søndag 3. juli 2011

Minneapolis

Da er vi på plass i det som er vår første stopp, Minneapolis! 28 grader og strålende sol er ikke særlig dumt, og det er fantastisk å få lov til å oppleve så mye med dette programmet.Etter en laaang flytur tok vi turen til Mall of America, et av verdens største kjøpesentre. Det var helt overveldende å gå rundt der. Gikk vel rundt i omtrent fire timer, og da hadde jeg vel kun vært i én etasje.

Skulle prøve å handle litt sminke på Sephora. Endte opp med; ingenting... Helt umulig å velge i det enorme utvalget!Suger til meg inntrykk som bare det, og de er det mange av;) Nå bærer det ut på første opptak! Tvitvi!:)

3 kommentarer:

 1. Lucky! Gleder meg til å komme dit om to uker. Selv om det ikke blir så lang tid der.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Veldig fine bilder! Lurte på om du visste om et bra sted i Trondheim som utfører brasiliansk voks! Tar på afroditeklinikken i Oslo nå og de er jo kjempeflinke! Men skal studere i Trondheim til høsten og er redd for å ikke finne noen som er proffe i Trondheim! All tips mottas med takk:)

  Kos deg videre i USA!

  SvarSlett
 3. Ser det er flere blogger som legger ut bilder med slik effekt. Er det innstilling på kamerea eller bruker du et spesielt kamera?

  SvarSlett