onsdag 28. juli 2010

En deilig regnværsdag på Tjøme

Har hatt en herlig dag, til tross for regnet. Begynte dagen med en treningsøkt, sammen med venninnen min Mille. Godt å ha en å løpe med, kan bli kjedelig å løpe alene i lengden! Satte for øvrig ny rekord på runden i går, så formen er hvertfall på topp om dagen :) Etter løpingen spiste vi en koselig lunsj med kyllingsalat og et par kopper kaffe. Gikk et par timer til venninneprat der, alltid like koselig!

Nå har jeg laget meg en deilig smoothie, bestående av noen friske norske jordbær, en banan, litt appelsinjuice og litt yougurt. Fikk jo en hel bok med friske smoothieoppskrifter av kjæresten før ferien, så den skal brukes flittig fremover. I kveld blir det for øvrig fotball for alle penga. Rosenborg møter AIK, og det er jo en superspennende kamp. Gleder meg! Ellers håper jeg godværet snart kommer til Tjøme, er så lei av dette dårlige regnværet. Hadde jeg ikke jobbet denne sommeren, hadde jeg satt meg på første fly til Spania. Men det får vente til høsten... Skal jo til Brasil i oktober, så kan ikke klage:) Men håper likevel på at sola kan titte frem i morgen...

Fikk som sagt fikset neglene mine i går, love it!3 kommentarer:

 1. heia Rosenborg!!! Får håpe på seier i dag:)kos deg på Tjøme. Go`været kommer!! Gleder meg til programmet ditt på lørdag. . Du er kjempe flink !!! sommer hilsen fra Larvik:))

  SvarSlett
 2. når kommer kosthold/trenings innlegget?
  venter spent! du ser så bra ut, så ditt opplegg må være bra;)

  SvarSlett
 3. Stikker du også til Sociedad nå?? :-)

  SvarSlett