torsdag 18. august 2011

Lost in Minneapolis


Nå skal dere få høre en litt pinlig historie. Crewet og jeg befinner oss nå ved Moose Lake, ca 2 timer fra Minneapolis. Det er en nydelig innsjø, så i dag tidlig tenkte jeg å nyte det deilige været, å løpe meg en lang tur rundt innsjøen.

Jeg ble forklart at jeg kun skulle følge hovedveien, og holde til høyre hele turen. Som dere kanskje kan gjette, gikk det ikke helt etter planen.

Det hører til historien at jeg de siste dagene har skrytt min egen retningssans opp i skyene, og faktisk uttalt at "jeg alltid har rett". Noe jeg etter i dag må legge meg helt flat for.

Jeg løp nemlig en helt fantastisk fin tur, men skjønte ganske fort at jeg ikke var på helt riktig vei. Jeg fortsatte likevel å løpe, men etter 1 og 1/2 time og ganske mange kilometer, tenkte jeg at jeg måtte da begynne å nærme meg hytta igjen.

Lite visste jeg om at jeg hadde løpt meg helt bort, faktisk helt bort til en annen innsjø. Det var mildt sagt LITT pinlig å ringe produsenten, for å be om å bli hentet i bil. Ikke visste jeg hvor jeg var heller, så det tok en god stund før de klarte å finne meg.Jeg legger meg flat... Jeg har ikke alltid rett, men stort sett;)

2 kommentarer:

  1. Hehe, man lærer med økt alder :-)

    SvarSlett
  2. Sånn går det! bra du kom deg trygt hjem igje. Håper dere har en fantastisk innspilling, skulle ønske jeg var der. USA må jo være verdens nest beste land, etter norge, eller?? Du er så sporty, så flink du er!

    hilsen anja

    SvarSlett