lørdag 16. juni 2012

Siste innspurt

Dips er en utrolig fin øvelse for armene, jeg kjører 3x15 av dissse. Beste er at det så og si kan gjøres hvor som helst!


Da var det kanskje dags for å melde at jeg er i live. Har gått så mye tid til jobb og skole den siste tiden, så bloggingen har rett og slett blitt litt nedprioritert. Men på Instagram er jeg ganske aktiv, for dere som måtte ønske litt hyppigere oppdateringer. Er før øvrig ferdig med eksamen på onsdag, så da skal jeg bli litt flinkere på å oppdatere her :)


Sommertid er i gang. Heder og Hammer er i gang. Og jeg skal avslutte første året mitt på medisin denne uken. Blir passe deilig med sommerferie nå. Jeg kaller det ferie, siden jeg kun skal jobbe, og ikke studere ved siden av. DET blir deilig det. 


Jeg leser stort sett morgen til kveld denne helgen, men litt frisk luft må jeg ha! I går løp søster og jeg til Huk, og kjørte styrkeøvelser nede ved vannet. Litt bedre for hodet enn å gå inn på et treningssenter. 


God helg!!

2 kommentarer:

 1. Hei! Sitter og ser på Heder og ammer, og ville bare si at du er en kjempeflink programleder! Avsappet og naturlig, og merkbart EKTE interessert i objektene dine. =))
  od sommer!
  Mvh
  Torill

  SvarSlett
 2. Jeg elsker det at du har så mye motivasjon til å kunne fullføre harde medisinstudier samtidig som du er en utmerket programleder! Du er en flott inspirasjon til å gi jernet selv om det er mye som foregår på samme tid. Et sunt forbilde vil jeg si, med tips til treningsmetoder og sunne verdier. Stå på Katarina :)

  SvarSlett