fredag 21. september 2012

Konkurranse!Martine og jeg blide og fornøyde etter intervallrunder rundt Sognsvann

Håper dere også nyter at høsten har kommet! Jeg synes egentlig det er litt deilig. I helgen skal jeg på fjellet, gå fjellturer og bare kose meg! 
Har på mange måter sommerferien min nå, og det nyter jeg til det fulle. Blir masse tid til deilig trening, og det gir så mye overskudd. Som det konkurransemennesket jeg er, har jeg tidligere skrevet om at jeg fører treningsdagbok. Og nå tenkte jeg at en av dere kunne få muligheten til å vinne denne treningsboken fra Getinspired.no!

Skriv navn og hvorfor du burde vinne i kommentarfeltet hvis du ønsker å være med i konkurransen. Jeg garanterer at det gir masse treningsinspirasjon!


22 kommentarer:

 1. Jeg har akkurat flyttet tilbake til Norge etter studier og trenger litt motivasjon til å starte opp igjen, så en treningsdagbok hadde vært midt i blinken ettersom så mange skryter veldig av den. Jeg skal gjøre mitt beste for at den ikke skal bli blank! :)

  SvarSlett
 2. Hei:) Har hatt lyst til å trykke denne hjem fra nettbutikken flere ganger, men som student, føler jeg ikke at jeg kan spandere på meg denne. Den står derimot på ønskelisten min!

  Samboeren min og meg har satt oss mål om å delta på Birkebeinertrippelen til neste år (et stort mål for oss). Fikk inspirasjon til å sette oss dette målet etter årets Birkebeinerløp som var kjempeartig å delta på. Det hadde vært herlig med en slik bok som et "verktøy" og inspirasjon til å nå målet!

  Ha en fin fredag!
  Mvh Lisa Halvorsen

  SvarSlett
 3. Håper du vinner, Lisa! :)

  SvarSlett
 4. Kathrine

  Jeg skulle gjerne hatt en treningsdagbok.
  Har trent i alle år og er kommet inn i en fast rytme. Om jeg hadde hatt en treningsdagbok kunne jeg nok fått enda bedre oversikt over treningen og dermed også klart å nå nye treningssmål, fått mer utvikling og resultater.

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg har kjempe lyst til å vinne denne boken. Rett og slett kommet et sted i treningen (og livet generelt) der alt går som vanlig. Jogger den samme ruter, tar de samme vektene o.l..Tror dermed en liten planleggings sak og litt mer treningsmotivasjon kunne satt meg i gang, og jeg er et ordens menneske og elsker å skrive planer og slikt. Dermed tror jeg en slik bok hadde vært et godt verktøy og ikke minst inspirasjon til å komme videre og nå nye mål!

  anja

  SvarSlett
 6. Hei.
  Jeg har alltid trent, helt siden jeg var liten. Men nå er jeg kommet inn i en fase hvor trening bare er et ork, og det ender som regel med at jeg prioriterer sofaen istedenfor å ta på meg joggeskoa!!
  Treningsdagboka fra get inspired føler jeg, vil hjelpe meg med å finne motivasjonen og komme tilbake i den formen som jeg var i fra før. ved å skrive ned selve økta og målet er motiverende i seg selv. Så jeg håper inderlig at jeg kan bli den heldige vinneren!!
  Ha ei god helg!

  Mvh. Kristin

  SvarSlett
 7. Det nylig åpnet en gym foran leiligheten min i Trondheim og jeg og samboeren min ønsker å begynne å trene der sammen! Det hadde vært veldig fint med en treningsdagbok som vi begge kan bruke. Oss to sammen har større sjanser for å vinne over sedentarisme enn hver for seg! Vi har bestemt at vi ikke vil være sofapoteter lenger! :-)

  SvarSlett
 8. For en fin konkurranse! Jeg har faktisk ikke sett denne dagboken før, men den er jo perfekt til meg! Jeg har lenge slitt med lite motivasjon pga skader og så har jeg slitt med overvekt i flere år. Men våren 2011 bestemte jeg meg for å gjøre noen grep. Kostholdet ble snudd på hodet, og det til det bedre, og trening skulle endelig bli en del av hverdagen. Og det klarte jeg! Jeg laget til og med en egen notatbok med skjema og greier til å ha et ordentlig system på treningen. Så brakk jeg ankelen, livet ble snudd på hodet og kunne ikke begynne å bruke foten min igjen før det hadde gått 3 måneder... Etter disse 3 lange månedene var jeg så motivert til å trene, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg ville bevege meg! Og siden begynnelsen av november 2011 har treningen igjen blitt en naturlig del av hverdagen. Jeg har blitt mye lettere, sterkere og full av energi! Og snart har jeg skrevet ut hele notatboken og da trenger jeg jo en ny en :D *Krysser fingrene*

  SvarSlett
 9. Hei! Skulle gjerne hatt en treningsdagbok, slik at jeg hadde klart å komme igang med treningen igjen, etter en litt for lang pause.. :-/ trenger motivasjon!

  SvarSlett
 10. Tommel opp for kul konkurranse!!!

  Jeg er utrolig glad i å trene, og løping kommer på en god nummer 1. Få ting er bedre enn å begynne en fridag som i dag, -i skogen, tidlig, hvitt av rim på bakken, helt stille, en god mil med joggeskoa i selskap med verdens mest trofaste og lykkeligste turkamerat på fire ben.

  I tillegg til å løpe prøver jeg å få til noen økter med styrketrening, både hjemme, og underveis på tur.

  Men ettersom jeg alltid trener alene, og skulle vært så langt bedre på å planlegge, og å sette meg mål å jobbe mot (for eksempel Birkebeinerløpet neste år), hadde treningsdagboka vært super! Den hadde i tillegg gitt bedre oversikt over treningsøkter, lettere å se fremgang, bedre helhet og ikke minst masse motivasjon! Trener man alene, uten noen plan, er det som kjent lettere å trene på det en allerede er god på, eller å avslutte etter det samme antallet styrkerepetisjoner, selv om man fint hadde klart noen til!

  Takk for en flott blogg!

  SvarSlett
 11. Spennende!

  Visst jeg skuøøe si hvorfor akkurat jeg fortjener denne treningsdagboken må det være fordi jeg har et ønske om treningsutbytte, et sted der man ken sette seg et mål, et sted hvor man kan måle forbedring og se hvordan man utvikler seg (idrettsmessig)I tilegg er jeg også veldig opptatt av at jeg må skryte av meg selv til meg selv gjennom å vise meg selv hvordan formen (foråpentligvis) har bedret seg. Jeg tenker at en slik bok derfor kunne hjulpet meg med dette! :)

  Kos deg på fjellet, du er så innmari sporty!!

  SvarSlett
 12. Hei!

  Jeg har virkelig ønsket meg en godt tilrettelagt treningsdagbok som er tilpasset ulike treningsformer, og denne ser ut til å være helt perfekt! Så flott at du presenterer denne boken her! Jeg studerer i utlandet og med lange studiedager, reiser til Norge og derav mye variasjon i treningen ville det vært utrolig praktisk og ikke minst motiverende å kunne bruke denne til å både planlegge og loggeføre trening! :) Jeg driver med mye løpstrening, deltar på en del løp når jeg har mulighet, samt driver en del styrketrening.

  Hilsen Anette.

  SvarSlett
 13. Hei!

  Morsomt at denne konkurransen kom akkurat nå, jeg har fulgt bloggen din en stund og var faktisk inne på getinspired.no i går og kikket på denne dagboken. Som fattig student konkluderte jeg imidlertid med at jeg ikke kunne ta meg råd.

  Jeg vil veldig gjerne ha denne boken fordi jeg akkurat har kommet i gang med treningen etter et lengre opphold på grunn av belastningsskaden idrettsbrokk. Det hadde vært supert å få litt mer kontroll og følge fremgang nå i opptreningsfasen. Jeg har litt problemer med å holde igjen nå når jeg først har fått klarsignal til å trene, så jeg håper at denne boken kunne gitt meg oversikten jeg trenger for å ikke kjøre på for hard i begynnelsen.

  I tillegg må jeg bare si at jeg digger deg, så det er vel også en god grunn til å gi boken til meg, haha!;) Neida, litt mer seriøst, du gir meg masse treningsmotivasjon, jeg beundrer gjennomføringsevnen din og talentet ditt på skjermen. Og så hjelper det jo også på at du virker veldig søt og snill da!:)

  -Mari

  SvarSlett
 14. Hei:) jeg har slitt med mat og vekt hele livet, og har vært ut og inn av ulike behandlingsformer og tiltak for å få kontroll over trening, motivasjon og et sundt kosthold. Den siste sommeren møtte jeg veggen, og endte opp med å legge på meg nesten 10kg pga depresjoner og vanskelig forhold til mat. På grunn av problemene mine ville en treningsdagbok hjulpet til med å strukturere hverdagen bedre, og slik kunne komme inn i bedre rutiner. Jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal tilbake dit jeg har vært, med både undervekt og overvekt. Nå vil jeg fokusere på en sunn kropp, ikke en underernært en. Denne høsten skal bli bra!

  Hilsen Ingvild

  SvarSlett
 15. Marie Ullevoldsater24. september 2012 kl. 08:33

  treningsmotivasjonen er på minus 10, etter 1 år uten trening pågrunn av sykdom.
  jeg skal nå bygge meg opp igjen sakte men sikkert, og vet du hva, jeg utsetter å begynne. For jeg VET det kommer til å bli tøft. I en hverdag i med jobb,skole,barn og events, den berømte "tidsklemma", er det veldig lettvint for meg å prioritere vekk trening...

  Krysser fingrene :)

  Hilsen Marie Ullevoldsater

  SvarSlett
 16. Hei Katarina! Jeg savnet deg på startstreken i Oslo Maraton i år - Hadde sett frem til å prøve å slå deg på halvmaratondistansen :-) Jeg regner med at du stiller til start neste år, og dersom jeg skal klare å hamle opp med deg da trenger jeg en treningsdagbok for å trene enda mer strukturert og målbevisst :-)

  Hilsen Kristian

  SvarSlett
 17. Heisann :)

  Denne treningsdagboken har jeg siklet etter i en EVIGHET, så denne konkurransen er jo midt i blinken!! Løp mitt første halvmarathon i sommer,etter tre års skademareritt, men fikk ikke helt det resultatet jeg hadde håpet på.. Kom av litt for lite strukturert trening, så denne treningsdagboken hadde vært perfekt for meg :) I tillegg er jeg fattig student, så hååååper virkelig jeg enten vinner denne, eller får den i gave snart :) Målet mitt er å springe maraton om ett års tid, og oppnå et godt resultat.

  Mvh

  Marte Johansen

  SvarSlett
 18. Hei Katarina! Herlig blogg og masse bra inspo!
  Jeg ønsker å vinne treningsdagboken fordi jeg MÅ komme igang med trening nå, og trenger en følgesvenn som kan hjelpe meg med litt motivasjon, rett og slett!

  Hilsen Malin

  SvarSlett
 19. Hei! Kom over bloggen din idag, så søt du er og mye fin inspirasjon! Er gravid med nr to, i første svangerskap boblet jeg over av energi og trente som vanlig - nå derimot er energien på bånn og jeg gleder meg til å oppta treningen igjen i januar. Har hørt flere som skryter av denne treningsdagboka og har flere ganger vurdert å klikke den hjem, men nå benytter jeg muligheten og vinne den - som en ekstra motivasjon til å starte opp igjen treningen til våren og kunne loggføre mer strukturert :) Når er trekning forresten?

  Mvh Mari :)

  SvarSlett
 20. Hei!
  For en herlig inspirerende blogg - akkurat hva jeg trenger. Etter en aktiv sommer med mye trening (og kos) har høsten vært lite å skryte av. Flyttet til Oslo for å begynne i ny jobb, som har tatt mye av overskuddet. Treningsrutinene har sklidd helt ut, og jeg sliter veldig med å komme igang igjen. Hjelper ikke akkurat at det begynner å bli mørkere og kaldere ute! Har sett treningsboka har blitt nevnt på ulike blogger, men det har blitt med tanken på å bestille. Nå er det mandag og ny måned - og jeg vil at dette skal være snupunktet! Og hva hadde vel vært bedre enn litt drahjelp fra en inspirerende og motiverende treningsdagbok. Ja takk!! Jeg vil gjeerne være den heldige vinneren ;)
  Hilsen fra Silje :)

  SvarSlett
 21. Her ropes det etter treningsmotivasjon og den boken der har jeg tenkt på mange ganger. Har prøvd å holde en treningsdagbok på mobilen, men det gikk rett vest. 5 dager og dagboken er fort glemt. Jeg skal i bryllup i syden neste år og jeg har sååå lyst til å se smashing ut til da. Så en slik treningsdagbok hadde vært kjempe gøy å prøve :)
  Trekk meg Katarina, lucky number 20 :)
  Hilsen Nina :)

  SvarSlett
 22. Hei! Jeg har veldig lyst til å begynne å bruke treningsdagbok for å få mer system i treninga mi. Jeg har slitt mye med overtrening/feiltrening, og til tross for 4-5 økter i uka så presterte jeg å løpe dårligere på halvmaraton i år enn i fjor. Det tyder på at mye ikke er som det skal. Ved å aktivt benytte meg av treningsdagbok kan det blitt lettere å passe på at balansen mellom belastning og restitusjon er optimal, og ikke minst riktig progresjon. Da satser jeg på at fremgangen kommer. Så en slik fancy treningsdagbok fra getinspired hadde gjort meg veldig veldig glad! Og ikke minst hjulpet meg masse! :-)

  Klem Kathrine

  SvarSlett