søndag 11. juli 2010

Bilder fra Sommerspillet!

Fredagens sending gikk som smurt. Det var utrolig moro, programmet fløt bra og det var utrolig mange mennesker som hadde tatt turen til Pollen denne helgen. Det ble derfor kjempestemning også blant publikum. I tillegg var mamma og pappa til stedet, for å se meg live for aller første gang. Det var helt herlig å titte ned på dem mellom intervjuene, og se at de smilte og ga meg tommelen opp. Merkelig nok tenker jeg aldri over at det er flere hundre tusen mennesker som ser meg på skjermen, jeg blir kun nervøs hvis jeg tenker på at familien er blant publikum osv...;) Men det gikk veldig bra, og jeg gleder meg allerede nå til neste helg!! Har faktisk overrasket meg selv litt, når det kommer til å være nervøs. Før premieren forrige helg trodde jeg at jeg skulle være kjempenervøs, men nervøsiteten uteble helt. Det gjorde den også denne gangen! Og det er utrolig deilig, da kan man virkelig nyte øyeblikket. Skal sies at jeg leder programmet sammen en fantastisk morsom og dyktig mann, nemlig Sturla, og sammen med han skal det mye til for å bli nervøs...:)


Veldig koselig å ha mor og far blant publikum!
Her er litt ulike bilder fra fredagens sending:


Sturla og jeg morer oss veldig underveis!

Frisker opp sminken mellom slagene:)


Vi hadde blant annet besøk av Morten Arnesen, som eier Heimdal Sjokoladefabrikk i Arendal. Etter å ha smakt denne sjokoladen, kan du bare glemme å spise noen annen;)

På lørdag tok vi derfor turen innom fabrikken før vi dro hjemover. Kjøpte nydelig hvit sjokolade, som vi smeltet, før vi dyppet jordbær i den. Fantastisk smak!!! Skal lage mer av det fremover:)

Nå skal jeg for øvrig tilbringe noen rolige dager på Tjøme med familien. Jeg har nemlig også mistet stemmen. Det var rimelig kaldt i lufta på fredagen, og jeg ble derfor litt forkjølet. I går fikk jeg vondt i halsen, og i dag er stemmen borte. Innmari kjedelig! Derfor blir det ikke løping på meg i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen:)

Var det noen som så på Sommerspillet på fredag? :)

10 kommentarer:

 1. Jeg og ei veninne skal til Oslo/Arendal 22 - 26. Er det noe show da?:)

  SvarSlett
 2. Det er det! Lørdag 24 juli er det sending, og show i Pollen i Arendal. Komkom:)

  SvarSlett
 3. Så deg på Sommerspillet, du er en kjempeflink programleder! Jeg skal ikke nevne navn, men jeg må si du er mye mer behagelig og profesjonell en mange av de andre kvinnelige programlederne vi har i Norge :) Herlig å se at du koser deg med å være foran kamera, stå på!

  SvarSlett
 4. Du så fantastisk ut på sendingen! Elsket antrekket ditt :D

  SvarSlett
 5. Hei hei.Startet ä lese bloggen din sist uke og mä si, det virker som at du er en helt fantastisk person Katarina.Gleder meg til ä lese mer om sommeren din og hvordan du opplever dagene som programleder...

  SvarSlett
 6. Jeg må bare få si at du er en utrolig dyktig programleder!

  SvarSlett
 7. Hvor er det søte og fine antrekket ditt fra? :)

  SvarSlett
 8. Synes antrekket ditt var veldig fint :-) hvor er det fra ?

  SvarSlett
 9. du er deilig! <3

  SvarSlett
 10. Den 7.august er det stort 80 tallsparty på Hove, ta turen etter sommerspillet :-)

  SvarSlett