lørdag 26. november 2011

Kall meg gjerne Vidar

Jeg har nemlig begynt å trene med Sportsklubben Vidar;) Utrolig motiverende å kunne trene sammen med folk som pusher meg enda lenger, og ikke minst trene med folk som virkelig har peiling! Hadde min første trening på mandag. Da løp vi intervaller på 1500 meter med høyt tempo, etterfulgt av en kortere runde med rolig tempo. 


Når man trener mye kan man fort gå inn i rutiner, og da kan det være vanskelig å oppnå progresjon. For min del handler det mye om at jeg lett kan løpe de samme type intervallene, og ikke variere treningen så mye som jeg kanskje burde. Det problemet er jeg kvitt nå:) Gleder meg til å se hvilke resultater jeg kan oppnå gjennom disse treningene. 



I går trente jeg for øvrig på egenhånd i mørket og kulda. En løpetur opp til Ullevålsæter var hard nok økt for meg, merker det blir tyngre og tyngre å trene ute nå som det bare blir kaldere og kaldere. 


Men jeg skal hvertfall dele treningstipsene så godt jeg kan med dere, etterhvert som jeg prøver nye ting med SK Vidar;)

2 kommentarer:

 1. Hei Katarina!
  Spennende å høre hvordan treningen din blir fremover etter dette. Du er god inspirasjon! For en god stund tilbake så skrev du litt om treningstøy som du var veldig fornøyd med og som gjorde at du holdt varmen på høsten/vinteren. Det var tights og jakke iallefall som du skrev hadde litt mer fôring og som derfor gjorde løpeturen litt mer behagelig. Jeg klarer ikke å finne tilbake til det. Kan du enten linke til innlegget eller skrive litt om det på nytt?:)
  God søndag til deg!

  SvarSlett
 2. Sprekt at du har begynt å trene med Vidar da! Da er du iallefall i beste hender, og kommer til å gjøre store fremskritt i løpet av kort tid :-)

  Kom gjerne med noen gode forslag til intervall treninger etc!

  PS: Jeg løp Bislett 24-timers løp i helgen, men måtte gi meg på 12 mil etter 14 timer pga skade. Kanskje dette kunne være noe for deg neste år ;)

  SvarSlett