søndag 20. mars 2011

Lørdag

Hatt en helt topp helg, med mye hygge! I går var det innflyttingsfest hos Mille, en av mine nærmeste barndomsvenninner. Det ble masse god mat og drikke, etterfulgt av lek og moro. Bra kveld!Og i dag har jeg faktisk hatt en to-timersøkt på Elixia! Først en time med løping, etterfulgt av en time styrke. Deilig på en søndag! :)

Ha en finfin uke, da dere:):)

7 kommentarer:

 1. skulle ønske jeg hadde hatt like stor motivasjon til å trene som deg . Trenings-studioet i bygda mi er en stor motivasjons dreper i seg selv...Siden det kun består av noen vekter og ett par tredemøller ( som alltid er fulle ). Derfor har jeg trent mye ute i naturen i det siste på ski og diverse :)
  Fin blogg , Katarina. Jeg har fulgt bloggen din i over ett år nå , og dette er min første kommentar her inne :)Haha..Jeg må skjerpe meg !

  SvarSlett
 2. Ja :) Er helt enig med sistnevnte her. Lurte på om du kunne fortelle litt om dine favoritt butikker i oslo, samt uteplasser du bruker å dra på :)

  SvarSlett
 3. Du er mitt forbilde! Du er så utrolig pen og ikke minst flink til det du gjør. Endelig har jeg funnet bloggen din også, herliig! :)

  Jeg må bare spørre om en ting i også, bruker du hairextension, eller har du bare så langt og flått hår? I så fall ser det så utrolig naturlig ut. (Synes egentlig ikke løshår er noe fint i det hele tatt)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer. Har mye å si hvordan treningstudioet er... Så skjønner at ikke det er motiverende! Men kjempebra om du da trener ute i naturen da! Ski er jo suuuper trening!

  Favorittbutikker i Oslo? Hmm.. Det må bli Eger på Egertorget, som fører de fleste merker jeg liker. Acne. Filippa K. By Malene Birger. Også Zara og H&M;)
  Ellers pleier jeg å variere veldig hvor vi går ut på kveldene. Alt fra Bogstadveien, til Aku Aku og Fisk og Vilt. Mye bra, og jeg liker å dra nye steder:)

  Takk for hyggelige ord:) Nei, jeg bruker ikke hairextension. Enig med deg, naturlig ser best ut! ;)

  SvarSlett
 5. Åh, du skulle vist mer av kjolen din den ser nemlig rå ut. Eeeelsker folk som bruker farger! Statement!

  SvarSlett
 6. Lørdag er ikke feil ;) Særlig ikke om den tilbringes med gode venner :( Du har en nydelig utstråling :)

  SvarSlett
 7. Hei :) Jeg bare lurer på en ting. Du sier du trener søndag, altså etter en tur ut på lørdag ;) Jeg har hørt at det ikke er hensiktsmessig for kroppen! Jeg trener mye selv, men har rett og slett droppet å gjøre det "dagen derpå" siden jeg har hørt det ikke er noe poeng og at det forsinker kroppen i å bli kvitt alkoholens giftstoffer! Kjempe fin blogg, du er virkelig en inspirasjon både når det gjelder trening og alt annet:)

  SvarSlett