lørdag 26. desember 2009

Nyttår

Mulig det er litt tidlig å gratulere med et nytt år, og ønske to-tusen-og-ti (må være veldig forsiktig med å kalle det tjue-ti vet dere?) velkommen. Men i morgen setter jeg kursen mot Hemsedal for å feire nyttårsaften med venninnene mine! Jeg gleder meg helt utrolig mye! Skal bli deilig å få jentene samlet i en leilighet (rett over utestedet vel og merke). Vi skal nok bruke dagene før nyttårsaften til å sjekke ut afterskien og nyte de siste dagene av 2009. Jeg har selv aldri vært i Hemsedal før, men ryktene sier at det skal være et festlig sted å være ;)

Bagen er pakket, og ikke minst er de varme klærne med. Er vel meldt ca - 80, og jeg som hater kulde, har derfor tenkt til å kamuflere meg. Har hatt nok en fin og ikke minst rolig dag på Gaustablikk, med noen timer i bakken, før det ble en del kortspill og ikke minst et par runder med Besserwisser! Et helt rått spill!

Men før morgendagen lader jeg opp med disse bildene, kommer selvfølgelig bilder fra Hemsedal over nyttår. Her er jeg hvertfall på afterski-party, i en rimelig fargerik skidress, det er faktisk en gammel konkurransedress, som en nasjon brukte tidligere. Men hvilken var det igjen.... Tror kanskje det var brasilianerne som brukte denne dressen da de konkurrerte i slalom for mange år tilbake! Må si de var mer kreative i klesvalg før i tida;)


Og her kysser jeg Marthe GODT NYTT ÅR 2008! Hele to år siden, nå skal vi inn i 2010!


Er jeg den eneste som falt for denne trenden?

DEN NYE TRENDEN? Sarah Jessica Parker i et afrikanskinspirert hårbånd. Foto: STELLA PICTURES

DEN NYE TRENDEN?

De første bildene fra den nye Sex and the City filmen er ute, og jeg må si at jeg gleder meg allerede! Noen synes kanskje Carrie dro den litt for langt her, men jeg elsket det! Synes dette hodeplagget var rå kult, hva synes dere?

fredag 25. desember 2009

1. juledag




Endelig begynner jetlagen å gi seg, så i dag fikk jeg sove til litt over ni... Deilig! Hadde en kjempe herlig dag i går med familien. Vi gikk som sagt en skitur på formiddagen, før vi spiste en deilig julemiddag. Den bestod av ribbe og medisterkaker, namnam! Til dessert spiste vi den obligatoriske riskremen, og jeg fikk mandelen! Joho, da ble det en Kvikk Lunsj til premie;)

Etter middag ble det gaveutdeling. Der måtte blant annet pappa gjennom en lang quiz for å få neste ledetråd til hvor han kunne finne hovedgaven, mens jeg var veldig spent på om Bettina kom til å like gavene. Hun fikk en del ulike gaver av meg i år, litt klær, men også ørevarmere fra UGGS, som jeg endte opp med å furte litt for at jeg ikke hadde kjøpt til meg selv også;) De er helt utrolig søte!

Men jeg var super heldig selv også, fikk masse fint!! Kan prøve å legge ut bilder etterpå, å vise noen av gavene:) Nå skal jeg spise frokost, før jeg skal legge ut på en liten skitur. Håper alle hadde en strålende julekveld!

torsdag 24. desember 2009

GOD JUL


Jeg liker jo veldig godt å pynte meg, så i kveld benytter jeg igjen anledningen! Jeg benytter også denne dagen til å bruke en ny kjole! Det var ikke mye jeg handlet i Thailand, var utrolig mye rart, men denne kjolen fant jeg den siste dagen! Den er nok litt sommerlig, men jeg må jo vise frem brunfargen mens jeg kan;) For med denne kulda tar det ikke lang tid før fargen går bort igjen....

Kommer et bilde av hvordan kjolen ser ut på i morgen! I dag våknet jeg for øvrig veldig tidlig, jetlagen er fortsatt intakt. Så da benyttet jeg dagen til å ordne litt med den siste julegaven som gjenstod, den innebar en liten rebus! Jeg fikk også med meg Askepott, som er et must på julaften! Og jammen rakk jeg ikke en skitur også. Gikk ca 5 km på langrennsski, utrolig deilig, og ikke minst god trening! Nå skal jeg pynte meg, før julematen skal inntas. Og så skal endelig pakkene åpnes! I år gleder jeg meg faktisk like mye til å se om de jeg gir til blir glad for det de får!

GOD JUL alle sammen :)

onsdag 23. desember 2009

Lillejulaften



Da er jeg tilbake i kulda! Må si det var ganske vemodig å gå av flyet, og gå rett ut i -13 grader. Men det er lille julaften, og jeg velger derfor å se bort i fra kulda og heller fokusere på at det snart er julaften. Som igjen betyr masse kos, god mat med familien og ikke minst gaver. Jeg elsker gaver, det er ikke noe å legge skjul på, med fare for å høre materialistisk ut, er jeg som et lite barn på julaften! ;) Nå har jeg hvertfall kommet meg på fjellet, og er snart klar for en god natt søvn. Sliter litt med jetlag merker jeg, så skal bli godt å sove litt, i og med at klokken nå er 04.30 i Thailand...

Jeg skal selvfølgelig legge ut et par bilder fra turen, men jeg har dessverre glemt overføringskabelen til det ene kameraet hjemme... Så nå blir det ikke noen bilder fra ferien før om et par dager. Men det skal nok komme bilder for det! For jeg kan nemlig bruke et annet kamera ;)
Her er hvertfall et bilde av kjæresten og meg på hotellet før vi skal ut å spise en av de første dagene! Ser ikke så mye av omgivelsene, men det kommer...

Nå skal jeg glede meg til i morgen, og gå inn i en god natt søvn! Lover forresten flere oppdateringer fremover, har vært dårlig med det mens jeg har vært på ferie, så følg med!

mandag 21. desember 2009

Snart tid for hjemreise

I morgen går turen hjemover til kalde Norge igjen. Må innrømme at jeg gruer meg ganske mye til å sette mine føtter blant all snøen og ikke minst i de kalde kuldegradene. Her har vi levd latmannsliv i 30 grader og 26 grader i vannet. Så overgangen blir nok stor. Men noe som er deilig å tenke på, er jo at det er jul! Vi lander i Oslo lillejulaften, og da går turen opp til Gaustablikk for julefeiring med familien. Før jeg tar turen videre til Hemsedal, for å feire nyttår med venner og venninner:)

Men nå skal jeg nyte den siste tiden vi har her. Det må nok være den beste ferien jeg har vært på noensinne, den var akkurat det jeg trengte etter mye jobbing denne høsten. Kommer noen bilder når jeg er tilbake til Oslo, da skal det nok komme oppdateringer oftere også! :)
En varm Thailand-klem fra meg

torsdag 17. desember 2009

Late dager i Thailand


Blir en veldig kort oppdatering fra meg i dag! Blogger ikke mye før jeg er tilbake i Norge. For akkurat nå nyter jeg noen fantastiske late dager i Thailand. Med 30 grader i luften, 26 grader i vannet og et super fint hotell, koser jeg meg veldig :) Akkurat kommet tilbake fra spabehandling, med både skrubb, aromamassasje og hodemassasje! Med andre ord; jeg kan ikke klage! Kommer nok noen bilder når jeg er hjemme igjen! Her er et lite bilde av vårt lille krypinn mens vi er på ferie:)

Smil fra meg;)

mandag 14. desember 2009

R.I.P Waschera!






Nå har endelig den store dagen kommet, i kveld setter jeg kursen sørover, jeg skal til Thailand! Der venter sol, varme, hvite strender, himmelblått vann, spabehandlinger og deilig asiatisk mat. Høres fristende ut eller hva? ;)

Jeg er hvertfall ferdig pakket og klar for å reise, så nå gjenstår kun en Waschera-sending før jeg drar av gårde. Må jo si at det er veldig vemodig at Peter og jeg i dag har vår siste Waschera-sending sammen. Vi har opplevd så fantastisk mye morsomt det siste halvannet året, og ikke minst har vi møtt mange spennende mennesker. Alt fra ministre til mennesker som lever som flyktninger. Waschera har vært mye mer enn bare en ungdomsprogram med aktuelle kjendisgjester, det har også vært et program som har tatt opp svært samfunnsviktige temaer. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg har vært så priviligert at jeg har fått jobbe i denne redaksjonen, og ikke minst for at jeg har lært så mye av alle jeg har jobbet med. Uansett hvor veien går videre, tror jeg dette vil være en erfaring jeg vil dra stor nytte av ved senere anledninger.

Samtidig er jeg klar for nye utfordringer! For en ting er hvertfall sikkert, TV-verdenen er en utrolig fasinerende bransje, så det er vanskelig å slutte når man først har begynt... Vi får se hvor veien går etter jul! Nå skal jeg hvertfall ta meg en rolig og avslappende ferie, før julefeiringen på fjellet!

Det er også mange som har spurt om jeg da går glipp av finalen i X Factor i Telenor Arena denne fredagen, og det gjør jeg dessverre! Finaledatoen ble flyttet fra 11 desember til 18 desember, men før dette skjedde hadde jeg allerede bestilt tur til Thailand. Jeg er kjempe lei meg for at jeg går glipp av den store finalen, det har vært helt fantastisk å få ta del i X Factor-sirkuset! Nå skal jeg likevel følge finalen på nettet fra Thailand, for jeg gleder meg til å se hvem som vinner! Så lykke til både Shackles og Chand, jeg skal heie på dere fra solsengen på Koh Samui!

søndag 13. desember 2009

Pakke-pakke-pakke







Personlig mener jeg at jeg ikke er så håpløs på å pakke lett, men det er tydeligvis andre i dette huset som mener at jeg er forferdelig dårlig på å pakke. Og i dag ble jeg veldig ivrig! Jeg begynte å pakke til Thailand-ferien, og da fant jeg rett og slett frem alt jeg har av sommerklær. Nå har jeg måttet gå gjennom flere utskiftninger, hvor jeg litt etter litt har valgt bort plagg. Så nå sitter jeg igjen med en flott og fin koffert, som jeg nekter å tro at per i dag er overvekt. Men det får vi vel se i morgen! Jeg gleder meg helt utrolig mye til å reise nå, tenk at det kun er 1 dag igjen til avreise! Jeg har litt reisefeber akkurat nå. Må ut å handle litt ting til turen, før jeg skal ta meg en siste treningsøkt for ferien:)
Senere i kveld kommer søster! Det blir hyggelig å få sett henne før vi reiser også! Ha en nydelig søndag så lenge...:)

Førjulsgave til meg selv



Endelig har jeg funnet den perfekte skinnjakken for meg! ;) Har lenge lett etter en ny skinnjakke, egentlig etter en sort en. Men i dag kom jeg over denne herligheten på 4 Woman! Og da måte jeg slå til, jeg liker å kalle det en liten førjulsgave til meg selv:) Tror jeg kommer til å bli veldig glad i denne jakken, skal bruke den allerede i morgen, for da skal jeg endelig sette meg på flyet til Thailand!!!

lørdag 12. desember 2009

Semifinale X Factor




Da var semifinalen i X Factor overstått. Ligger i sengen nå, og er helt utslitt. VELDIG klar for en god natt søvn:) Det ble en spennende kveld, hvor til slutt Shackles og Chand gikk videre til den store finalen! Gratulerer:) Og til Mari, du er den blideste jenta jeg har møtt på lenge, en glede å bli kjent med deg!

Her er hvertfall bilder fra kvelden. Ble som sagt en hvit frynsekjole fra TSH, kombinert med knall rosa sko. Og smykker fra Lorange Design:) Johanna gjorde som alltid en fantastisk bra jobb med hår og sminke, vi prøvde oss på en litt annerledes frisyre denne gangen. Jeg likte den veldig godt. Men med en gang jeg tok ut strikken så jeg ikke like bra ut, se bare hvordan jeg ser ut nå;


Det blir nok en god hårkur i morgen! God natt:)

fredag 11. desember 2009

Dress me up!

Her er kveldens kjole! Jeg drar ut over mot Hellerudsletta om en halvtime, klar for kveldens semifinale! Tror det blir veldig bra i kveld, når deltagerne skal synge både norske og internasjonale hits. Dette blir hvertfall mitt antrekk for kvelden, en nydelig frynsekjole fra TSH. Den er ganske så kort i lengden, så må passe på hvordan jeg sitter i sofaen i kveld, for å ikke gi noen innsyn ;)
Bilder fra kvelden kommer i morgen. Og bare sånn at det er sagt; nå er det kun tre dager til jeg reiser på ferie!! God HELG!

onsdag 9. desember 2009

En ny tilværelse

Nå er jeg faktisk litt flau. Litt flau over å se hvordan øyebrynene mine har sett ut. For i dag har jeg hatt en aha-opplevelse! Jeg tok turen til Fred Hamelton, en øyebrynsspesialist som holder til i salongen til Jan Thomas. Har hørt så mange som har anbefalt Fred, så nå måtte jeg bare prøve. Og for noen mirakler den mannen kunne utrette. Høres kanskje helt absurd ut, men det er faktisk en vesentlig forskjell her.

Jeg har egentlig alltid vært helt tilfreds med brynene mine, men etter å ha vært hos Fred, skjønner jeg at jeg ikke har hatt helt peiling på bryn. Hehe, høres ut som en verdensrevolusjon det her, og det er det selvfølgelig ikke. Men dere skjønner kanskje at jeg hvertfall er super fornøyd med resultatet. Fred brukte 45 minutter på å fikse brynene mine, og da både farget og nappet han de. Her skal dere få se litt av forandringen, så kan dere bedømme selv. Jeg synes hvertfall at det er en stor forskjell. Særlig på bildet hvor han er ferdig med det ene brynet, for da tenkte jeg bare: har jeg virkelig gått rundt som det der?

FØR:

UNDER:RESULTAT: Og her er det ferdige resultatet, hva synes dere om forandringen?



Her er sjefen sjæl! Fred, all ære til deg, du er rågod på det du driver med! Anbefaler absolutt andre å prøve ut denne karen!

Maks uflaks!



Peter og jeg gjør alle sendinger live, både mandag, torsdag og fredag. Men på onsdagene gjør vi opptak av den sendingen som skal gå på TV2, torsdag kveld. Som vanlig hadde vi derfor i dag opptak av morgendagens sending, og alt gikk knirkefritt. Helt til jeg kom hjem fra jobb. Da får jeg en telefon om at det var noe galt med tapen vi hadde gjort opptaket på, og at vi må komme inn å gjøre det på nytt! Det er jo en ting, at vi må gjøre det om igjen. Men det kjipeste er at for en gangs skyld skulle jeg ha en fridag! Peter og jeg skulle få fri i morgen, noe vi ikke har hatt siden midten av august... Sett bort i fra lørdager og søndager. Men nå må vi altså inn på jobben i morgen likevel. Kanskje det virker rart for noen at jeg synes det er så kjedelig å måtte dra inn igjen i morgen, siden jobben i seg selv er jo morsom. Men nå hadde jeg virkelig sett frem til en fridag! Nå må jeg være på jobb kl 9 likevel:/
Anyways, jeg reiser jo til Thailand om 5 dager, så har kanskje ikke så mye å klage over likevel ;)

Her er hvertfall noen bilder fra dagens opptak, kjolen er fra et ukjent merke fra New York, mens øredobbene er fra Zuzanna G.

tirsdag 8. desember 2009

Lille Hiawata

En meget streng dommer...

Her minner jeg vel mer om en febrilsk fan? Haha


Dette er noen bilder fra dagens Xtra Factor-opptak. Ser ganske så morsomt ut, eller hva? Må bare si at X Factor-finalistene er en fantastisk morsom gjeng! De har så mye energi, selv etter lange dager med øving, og de byr alltid på seg selv. I dag tok Peter og jeg turen opp til finalistene for å finne på litt sprell med de på kveldstid. Det ble pizza og litt bandøving, med Xbox!

I tillegg skulle vi kåre den mest allsidige finalisten. Altså hvem av deltagerne som kan holde en tone lengst, hvem mestrer best Opera-sjangeren, og hvordan høres egentlig Chand ut når han joiker? Resultatet får de se på torsdag på TV2 i Xtra Factor! Endelig fikk jo Peter og jeg også prøve oss som dommere, det var nemlig vi som bedømte deltagerne. En morsom dag altså!

Etter jobb tok jeg turen på kino for å se Luftslottet som sprengtes, som jeg mener at var en utrolig bra film! Er stor fan av Stieg Larsson, så forventningene var høye! Men filmen falt altså i smak hos meg!
Og lurer dere på hvor tittelen til dette blogginnlegget kommer fra, så er det fordi alle kalte meg en liten indianer i dag, på grunn av min flotte hårkreasjon:)