tirsdag 27. september 2011

Duellen

Foto: Per Thrana / DN

Tusen takk for hyggelige kommentarer i det forrige innlegget. Skjønner at det var flere av dere som løp selv, gratulerer så mye med vel overstått!! Flere av dere løp jo helmaraton, og det er jeg virkelig så imponert over. Satser på å prøve meg på helmaraton en gang i fremtiden jeg også:) Men for nå holder halvmaraton i massevis for min del...

Men hva skjedde med duellen min med Arthur Buchardt. Fredag kveld fikk jeg en telefon fra Arthur, som på grunn av ryggproblemer måtte trekke seg fra både løpet og duellen. Vi var begge utrolig skuffet og lei oss for at duellen ikke kunne gjennomføres, men helse kommer først, og når kroppen sier nei, er det ikke noe man kan gjøre. 

Det var selvfølgelig kjempesynd, og jeg hadde gledet meg som en unge til å knuse Arthur i løpet;) Vi gjorde derfor et nytt veddemål:

Alle minutter jeg løp under 01.50, skulle Arthur betale 1000 kr pr til Aktiv Mot Kreft. Så med min nye rekordtid endte vi opp med å gi 7000 kroner til Aktiv. Kjempemoro at vi fikk til et veddemål likevel, og jeg hadde virkelig noe å løpe for under løpet. 

Tusen takk til alle andre som også bidro med duell og donerte penger til Aktiv Mot Kreft! Jeg kommer definitivt til å jobbe med, og videreutvikle prosjektet mitt "Mål Krefter Mot Kreft". Det vil komme en ny sjanse til å løpe for en god sak, og da håper jeg DU blir med å løpe! :)

1 kommentar:

  1. http://www.sognavis.no/lokale_nyhende/article5756428.ece

    Tenkte kanskje denne kunne være til inspirasjon, så ser du hvordan innsatsen din faktisk hjelper :-)
    Stå på! Du er flink! Elisabeth

    SvarSlett