachen min fra Adidas er hvertfall alfa og omega nå som jeg trener hardt for å opprettholde løpeformen. Jeg fikk jo heldigvis en bekreftelse under Sentrumsløpet på at formen er på topp når det kommer til løpingen, men man må stadig sette seg nye mål.

Skal få lagt ut et par treningsinnlegg i løpet av uken, særlig om hvordan jeg nå trener fram mot sommeren:) Var noen som spurte etter tips til løpemusikk, lagde et innlegg om dette for noen uker siden, så det kan dere se her. Men må nok oppdatere den lista der snart, har fått en del nye og moiverende låter på ipoden siden sist;)


Nå må jeg for øvrig løpe av gårde til Elixia, Bikinis don't lie-time står på planen!

torsdag 19. mai 2011

Ut i skog og mark

Til tider synes jeg det kan bli litt ensformig å løpe rundt Sognsvann, hvertfall når du begynner på tredje runden.. Derfor har jeg nå prøvd en ny løype, den som går fra Sognsvann, opp til Ullevålsæter, og ned til Sognsvann igjen. Den er på ca 10 km, og har en del stigning; med andre ord helt perfekt for en god treningsøkt.

Værgudene bestemte seg for øvrig for å åpne himmelen da jeg hadde 5 km igjen av løpeturen, så mine høyt elskede hodetelefoner er nå ubrukelige. Jeg er jo totalt avhengig av musikk når jeg løper, så det passet meg veldig dårlig;)

Nyt dagen dere!

onsdag 18. mai 2011

17.mai!


Denne uken har vært helt herlig. Mine nydeligste venninner har vært hjemme for å feire 17. mai, og derfor har det blitt mye venninnetid. Det liker jeg! Kost oss på kafé i den deilige vårsola, og i går hadde vi en fantastisk 17.mai feiring!






lørdag 14. mai 2011

Festaften

Denne uka har det virkelig gått unna! Har holdt på med opptak hver dag, også i går. Vi avsluttet gårsdagens opptak rundt 16.00, og stormet da av gårde mot Gardemoen. Der fikk vi roet oss med ett glass vin, før turen gikk til Bergen. Landet på Flesland én time før Gullruten-showet skulle begynne, så du kan tenke deg hvordan stressnivået mitt var;)

Men vi rakk det akkurat, og jeg hoppet nærmest inn i kjolen og de høye hælene, før turen gikk bort til Grieghallen. Der fikk jeg gjort hår og make-up, før jeg sneik meg inn til salen. Storkoste meg med Linda og Bjørn Håvard, som begge jobber med Heder og Hammer-programmet.

Sammen med Vibeke Klemetsen, som for øvrig må være Norges vakreste og søteste trønderdame, delte jeg også ut en pris. Det var med andre ord en ganske hektisk fredag for min del. Og festen ble som alltid en slager;)


Antrekk Gullruten

Det var mange vakre kjoler på Gullruten i går! Skal legge ut bilde av gårsdagens antrekk så fort jeg får tak i et;) Men her er hvertfall kjolen og vesken jeg brukte. Kjolen er fra By Malene Birger. Virkelig en drøm av en kjole, følte meg som en liten prinsesse!

Er også helt forelsket i min nye Mulberry clutch, den passer jo til nesten alt!



tirsdag 10. mai 2011

Trening - før jobb

Litt stolt av meg selv i dag. (Se bort i fra datoen på pulsklokken min, har ikke tatt meg bryet å stille den);). Begynte nemlig dagen 06.00, da hoppet jeg i treningsklærne, tok en banan i hånden, og ruslet rimelig trøtt bort til Elixia. Der var jeg med på spinningtime 06.30. Tungt å komme i gang, men HELT fantastisk både underveis og etterpå.

Det virker veldig tungt å skulle stå opp èn time før man egentlig må, men det er jo utrolig deilig å ha unnagjort treningen før man går på jobb. Etter opptak er jeg ganske så sliten, så ikke alltid man får maks utbytte av treningen på kveldstid da.

Dette ga absolutt mersmak, blir nok et par spinningtimer på morgenkvisten fremover!

mandag 9. mai 2011

Wok etter trening

Et lite middagstips fra husmor her! ;) Etter en lang dag med opptak, tok jeg turen opp til Holmenkollen med Mille. Vi løp over 10 km, med noen bakkedrag, det var veeeldig tungt, men veeeldig deilig. Så fantastisk det er å trene ute i denne sola og varmen :)

Etter både jobb og trening, måtte jeg lage meg en frisk og deilig wok, og den kan absolutt anbefales. Sunt, enkelt og godt!

Dette trenger du:
3 ts revet ingefær
1 stk hakket rød chili
2 båter knust hvitløk
Kylling i strimler
5 ss appelsinjuice
2 ss olje
1 stk rødløk
1 stk squash
2 stk rød paprika
1 stk mango


Ta chili og hvitløk over kyllingen, sammen med den revne ingefæren. Hell over juicen, soyasausen og 1 ss med olje. Dette skal så marineres i ca 30 min.

Så varmer du woken i pannen, og tilsetter både grønnsaker og marinaden kyllingen lå i. Når woken er ferdig, tilsetter du mangoen.

Namnamnam;)

lørdag 7. mai 2011

Vel overstått løp - med ny rekord!!

Da var Sentrumsløpet 2011 gjennomført, og det var en utrolig morsom opplevelse! Jeg gikk ganske så hardt ut fra start, tenkte at det var verdt å presse seg selv til det ytterste på en dag som dette.

Hadde i utgangspunktet som mål å løpe på rundt 48 minutter, men jaggu klarte jeg å løpe på tiden 46.52! Det betyr at jeg ble nr. 25 av 206 i aldersklassen 20-24 år!

Er veldig glad og stolt, moro med personlig rekord på 10 km! Var helt herlig å løpe med storesøs, en morsom ting å gjøre sammen. Var jo knallgod stemning i Oslo by også, superdigg å bli heiet frem av så mange mennesker.

Gleder oss allerede til neste år! ;)







Sentrumsløpet 2011

Da var den store løpedagen kommet! Storesøster Bettina og jeg er klar for Sentrumsløpet 2011. Skal løpe 10 km i Oslos gater, og været er helt fantastisk, så vi kan ikke akkurat klage. Var med på en sak i VG i går angående den nye løpetrenden, stadig flere løper, og det er jo en veldig positiv trend! I år er det ventet rundt 8000 deltakere på Sentrumsløpet, moro å se at flere og flere kaster seg på bølgen.

Så ønsk oss lykke til, nå spenner vi joggeskoene på oss og kommer oss ut i sola! :)

torsdag 5. mai 2011

Siste innspurt

Nå er det kun to dager igjen til Sentrumsløpet her i Oslo, skal bli moro å gjennomføre det! Løp jo i 2009, men i fjor hadde jeg dessverre ikke mulighet. Føler at formen er på topp, og at kroppen virkelig svarer på all den treningen jeg har lagt bak meg:) Kjørte gjennom 10 km i begynnelsen av uka, i den farten jeg skal prøve å holde på lørdagens løp, og da satte jeg personlig rekord med tiden 48 minutter.

Denne uka har jeg kjørt et ganske rolig treningsprogram, for å spare energien til lørdag. Lett jogging og styrke alle dagene, og i går hadde jeg to rolig runder rundt Sognsvann i det deilige (men kalde) været. Helt fantastisk å kunne trene mage og annen styrke på brygga!

I dag og i morgen blir det helt treningsfri på meg. Føles litt rart faktisk, med 6 økter i uka til vanlig, føles plutselig 4 økter veldig lite;) Men det er jo litt deilig også.

Er det noen av dere som skal løpe Sentrumsløpet, eller andre løp denne våren?:)

søndag 1. mai 2011

Bryllupsfeber.. på jobb

God stemning ute på opptak om dagen! Var så heldig å få med meg store deler av fredagens bryllup også, til tross for at vi var ute på opptak, så det var litt stas. Var jo utrolig fasinerende hele arrangementet... Og for en kjole!! Den falt i smak hos meg altså:)

God start på dagen

Jeg begynner hver dag med en frisk selvlaget juice, og det er virkelig å anbefale. Jeg passer alltid på å ha masse frisk frukt i kjøleskapet, epler, pærer, grapefrukt, appelsiner, mango og ananas ++, slik at jeg raskt kan stelle i stand en deilig forfriskende juice.

Det er enkelt og raskt å lage, bare hakk opp litt frukt, også blander du det sammen i blenderen. Da får man i seg massevis av vitaminer også:) Namnam...