torsdag 19. juli 2012

Neon


Genser - Acne
Bukse - Zara
Sko - Aldo

Har lagt min elsk på den nye Acne-genseren min. Deilig med farger!! Og deilig med en litt varm og god genser nå som vi ikke ser mye til sommeren i Oslo. Brukte den på Sommertid på onsdag. Den kom absolutt godt med på toppen av TV2-taket!

11 kommentarer:

 1. Veldig deilig med litt farger ja :)

  www.charlett.no
  - psykologi, inspirasjon & livet

  SvarSlett
 2. kjempe fin og frisk farge:) du ser så bra ut katarina!!

  SvarSlett
 3. Å, eeelsker den!

  SvarSlett
 4. Har du forresten peil på kven Oona Chaplin er? Du må jo vere einig i at de to er like.

  SvarSlett
 5. Heisann Katarina! Ville bare stikke innom bloggen din og rose deg for den jobben du gjør egentlig :-)
  Såg nettopp klippet fra Minmote der du sier at det er viktig å ikke prøve å fremstille seg perfekt hele tiden! Det betyr mye for vi kan vel alle være enig om at det fins nok av fashionaster der ute med blogger hvor alt virker perfekt, spesielt når de MÅ ha et skikkelig outfitbilde i en slik og slik pose og fremstiller treningen og kostholdet deres som helt vanlig når det ikke alltid er det. Så takk for at du prøver å være deg selv.. ser jo bare på outfitbildet her (som forresten er veldig stilig) at du ikke på liv og død prøver å se ut som en modell. For all del, du har nydelig kropp og hår.. Guud som jeg misunner håret ditt. Men stå på :D

  SvarSlett
 6. Har lik bare i lilla. Digger den! :-)

  //www.camillaabauthler.blogg.no

  SvarSlett
 7. Utrolig herlig farge på genseren! Neon <3

  SvarSlett
 8. Hei! Så et intervju med deg på vg.no angående mote,blogg etc.Ville bare si at det intervjuet var veldig bra!Du fremstår som en fornuftig jente med sunne verdier & hensikter.Jeg har sansen for deg!Både som en god programleder,men også som et forbilde for unge jenter:)Ha en fin sommer & lykke til med studiene :)

  SvarSlett
 9. du har utrolig fin klesstil! blei så glad når jeg fant ut at du hadde blogg, har alltid syntes at du kler deg så fint på tv og sånt :) Og det at du blogger om trening gjør bloggen bare enda bedre :D fast leser fra nå av !

  SvarSlett
 10. Å den er så fin har sett på den og tror jeg må ha den til høsten:-)

  SvarSlett