torsdag 22. juli 2010

Kampdag

Jeg har rukket å være ganske så aktiv på fotballfronten her oppe, fått med meg både RBK-Odd, og RBK-Linfield. Har hatt noen herlig dager her oppe i Trondheim. Startet hver dag på SATS, med både kondisjonstrening og styrke. Greit å trene inne i det været som har vært her den siste uka. Ellers har jeg hatt en hyggelig lunsj med Josefin. Og i går var alle vi, (la gå: fruene, om du vil kalle det det ;) ), ute og spiste en koselig middag før kampen. Rosenborg vant, og er dermed videre, blir spennende å følge med fremover!

Har selvfølgelig også storkost meg med min bedre halvdel denne uka, men i dag går turen tilbake til Oslo. Jeg kjører så rett til Tjøme, for så å dra videre til Arendal i morgen. Er noen hektiske dager for meg nå, med mye reising. Men siden jeg har en kjæreste som ikke akkurat har den mest fleksible jobben i verden, får jeg ta å pendle litt:)

Lørdag er det jo igjen klart for Sommerspillet! Skal ha både søster og flere venninner blant publikum, det blir stas! I tillegg skal vi ha blant annet Aleksander With, Venke Knutson og Vinnie som gjester i programmet, så det blir veldig bra:) Nå får jeg pakke ferdig, og komme meg av gårde! Håper alle nyter ferien :)

5 kommentarer:

 1. Du er rå! Helt sinnsykt hvor mye inspirasjon man kan få av en person. Du virker så ekte, livsglad og positiv! Bare ved å lese bloggen min gjør dagen min bedre :) Stå på! Du er flink til det du driver med

  SvarSlett
 2. gleder meg til å se programmet : D
  hvordan lager du sånn sjokolade utenpå jordbærene, varmer du den først, eller hva gjør du :)?
  så veldig godt ut.

  SvarSlett
 3. Heldig du som fikk med deg de to fotballkampene. Skulle gjerne gjort det. Men skal heller på kamp i morra. Stabæk-Rosenborg =) Håper Vadim får spilltid =)

  SvarSlett
 4. Du er en helt fantastisk flink programleder;)

  SvarSlett
 5. Caroline: Tusen takk for en fantastisk hyggelig kommentar. Slike kommentarer får meg til å fortsette med bloggingen:)

  MariaExpressen: Tusentusen takk til deg også!

  Maren: Sjokoladen og jordbærene er nærmest en kunst;) 3/4 av sjokoladen skal først varmes og smeltes på vannbad. Så skal man ta sjokoladen ut av vannbadet, tilsette den resterende 1/4 og la alt smelte. Men så skal den avkjøles til ca 31/32 grader, før man kan dyppe bærene. Ellers stivner den ikke... Lykke til!

  SvarSlett