onsdag 11. juli 2012

Få orden på treningen din!


Jeg tenkte å tipse dere om noe som faktisk kan gi god motivasjon til treningsrutiner. Jeg har de siste årene skrevet en slags treningsoversikt, litt for å holde orden på ulike tider og rekorder, men også for å se om jeg har god variasjon i øktene mine. 

Tidligere har jeg bare brukt word, men nå har jeg skaffet meg en ordentlig treningsdagbok. Den er fra Get Inspired.no. Den gjør at jeg til enhver tid kan planlegge øktene mine, holde god oversikt, og ikke minst kan jeg notere resultater og sette meg nye mål! Man skal faktisk ikke undervurdere effekten av å sette seg treningsmål, og ikke minst det å holde en liten oversikt over når og hva man trener. 

Merker at nerden i meg kommer fram nå... Men det å planlegge treningen kan absolutt være nyttig nå som sommeren og ferien er her! Ikke alltid lett å vite hvor og hvordan man kan trene når man reiser rundt :)


3 kommentarer:

 1. Hei :)

  Leste at du kjøpte chanel-vesken din i London og at du da fikk igjen penger på tax free refund. Hvordan virker det? Kan man ikke bli stoppet i tollen på flyplassen hjemme i Norge da?

  Jeg skal nemlig kjøpe meg en chanel-veske når jeg skal til USA i mars, men vet ikke helt om jeg da vil risikere å heller bli stoppet i tollen og måtte betale MYE mer for vesken med tanke på toll osv..


  Håper på svar :)
  Cathrine

  SvarSlett
 2. Skulle ikke dette vært merket annonse??

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg Katarina:) blir motivert til å løpe en tur i skogen;)  Morten:)

  SvarSlett