fredag 25. desember 2009

1. juledag
Endelig begynner jetlagen å gi seg, så i dag fikk jeg sove til litt over ni... Deilig! Hadde en kjempe herlig dag i går med familien. Vi gikk som sagt en skitur på formiddagen, før vi spiste en deilig julemiddag. Den bestod av ribbe og medisterkaker, namnam! Til dessert spiste vi den obligatoriske riskremen, og jeg fikk mandelen! Joho, da ble det en Kvikk Lunsj til premie;)

Etter middag ble det gaveutdeling. Der måtte blant annet pappa gjennom en lang quiz for å få neste ledetråd til hvor han kunne finne hovedgaven, mens jeg var veldig spent på om Bettina kom til å like gavene. Hun fikk en del ulike gaver av meg i år, litt klær, men også ørevarmere fra UGGS, som jeg endte opp med å furte litt for at jeg ikke hadde kjøpt til meg selv også;) De er helt utrolig søte!

Men jeg var super heldig selv også, fikk masse fint!! Kan prøve å legge ut bilder etterpå, å vise noen av gavene:) Nå skal jeg spise frokost, før jeg skal legge ut på en liten skitur. Håper alle hadde en strålende julekveld!

3 kommentarer:

  1. så fin julaften da :) også ser du veldig bra ut nå etter en liten thailand tur, du kler brunfargen søta!

    klem

    SvarSlett
  2. Fin kjole og det virkes ut som du hygget deg med familien din i går! Legg gjerne ut noen bilder av gavene dine, er alltid like spennende å se hva andre får. God jul videre til deg og dine :)

    SvarSlett