torsdag 5. april 2012

Bakkeløp

Dersom du befinner deg på fjellet, har jeg et forslag til en morsom og tøff treningsøkt. Mange fjell sliter jo med lite snø om dagen, men det bør ikke være noen hindring for å finne på noe ute i den deilige påskesola;)


Vi gikk/løp drag i slalombakken i dag, beinhardt - men også veldig deilig! Føl deg litt fram i forhold til hvor mange drag du orker, men bestem deg for et punkt på toppen du skal komme deg opp til, og gi alt i et par minutter. Gå så rolig ned bakken igjen, og sørg for å roe pulsen helt ned, før du begynner på neste drag. 

Legg gjerne igjen en liten kommentar dersom du prøver deg på disse dragene, og si hva du synes :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kjører samme type drag i alpintbakken hvor jeg bor på sommertid, kjempeeffektivt, ja! Har vært heldig og vært i Stryn hvor jeg vokste opp nå i påsken, vi har faktisk hatt supre langrennsforhold!

    SvarSlett
  2. Jeg prøvde meg på denne økta!:) Superbra trening. Det jeg la meg merke i er at jeg stivner i bena før jeg får pulsen skikkelig opp om det blir alt for bratt, så det ble min erfaring; litt slakere bakke neste gang. Ett alternativ er jo å gå på det bratteste, men da kan det bli vanskelig å komme i gang med løping igjen. Får se:) Bakkeintervall skal i allefall prøves igjen:)

    SvarSlett