onsdag 5. september 2012

Feriedryss


Jeg tror disse to ukene har vært den beste ferien jeg har hatt noensinne. Vi har hatt noen helt fantastisk deilige dager i Spania, med varme, sol, god mat og full avslapping! Lest fem bøker, og er allerede oppslukt i min sjette. Det er vel et godt tegn på at man har koblet helt ut, og virkelig slappet av. 

Ble også en del trening på turen. Startet dagene med en deilig løpetur, etterfulgt av styrke på terassen, helt perfekt start på en dag som stort sett bestod av å ligge på en solseng resten av dagen. En dag syklet vi også til Gibraltar. Rettere sagt toppen av Gibraltar. To ganger. Vi syklet nemlig opp, for så å få beskjed om at vi måtte betale 2 euro for å sykle videre, og de tok ikke kort....

Veldig gøy å da sykle helt ned igjen fra fjellet, for så å sykle opp igjen. For 2 euro!? Turen ellers var for øvrig helt fantastisk! Vi satt på sykkelen i 7 timer, og jeg tror det er en av de mest ekstreme treningsøktene jeg har hatt. Men veldig veldig gøy. 

Etter tre uker på reisefot, skulle man kanskje tro at man var klar for å komme hjem? Jeg skulle faktisk gjerne vært lenger! Men det er utrolig deilig å være hjemme igjen, og få litt hverdag. 

Hvis dere synes det er litt sjeldne oppdateringer her, må dere gjerne følge meg på Instagram: Kflatland heter jeg der altså... :)

3 kommentarer:

  1. Det høres ut som en fantastisk ferie ;-) Jeg har vært på Gibraltar tidligere, en utrooolig opplevelse! Vi bodde på hotell der, og om morgenen våknet vi av at det var apekatter på verandaen, hehe. Det er ikke hver dag man opplever det ;-)

    SvarSlett
  2. Flotte bilder, ser ut som en deilig ferie:)

    SvarSlett
  3. Hei. Du, hvordan trener du i hvdagen? Bruker du ikke treningssenter? Og når du trener styrke ute/ hjemme, er det uten vekter? Evt hvordan gjøres det? Du inspirerer!!,!! Og jeg er lei treningssenter;)

    SvarSlett