tirsdag 8. juni 2010

Endelig ferie!


I går hadde jeg min siste eksamen! Den gikk superbra, så nå tar jeg meg en uke ferie med god samvittighet. Snart begynner jo arbeidet med det nye TV-programmet, noe jeg gleder meg veldig til! Men det skal bli godt å hente seg litt inn, etter all lesingen:) Så i går tok Vadim og jeg turen til Tjøme. Her skal vi nyte late dager, med forhåpentligvis litt sol;) Blir nok et par løpeturer også, jeg har heldigvis klart å opprettholde treningsrutinene også oppi all eksamenslesingen. Så da kan jeg jo ikke slutte nå!

Ønsker alle andre som har eksamner denne våren masse lykke til, og at dere alle snart kan ta dere en velfortjent ferie;) Ha det fint så lenge!

8 kommentarer:

 1. Veldig koselig bilde av dere to! :)

  SvarSlett
 2. For ett pent par!!! kos dere masse på Tjøme!får håpe på litt go`vær:)God sommer!!!:):)

  SvarSlett
 3. Så fint bilde av dere sammen! Ha en god ferie:)

  SvarSlett
 4. så bra. Gratulerer, du gjorde det nok kjempe bra. Jeg var ferdig på mandag, så nå er det ferie og jeg er ferdig utdannet. Så nå bli det sommerferie, på ubestemt tid, siden jeg ikke har noen jobb å gå til! Kos deg med kjæresten på Tjøme. Er meldt bra vær til neste uke, ellers kan dere jo kose dere inne i regnet så lenge! hilsen anja

  SvarSlett
 5. Høres godt ut :)
  Hvilken karakterer fikk du?
  Fortsett å legge ut bilder av Vadim hehe...
  Fin blogg;)

  SvarSlett
 6. HEI! Leste tidligere et innlegg hvor du spurte om bra frisørsalonger i Tr.heim, og jeg har i grunn samme problem. Fant du en bra salong? :)
  Har bestilt meg de produktene du skrev om, Redken Blonde Glam osv. Virket kjempebra! Gleder meg til å prøve de. :)

  SvarSlett
 7. Hallo:) først må jeg bare få si at du er blandt Norges peneste kvinner, og at du skriver en fantastisk bra blogg, som jeg leser så fort det kommer et nytt innlegg, jeg har samme drømm som deg( du skrev for en stund siden at du var usikker), nemlig å bli lege! Snittet mitt i år på ungdomsskolen er 5,42! Dette holder antagelivis ikke når jeg skal søke studie. Så jeg lurte på da du var ferdig med almenn(rekner jeg med) tok du deretter et år for å
  ta opp fag, før du søkte på studie? Håper på svar.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jeg fikk 6 på siste eksamen også:)

  Jeg har prøvd Blow i Trondheim, veldig bra, men ganske så dyrt... Lykke til med produktene:)

  Malin:
  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar!! Etter VGS har jeg tatt realfagene, hadde ikke tatt de på vgs, det gir jo både poeng og forhåpentligvis hjelper det på snittet. Ellers har jeg ikke gjort noe annet, men man kan alltids ta et årsstudium for å få 60 poeng, og dermed ha flere poeng å søke med neste år! Lykke til!!

  SvarSlett