torsdag 5. mai 2011

Siste innspurt

Nå er det kun to dager igjen til Sentrumsløpet her i Oslo, skal bli moro å gjennomføre det! Løp jo i 2009, men i fjor hadde jeg dessverre ikke mulighet. Føler at formen er på topp, og at kroppen virkelig svarer på all den treningen jeg har lagt bak meg:) Kjørte gjennom 10 km i begynnelsen av uka, i den farten jeg skal prøve å holde på lørdagens løp, og da satte jeg personlig rekord med tiden 48 minutter.

Denne uka har jeg kjørt et ganske rolig treningsprogram, for å spare energien til lørdag. Lett jogging og styrke alle dagene, og i går hadde jeg to rolig runder rundt Sognsvann i det deilige (men kalde) været. Helt fantastisk å kunne trene mage og annen styrke på brygga!

I dag og i morgen blir det helt treningsfri på meg. Føles litt rart faktisk, med 6 økter i uka til vanlig, føles plutselig 4 økter veldig lite;) Men det er jo litt deilig også.

Er det noen av dere som skal løpe Sentrumsløpet, eller andre løp denne våren?:)

5 kommentarer:

 1. Lykke til på lørdag, håper det blir en flott opplevelse:) Hilsen Anne Mette

  SvarSlett
 2. Hei Katarina

  Har du en løpetights å anbefale?

  God trening frem mot løpet og god helg:-)

  Hilsen Mari

  SvarSlett
 3. Lykke til på lørdag! :-)

  SvarSlett
 4. Lykke til!
  sub 50 er bra :)

  Siden du er så mye på sognsvann burde du få med deg http://sognsvannrundtmedsols.no/
  Arrangert genialt lavterskeltilbud for alle. Veldig koselig. Har du vært der?

  Tim

  SvarSlett
 5. Hvis man har lyst på noen å løpe med, eller trene med på andre måter, så er Aktivitetsvenner.no en tjenste som ordner det (gratis). Kanskje det er en god sak å nevne i en blogg? Nettsiden bidrar til et mer aktivt og sosialt samfunn, som det eneste nettsamfunn som bare handler om nye venner, inkl. treningsvenner (ikke dating!).

  SvarSlett