torsdag 4. november 2010

På ønskelisten...

..står et av disse maleriene! Har lagt min elsk på bildene til talentfulle Pia Haugseth. Ikke bare er hun designer og butikksjef hos Mulberry, hun er også en kunstnerspire. Tok en tur innom bloggen hennes her, og plukket ut noen favoritter blant bildene hennes. Øverst på ønskelisten står nok dette bildet, med den fantastiske lille Buddha-detaljen. Jeg er for så vidt på utkikk etter noen stilige malerier, så får se hva jeg ender opp med! Liker dere denne stilen? Eventuelt, hvilke andre kunstnere har dere å anbefale?3 kommentarer:

 1. Korriger meg gjerne, men er det ikke Stine Bencho Folland som er butikksjef på Mulberry Oslo?

  SvarSlett
 2. Kjempe fin blogg! er en fast leser av bloggen din. Kan du værsåsnill å kommentere på bloggen min også, plis ? http://malinm0en.blogg.no/

  SvarSlett
 3. Stemmer at det er Stine som er den nye butikksjefen. Hun har gjort en veldig god jobb siden jeg gikk ned til 60% stilling for å drive med kunsten og designet mitt.
  Gøy at du liker maleriene mine Katarina! Det finnes mange utrolig dyktige norske kunstnere jeg ser opp til! En av mine favoritter er Kira Wager.
  Hun har en annen strek en meg og veldig spennende dybde i bildene sine.
  En annen som jeg kan nevne er en gutt jeg har gått på barneskole sammen med er Kristian Evju. Han tegner foto-likt figurativt! Helt råe bilder!
  For inspirasjon ser jeg ofte på denne nettsiden:
  http://www.gerhard-richter.com/
  Han er en av de virkelig store!

  SvarSlett