tirsdag 29. mai 2012

Ettermiddagen

Om en liten stund gjester jeg Ettermiddagen på TV2. Hvis dere vil få det med dere, kan dere titte innom TV2 kl 17.30!

onsdag 23. mai 2012

Sommertid!






Da kan jeg endelig fortelle litt om min nye sommerjobb. Fra 4. juni skal jeg sammen med Øyvind Fjeldheim lede Sommertid på TV2. Mandag, onsdag og fredag håper jeg du titter innom kanalen kl. 20.00. Vi skal lage deilig sommerstemning, mens ulike artister skal underholde oss fra scenen nede på Karl Johan. 


Mye å glede seg til der altså...


I går spilte vi inn promo for programmet, og vi kunne ikke valgt en bedre dag!! Over 20 grader og sol var ganske bra arbeidsforhold. 
Og tror du ikke jeg badet i sjøen som kun holdt 9 grader også? 





Håper dere følger med utover sommeren!

mandag 21. mai 2012

LEAP Oslo



Løp med Mariann og meg 2. juni i Oslo! Da arrangeres LEAP Oslo, et nytt løp (på 8 km) som skal kombinere både mosjon, musikk og sosialt samvær i byen! 


Det er duket for kjempestemning når det arrangeres rundt 40 konserter i byen denne dagen. Folk kan både løpe og gå, ikke noe stress-press her i gården. 


Håper å se noen av dere der!


Løpet kan du lese mer om her

søndag 20. mai 2012

Cooee

Jeg har kastet meg på trenden, og skaffet meg noen smykker fra det fantastiske svenske smykkemerket Cooee. Elsker virkelig materialet som skifter farge etter hvilket lys de er i, og de fargerike armbåndene. Nå er jeg virkelig klar for å gå sommeren i møte! 


Jeg bestilte disse på nettsiden cooee.se, men vet at du blant annet også får kjøpt de på Gimle Parfymeri i Oslo. 

fredag 11. mai 2012

Gullrutens Fagpris

Vi lader opp til morgendagens Gullrute-utdeling med utdelingen Gullrutens Fagpris! Skru på TV2 Zebra kl. 21.00 i kveld, så skal Carsten og jeg lede dere gjennom en prisutdeling med mye moro!

torsdag 10. mai 2012

Fotoshoot i øs-pøsende-regn


Til tross for en ordentlig regnværsdag i Oslo, har jeg vært på en finfin fotoshoot i dag! Saken kommer på trykk om noen uker, så da kan jeg fortelle litt nærmere hvor dere kan se og lese saken. 


Var bare noen av bildene som ble tatt i treningstøy og skogen, de andre viser meg i et litt annerledes miljø en folk kanskje er vant til å se meg i, så det kan bli gøy å se resultatet:)


Bildet er tatt med Instagram, følg meg gjerne der også, mitt brukernavn er KFlatland :)

tirsdag 8. mai 2012

New in

Skjorte og bukse - Zara
Veske - Chanel


Ser jo at det er overvekt av treningsinnlegg på bloggen nå, så tenkte det var på tide med litt variasjon! Det er jo trening jeg ønsker å ha hovedfokus på her på bloggen, men kan kanskje være deilig å se litt andre bilder, og lese om noe annet innimellom?


Jeg er nærmest forelsket i mine nye blomsterbukser fra Zara! Deilig å endelig gå med noe annet enn sort og grått;) Nå må sommeren bare komme!

fredag 4. mai 2012

Fredag



Hvor deilig er det ikke med fredag og helg? Passer meg veldig bra, krysser fingrene for deilig utevær. 


Skal ta fri med god samvittighet! Tror dere ikke jeg syklet 2 mil kl 06.00 i dag? Må være lov å skryte bittelitt når jeg står opp så tidlig for en så heavy treningsøkt, det er nemlig ganske tungt for en jente som er over gjennomsnittet glad i å sove lenge!


Så nå er det snart tacos på meg. Ønsker alle dere fine lesere en deilig helg!

torsdag 3. mai 2012

Frokost i marka


Å våkne til sol og varme er virkelig helt fantastisk, og gir meg så utrolig mye energi. Det fine været gir meg ikke akkurat lyst til å legge treningen innendørs, så i går syklet vi til Ullevålsæter og spiste frokosten der. Blir nok en del sykling ute fremover, til kneet mitt er helt bra igjen!


Fått en del spørsmål angående løpeskader, og jeg har jo hatt litt problemer med mitt kne etter jul. Kneproblemer kan skyldes veldig mye forskjellig, så jeg tør ikke svare noen av dere med "diagnose" ;) Men viktig forebyggende arbeid er hvertfall variert trening. Kan ikke få sagt det nok. For min del har jeg nok belastet kneet for mye med samme intensitet, og løpt hver dag. Man kan fortsatt trene like mye. Men nå får jeg variere med både sykling, løping og annen trening. Det kan virkelig anbefales. 


Men jeg gleder meg MAKS til kneet snart er helt bra igjen, og jeg kan planlegge neste løp. Kunne ikke løpe Sentrumsløpet forrige helg, og det synes jeg var ganske så kjipt. 
Krysser fingrene for at jeg kan løpe masse til sommeren, og være klar for Oslo Halvmaraton igjen i september! 

onsdag 2. mai 2012

Paris


Denne helgen tok jeg helt fri fra alt som heter jobb og skole, og dro til Paris med min kjære. Hadde en helt ubeskrivelig fantastisk helg! Paris er virkelig en av de vakreste byene jeg har vært i, og når man er i sånne omgivelser med en så fin gutt som jeg er sammen med, ja, da kan man ikke ha det bedre :) 


Vi skal begge jobbe mye til sommeren, så dette ble vår lille sommerferie, og den kunne ikke vært bedre. Nå er det tilbake til hverdagen, og det er egentlig veldig fint det også. Hvertfall nå som solen skinner i Oslo !