onsdag 7. mars 2012

ShapeUp


Endelig kan jeg fortelle om den morsomme fotoshooten jeg hadde i januar, sammen med ShapeUp. For en treningsentusiast som meg, må jeg innrømme at det er en aldri så liten ære å få lov til å være coverjente for dette magasinet. 


I bladet kan du lese både intervju om trening og kosthold, samt se bilder og lese om et av mine treningsprogrammer. Programmet består av løping og forskjellige styrkeøvelser. Dette er selvsagt bare et utvalg av hva jeg pleier å trene, vanligvis har jeg mer fokus på mage i styrkeprogrammet mitt, så tenkte å legge ut litt flere tips angående det her på bloggen, hvis det er av interesse? :) Ellers er det bare å komme med ønsker på andre tips dere ønsker angående trening!


Nå skal jeg kose meg med en deilig lunsj, bestående av havregrøt med eple, banan og kanel, namnam! Og få litt annen treningsinspirasjon fra denne månedens ShapeUp:)20 kommentarer:

 1. Du er så FLOTT!:) Ja takk til flere treningstips!!

  SvarSlett
 2. Ja til flere treningstips! :D

  SvarSlett
 3. Fantastisk!:) Perfekt representant for et slikt blad!:) Gjerne legg ut flere mageøvelser. Det tas alltid i mot med takk;) Ellers, når det gjelder trening, er det alltid motivasjon å hente i følelser rundt trening (den såkalte godfølelsen:)), hvordan du legger opp trening mot et spesielt mål (eks. et løp etc) osv:) Rett og slett motivasjon rundt trening! Ha en fin dag videre:)

  SvarSlett
 4. hei igjen! For en mage:) Skal kjøpe meg bladet. Kan du ikke komme medmed noen treningsøvelser på lår, da gjerne innsiden?? Og mat tips til etter hard trening (intervall, fotballkamp)??

  Hilsen anja

  SvarSlett
 5. hadde vært kjekt med nye mageøvelser. spytt ut! :D

  SvarSlett
 6. En av de flotteste forsidene Shape-up noengang har hatt! PS. Jeg har fulgt bladet sånn omtrent fra begynnelsen...

  SvarSlett
 7. Urolig flotte bilder. Du ser så sunn og frisk ut! Perfekt i mine øyne.

  SvarSlett
 8. Tusen takk, så fantastisk søte og hyggelig dere er! Setter så stor pris på tilbakemeldingene!

  SvarSlett
 9. Ja gjerne innlegg om mageøvelser :D kjempefin blogg.

  SvarSlett
 10. Hei. Lurer på hvordan du trener når du trener intervaller på tredemølle. Har lest forskjellige treningsprogram, de fleste jogger rolig en viss tid f.eks 1 minutt, og så løper de fort i dobbelt så lang tid (i dette tilfellet 2 minutt) og så gjentar de dette et visst antall ganger annenhver gang rolig løping og annenhver gang rask. Men så leste jeg en treningsblogg der noen løp i ett minutt og hvilte i et halvt minutt og så annenhver gang i til sammen 15 min. Denne personen økte intensiteten på løpingen for hver løpegang. Hva er best av å jogge rolig i hvilepausene eller å hvile helt (og heller greie å løpe enda fortere mens man løper fort)?

  SvarSlett
 11. Hei igjen.

  Lurte bare på om du har vært i new york? Hvis du har, om du kunne lagd en post om det? Med shopping, mat tips, severdigheter o.l?

  anja

  SvarSlett
 12. Ja takk til flere mageøvelser! Gjerne også flere treningsprogram! Flotte bilder og artikkel i ShapeUp! Ga veldig god motivasjon, og flott å se at du har et så sunt forhold til trening! Trener du annerledes nå som det nærmer seg sommer og bikinisesong? Hvordan fordeler du økter av styrke og kondisjon utover i uka?

  SvarSlett
 13. prøvd å få tak i bladet i flere butikker nå, noen som vet hvike butikker som fører bladet? sett både på narvesen og sentra..

  ada

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm.. Så rart! Det selges i de fleste matvareforretninger:)

   Slett
 14. Hei! Er det viktig å varme opp før man trener intervaller, f.eks. for å unngå skader?

  SvarSlett
 15. Leste intervjuet! :-) Du motiverer veldig på trening- og matfronten, må jeg si!
  Koker du havregrøten din på vann eller melk? Og hvor mange gryn pleier du å bruke? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tar som regel halvparten melk, halvparten vann. Og følger bare oppskriften på pakken! :)

   Slett
 16. Takk for mange koselige kommentarer!

  Fått en del spørsmål om trening og kosthold i feltet her, så tenkte å samle alle svar i et innlegg!

  SvarSlett
 17. Du er så utrolig vakker! Sunt og flott forbilde for meg i alle fall :) ShapeUp skal kjøpes, gleder meg! Syns det er et utrolig flott blad, med mye interessant og nyttige tips, og ikke mindre spennende når du er der! :D Jeg vil veldig gjerne ha fler treningstips og øvelser av deg. Ha en fin dag :)

  SvarSlett