torsdag 26. april 2012

Gullrutens Fagpris







Kjole fra Marc Cain - sko fra Aldo 


I går var det duket for Gullrutens Fagpris, og Carsten og jeg ledet showet. Kjempemorsom kveld, programmet ser dere på TV2 Zebra i mai :)

lørdag 14. april 2012

I want to ride my bicycle


Elsker den nye treningsjakken min fra Adidas, perfekt på sykkeltur!


Endelig er tiden inne for å ta fram sykkelen igjen, og det passer meg helt utmerket. På turen opp mot Frognersæteren i dag viste det seg for øvrig at våren ikke helt har meldt sin ankomst. Å sykle i snø er som å sykle i sand, beinhardt! Så dere ser kanskje en litt småsliten Katarina over her?


Uansett, det var superdeilig å endelig kunne sykle ute igjen. 


Når det er sagt, synes dere det blir litt vel mye treningsprat her på bloggen? I så fall skal jeg prøve å balansere det litt :)


God helg da dere :)

mandag 9. april 2012

Tilbake til hverdagen

Etter nesten 10 dager på reisefot, er jeg tilbake til bylivet og hverdagen. Siste delen av påsken tilbrakte vi på Beitostølen, hvor det faktisk var nok snø til å gå noen herlige skiturer. Men nå går jeg fra dette..


Til dette...


Er nemlig i full gang med oppussing i heimen, noe som selvfølgelig er kjempegøy, men også en smule slitsomt ;) 


Er hvertfall klar for hverdagen igjen, håper dere alle har hatt en superfin påske!

torsdag 5. april 2012

Bakkeløp

Dersom du befinner deg på fjellet, har jeg et forslag til en morsom og tøff treningsøkt. Mange fjell sliter jo med lite snø om dagen, men det bør ikke være noen hindring for å finne på noe ute i den deilige påskesola;)


Vi gikk/løp drag i slalombakken i dag, beinhardt - men også veldig deilig! Føl deg litt fram i forhold til hvor mange drag du orker, men bestem deg for et punkt på toppen du skal komme deg opp til, og gi alt i et par minutter. Gå så rolig ned bakken igjen, og sørg for å roe pulsen helt ned, før du begynner på neste drag. 





Legg gjerne igjen en liten kommentar dersom du prøver deg på disse dragene, og si hva du synes :)

onsdag 4. april 2012

Til topps




I går hadde vi det som må være den fineste turen jeg noen gang har vært med på. Påskesolen skinte som bare det, og vi tok beina og stavene fatt, og bega oss ut på turen mot Gaustatoppen. Turen var virkelig helt rå, og jeg storkoste meg hele veien. Og for en treningsøkt! Satser på at jeg har trent rumpe for en god stund fremover etter denne påsken;)
 På toppen ble det selvfølgelig belønning, vaffel og kakao! (Og det til denne utsikten, hvor du ser nesten 1/6 av Norges vakre land).













Gårsdagens tur var såpass fin, at vi planlegger å gjøre den igjen i morgen. Håper sola skinner der dere er også :)









tirsdag 3. april 2012

Fjellgeita

Nyter dagene på Gaustablikk, og til tross for lite snø, er påsken veldig idyllisk her på fjellet. Vi lar skiene stå, og tar heller beina fatt. I dag hadde jeg en hard treningsøkt i slalombakken. Den er nemlig nesten helt fri for snø, og intervaller i disse bakkene er ikke akkurat småtteri. 


Så dersom du er på fjellet, og det er manko på snø, ta på deg joggeskoene, og bruk områdene rundt deg! 



I dag skal vi gå opp til Gaustatoppen, til fots. (Fjellet du ser bak meg på bildet). Gleder meg allerede til kakaoen på toppen av fjellet! ;)

mandag 2. april 2012

Seiersglede!


Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har et ekstremt konkurranseinstinkt? Dette kom godt fram da vi hadde shuffleboardturnering på hytta på Tjøme. Jeg vant dessverre ikke hele turneringen, men sørget for å vise MYE glede da jeg vant noen av kampene! Shuffleboard er for dere som ikke vet det, noe som likner mye på curling, bare i sommerversjon. Helt fantastisk gøy! Skulle egentlig til Seattle i sommer for å spille VM (!), men på grunn av jobb, måtte jeg legge dette på is. Satser på å komme sterkere tilbake neste år! ;)


Nå har vi kommet oss på fjellet. Her venter en uke med deilig kos, god mat, trening og påskekrim. 


Ønsker alle har en tipptopp påske!