onsdag 5. oktober 2011

Titttei


Jeg nyter for tiden deilige dager hjemme i Oslo. Kom hjem fra Spania på mandag, vært mye reising, men jeg klager ikke! ;) Etter å ha vært mye på reisefot er det herlig med rutiner i hverdagen igjen. 


Godt med ordentlig rutine i treningen også. Starter dagene med stor og deilig frokost, etterfulgt av en treningsøkt.  I går var det dobbeltime på Elixia, med både kardio og styrke. Noen som har vært på timene til Michael på Colosseum? De anbefales på det sterkeste! 


I dag er det sykling som gjelder, skal ut på en tur nå, før jeg tar turen innom Elixia igjen for litt styrke. Har fått litt dilla på styrketrening om dagen, deilig å variere dagene med mye forskjellig. Tror det er greit for beina mine å ikke bare løpe hele tiden også;) 


Blir mye om trening på bloggen her nå, men vet at mange av dere som leser her ønsker å lese om nettopp dette. Hvis det er interesse for det, legger jeg gjerne ut ukens treningsopplegg i begynnelsen av uka? :) 

5 kommentarer:

 1. Ja! Jeg er veldig interisert i å lese om trening, glad for all inspirajon jeg kan få :D Så legg gjerne ut treningsprogrammet ditt :-)

  SvarSlett
 2. Det er det interesse for! :)

  SvarSlett
 3. kan ikke du ligge ut litt forslag på sunne måltider som du spiser?? :):)

  SvarSlett
 4. Hvilken app bruker du til bildet? :) kul funksjon!

  SvarSlett
 5. takk for super blogg! colosseum har mange kule timer! michael er suuper! du bør prøve Cecilie sine sykkeltimer også! ellers takk for et supert forbilde!

  SvarSlett