fredag 16. juli 2010

Tilbake i Arendal

Oisann.. Ser at det er et par dager siden jeg oppdaterte sist. Men for å være helt ærlig har dagene bare flydd av gårde! Har tilbrakt et par dager på Tjøme. Ble ordentlig forkjøla etter sist sending, så har vært litt småsyk hele uka. Har også vært på en skikkelig shoppingrunde, og funnet masse lekre klær til programmet. Gleder meg allerede til morgendagens antrekk:)

I dag har jeg for øvrig sittet i manusmøte og planlagt lørdagens TV-sending. Men jeg har også fått prøve en av Offshore-båtene, som går i hele 100 knop! Det tilsvarer en fart på ca 180 km/t! Det var helt rått! Jeg styrte båten, og kjørte om kapp med en annen jente;) Tok masse bilder, men får ikke lagt de ut før jeg har kabelen til kamera...

Nå venter middag, før jeg må se litt på manus. I morgen er det sending, og på søndag reiser jeg til min kjære i Trondheim! Bilder kommer altså etterhvert, skal hente kabelen i morgen:) Ha det fint så lenge! Håper alle nyter sommeren!

3 kommentarer:

 1. hvis du har mac, som jeg regner med at du har, trenger du ikke kabel for å legge inn bilder. du kan bare sette inn minnekort i macen ;)

  SvarSlett
 2. Hei ;) tror jeg leste en plass at du likte damien rice? De kommer i hvert fall ålesund 31.juli, der konserten er helt gratis ;) http://www.verdensbestefestival.no/artist/damien_rice

  kul blogg!

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Både til kamera og konsert! Har utrolig lyst til å se Damien Rice, men jobber den lørdagen:(

  SvarSlett