søndag 24. oktober 2010

Konkurranse!


Da er det på tide å kjøre i gang en ny konkurranse her på bloggen! Denne gangen kan dere vinne en kullsyremaskin fra Aqvia, til en verdi av 1150 kroner! Maskinen forvandler vann fra kranen til kullsyreholdig vann. I tillegg kan du tilsette ulike smaker, som blant annet gjør vannet til en energidrikk. Selv har jeg fått dilla på Acai, noe jeg spiste mye av i Brasil. Acai skal inneholde mye antioksidanter, omega-3, proteiner og kostfiber. Derfor skal det både være godt for immunforsvaret og for hjertet! Også smaker det jo kjempegodt... :)

Nok om det, tilbake til konkurransen! Skriv en kommentar i feltet nedenfor, med navn og en kort forklaring på hvorfor du fortjener å vinne konkurransen. Og vips, så er du med i kåringen av denne flotte premien!

Lykke til!

62 kommentarer:

 1. For en super maskin! Skulle gjerne hatt en sånn, men jeg synes min sporty lillesøster som ble 18 år for en uke siden fortjener den mer-fordi hun er den hun er. Så skulle jeg være så heldig å vinne, ville jeg gitt den til henne:)

  SvarSlett
 2. Foretrekker Farris foran vanlig spring vann, så hvis jeg kunne laget kulsyrevann her hjemme hadde det spart meg masse penger, og ikke minst hadde det spart miljøet all den plastikken.

  Ellers holder jeg på å legge om kostholdet, og prøver å drikke vann så ofte jeg kan. Men siden jeg er så kresen, og liker helst vann med smak og kullsyre, blir det ikke drukket like mye som det skulle ha blitt. Dette ville derfor hjelpe meg masse!

  SvarSlett
 3. Dette er noe for meg. Jeg trenger noe så enkelt som energi i disse høstmørke dagene. Følelsen av å ikke orke noe er ikke god.

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg bor i studentbolig i Oslo. Her både lukter og smaker vannet klor, klor, klor. Derfor brukes det endel penger på vann med og uten kullsyre og smak, og vi drikker nok også mindre vann enn nødvendig og ønskelig. Derfor hadde det vært supert med en slik maskin! Kjæresten min har snart bursdag også, så det ville vært en veldig fin oppmuntring i tillegg til en litt mer personlig gave. :):)

  Åh, acai er godt!:) Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 5. Spennende konkurranse! :) Vel, jeg som sikkert mange andre burde drikke mer i løpet av dagen. Problemet er både det at jeg glemmer det, og at vann ikke alltid er like fristende. Da blir det fort litt brus i ny og ne. Men om jeg hadde hatt en slik maskin ville det jo vært både spennende og artig å tilføre kroppen væske den så sårt trenger :) Det fører jo med seg alt fra penere hud til mer energi :) Knall :)

  SvarSlett
 6. Tove Jasmin Mikalsen24. oktober 2010 kl. 19:58

  Hei, super konkurranse!!

  Jeg legger om kostholdet for tiden, og en av mine største laster er brus...spesielt lettbrus...men med alt av kunstige søtningstoffer o.l. som de inneholder så må jeg finne meg en annen favoritt. Da vil Aqvia hjelpe, slik at jeg kan tilsette smaker etter behov :) ååååå...krysser fingrene!

  SvarSlett
 7. hei! Jeg har lyst til å vinne fordi jeg for tiden prøver å legge om kosten min; ikke spise mye usunt og heller ikke drikke masse tull. Og jeg trener en del, så det hadde jo vært supert med en slik maskin som kan lage energi drikk! Jeg har såå lyst til å vinne den, hadde blitt sinnsykt glad!

  anja

  SvarSlett
 8. Nydelig konkurranse du setter igang her på bloggen din! :) Jeg vil mer enn gjerne være med i konkurransen og melder meg derfor på! Jeg håper veldig på å vinne fordi jeg nærmest elsker vann med kullsyre. Og, en ting til som er veldig viktig for meg er jo å få i meg nok salter som jeg ikke alltid får i meg eller på grunn av sykdommen. Derfor drikker jeg vann med kullsyre enten med eller uten smak hver eneste treningsøkt fordi da holder jeg ut. Kroppen tar mye fortere opp væske tilsatt salter og da fungerer jeg rett og slett mye bedre! Håper jeg vinner <3

  SvarSlett
 9. Hm... fortjener den kanskje fordi jeg er liite glad i vann. Men godt kunne tenke meg vann med kullsyre:) Og så har jeg enkelt og greit ønska meg det lenge :D

  SvarSlett
 10. Jeg har lyst å vinne slik at jeg kan feire gullet ekstra mye :) :)

  SvarSlett
 11. Spennende konkurranse!Jeg vil ogsä gjerne delta :o) Jeg er en norsk student som bor i utlandet og er hjemme i fra Norge veldig vant til ä kunne drikke mye vann. Rett fra springen! Her nede smaker vannet dessverre ikke sä godt, og jeg mä derfor alltid kjöpe meg vann. Med en slik maskin vil kullsyren gjöre vannet fra springen mye bedre og spennende... Slik kan jeg spare noen kroner pä vann, og bruke de til mat!
  Tusen takk for hyggelig blogg, jeg er en trofast leser...

  SvarSlett
 12. Jeg vil gjerne vinne for å ha en slik maskin for garantert meg og kjæresten til å slutte å drikke brus og saft. Det er ikke bra for kropp eller tenner.

  SvarSlett
 13. Å så spennende! Jeg er gjerne med, og fortjener å vinne denne fordi jeg ammer og blir da så innmari tørst ♥ Krysser fingrene og håper at det er min strupe som kan leske seg med kullsyrevann som er det beste jeg vet :)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 14. Min svenske kjæreste som nå flytter til oslo for å være med meg har vokst opp med en slik en i familiehuset (de bruker den HELE tiden). Det hadde vært veldig koselig å hatt en slik i den nye leiligheten vår også :)

  Hilsen Ingrid
  ingridthj@yahoo.no

  SvarSlett
 15. Jeg vil gjerne være med. Jeg drikker for mye brus, og tiden er moden til å forandre på dette og finne sunnere alternativer. Samtidig vil jeg kutte ut godteriet og isteden satse på sunnere alternativer som en bolle aprikoser, mandler, fikener, dadler, rosiner og hasselnøtter eller valnøtter.

  privatrett@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Jeg drikker alt for lite vann til daglig, og dette gjør huden min gusten og lite fresh. Og kroppen min tung og misfornøyd. Om jeg får jazzet opp vannet med bobler så drikker jeg gjerne litervis med vann om dagen.

  Jeg husker vi hadde en brusmaskin hjemme på 80-tallet som jeg lagde mitt eget boblevann med. Både morsomt og godt. Det var tider det. Selv om brusmaskinene da var oransje av farve, bråket en del og ikke var like lekre som dagens kullsyremaskiner. c",)

  Derfor skulle jeg så gjerne ha hatt en sånn lekker kullsyremaskin stående på kjøkkenbenken min, men som fattig student har det bare blitt med drømmen.

  Mvh Elin
  elinmatr@online.no

  SvarSlett
 17. Jeg vil gjerne vinne! :D Grunnen er at nå i helgen, i et desperat forsøk på å få kjæresten til å bli fotballinteressert, så lovte jeg henne at for hver gang laget mitt vant så skulle hun få en gave. Laget mitt er da Brann, og som vi alle vet er ikke de av den typen som vinner så mye for tiden.. Men idag spiller de mot Kongsvinger, og jeg tipper det skal bli en lett kamp, og muligens sesongens siste seier.. Så å kunne gi henne denne gaven, noe allà typen som jeg vet hun har siklet på ei stund, så kunne jeg kanskje vekke interessen hennes for fotball, Brann, enda mere! Vi har snart vært sammen i 2mnd også, kanskje ikke så mye i noens øyne, men dette er den mest fantastiske jenta jeg noen gang har møtt, alt jeg vil er å glede henne! Så å kunne gi henne en slik gave på dagen, som en slags takk for at du er min/laget mitt vant - gave, ville vært helt supert :)

  SvarSlett
 18. Jeg vil så gjerne vinne! Jeg har nylig innsett at kroppen min trenger forandring og et lite "løft". Så i høst har jeg både meldt meg inn på treningssenter og lagt om kostholdet totalt. En slik kullsyremaskin ville vært perfekt på veien mot en sunnere livsstil, et lite lyspunkt i hverdagen nå som vinteren setter inn og jeg må jobbe ekstra med motivasjonen! Takk for en inspirerende blogg!

  - Margrethe

  SvarSlett
 19. Jeg har vell ingen grunn til at nettop jeg fortjener den mer en de andre her. Men det hadde vært utrolig gøy å prøve en slik maskin. Har hørt om de før og tenkt at en slik hadde vært bra å ha. Vi alle trenger vell litt ekstra energi i disse høstdager, og mulig denne har kommet til stor hjelp da : )

  - Runa

  SvarSlett
 20. Med bare en nyre i min kropp
  hadde denne premien vært helt topp.
  Legene sier jeg burde drikke mye mer vann
  og med en Aqvia kan det hende det går an.
  På sykehuset i dag målte de høyt nivå av kreatinin,
  derfor håper jeg veldig denne premien kan bli min!!

  SvarSlett
 21. Kunne tenkt meg å vinne denne maskinen, må jo være mye mer miljøvennlig enn å kjøpe flasker hele tiden. Og så hadde jentene mine (1 og 3 år) blitt kjempeglade :-)

  camillasnilsen@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Kan denne også gjøre vann til vin????
  Uansett, jeg er med på konkurransen, for denne maskinen høres helt super ut! Bort med usmakelig vann, og inn med godt drikkevann. Supert!

  SvarSlett
 23. Hei!

  Håper å vinne siden min sønn på 10 år har en kronisk sykdom,mye han ikke kan spise eller drikke pga dette!
  må ta næringsmiddler fra apotek for å legge på seg da normal mat ikke blir tatt opp...
  Han kan kun drikke vann og farris,brusvann som vi kaller der pga konserveringsmiddler i saft/brus osv...Kan drikke noe cola( har ikke konservering)men er full av sukker da er jo bedre med "brusvann"...
  hadde vært super å kunne lage det selv til han!

  Høstsolklem ;-D

  SvarSlett
 24. Hei! Denne hadde passet supert som julegave til mine kjære foreldre som driver på med kjøkkenoppussing! Perfekt for begge to som digger kullsyre vann!

  SvarSlett
 25. Jeg fortjener å vinne kullsyremaskin fordi... jeg har lyst å brife med spennende, hjemmelagde kullsyredrikker når venninnegjengen kommer på klubbmøte neste gang! Det har gått sport i å servere "merkelige" drikker både med og uten kullesyre, nemlig :D

  Mvh. Silje S (sandv_@hotmail.com)

  SvarSlett
 26. Heisann!

  For en super julegave!
  Mamma liker ikke vanlig springvann, og drikker alltid farris etc. Denne hadde vært super som gave til henne =)

  Ha en fin kveld =)

  Hilsen Kirsti (granhus@stud.ntnu.no)

  SvarSlett
 27. Oi for en super premie. Jeg har fått påvist nyresrein, og skal drikke så mye vann som mulig. Aller helst bør jeg få i meg 3-4 liter pr dag.. Det hadde vært lettere å få til med denne maskinen.
  Super blogg!!
  Mvh Marit, mwaaler@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Elsker rett og slett sprudlende vann. hadde vært greit å kunne slippe å kjøpe dette på flaske :-)

  SvarSlett
 29. Hei å hå slenger meg med jeg")))hilsen hanne

  SvarSlett
 30. med 3 brus og saft gale barn, samt en mann som aldri vil drikke vanlig vann hadde dette vært en gave fra himmelen ♥

  klemmer fra marianne s!

  ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Håper at jeg har en sjanse for å vinne denne trylle maskinen selv om jeg er egoistisk og vil beholde den selv!

  SvarSlett
 32. "Alle" hadde brusmaskin da jeg var liten, men ikke vi :(
  Jeg ønsker meg en slik for da blir jeg enda flinkere til å drikke vann ;)

  SvarSlett
 33. har en god mor som kunne fått denne av meg.hun har en sykdom som gjør at hun må drikke vann hele tiden.ferskt vann med kullsyre ville nok ha smakt.

  SvarSlett
 34. Min familie drikker mye kulsyreholdig drikke, og kunne gjerne hatt en maskin som laget dette.
  Samtidig hadde det vårt den perfekte juelgave til min mor.

  SvarSlett
 35. Jeg har alltid ønsket meg en slik maskin , og skulle gjort alt for den. Syns det er en utrolig kul maskin :D
  og jeg leser bloggen din hverdag og føler alltid med.
  Håper virkelig jeg får den maskinen da blir jeg utrolig glad :D
  Kristin H
  ( kristin_ols@hotmail.com

  SvarSlett
 36. En slik maskin minner meg om da jeg var liten jente! Det var skikkelig stas med egen brusmaskin i huset. :) Siden vannet her i bygda smaker og lukter råttent, hadde det vært kjempeflott om jeg vant. Da hadde jeg noe godt å tilby mine søte små som elsker å drikke noe med GOD smak på! :)

  SvarSlett
 37. Jeg vil gjerne vinne denne til kjæresten min som elsker kullsyrevann :)

  Hilsen Egat

  SvarSlett
 38. Ganske enkelt fordi vi bruker mange tusen kr i året på farris...

  SvarSlett
 39. Hei ;)
  Fortjener på ingen måte bedre å vinne enn andre i denne konkurransen, men jeg forsøker alikavell : ))) Bruker masse penger på kullsyreholdge drikker og energidrikket, så hadde vært supert å vinne, men må den beste vinne ! ; )

  Ida KS (ida_stene95@hotmail.com)

  SvarSlett
 40. Jeg vil gjerne en vinne en slik til Papsen min! Pappa (og Mamma) er kjempeglad i Farris, så å ha en slik stående på benken hjemme hadde vært flott. Pappa har bursdag 11.11 og farsdag er også i november, så en slik hadde vært SUPERT :)

  SvarSlett
 41. Jeg fortjener å vinne fordi jeg plutselig har blitt gravid. Det var ikke akkurat planlagt, så uten forvarsel må jeg holde meg unna all helgecava`en i lang lang lang tid. Hadde vært herlig å vinne denne brusmaskinen sånn at jeg ihvertfall kan skeie ut med all mulig annen sprudlevann! :D Som student og vordende mor er kullsyremaskin en luksusvare jeg bare kan håpe på.

  SvarSlett
 42. Jeg fortjener å vinne fordi jeg har mange,mange minner fra en slik maskin på 80-90 talle, det var fast rutine å mixe litt "brus" når vi kom frem på hytta, husker enda smaken av champagne. Det var stas å få egen glassflaske med "brus".
  Jeg var ikke klar over at dette eksisterte lenger, før du skrev om det på bloggen din tidligere:) :) Klem Ingalill

  SvarSlett
 43. Hei hopp! Da jeg var liten var slike maskiner poppis. Veldig poppis! Vi hadde aldri en slik hjemme, men min onkel hadde en slik en! -Og det var SÅ stas å dra på besøk til han for vi fikk alltid lov til å lage oss en flaske med "brus". Nå er de poppis igjen, og jeg ønsker meg svært gjerne en slik en. Gode minner! <3

  SvarSlett
 44. barndommens gode følelse :)) ønsker meg veldig

  maristor77@yahoo.no

  SvarSlett
 45. Jeg vil gjerne vinne den, rett og slett fordi jeg har ønsket meg en slik lenge!

  Hilsen Hanne :)

  SvarSlett
 46. Har tenkt å køpe meg en sånn lenge.

  Stine

  SvarSlett
 47. hei :D
  jeg vil gjerne vinne en til min bestemor som elsker farris og sånn kullsyreholdig vann :D
  klem

  SvarSlett
 48. Hei.

  Denne er jo bare helt genial.
  Her i huset drikkes mye vann, men en blir litt lei springvannet...
  I tillegg er vi nylig blitt vegetarianere, og prøver å leve sunt.
  krysser fingrene her, dette hadd vært en skikkelig oppkvikker:):)

  SvarSlett
 49. jeg fortjener og vinne den fordi jeg vil ha en variasjon fra det vanlige vannet vi har hjemme:D (og fordi jeg heier på Rosenborg!!:D)
  haha
  solveig_ml@hotmail.com

  SvarSlett
 50. ååhhh....en slik har jeg ønsket med lenge.

  lykketrollet.

  SvarSlett
 51. Åh, så gøy det hadde vært å hatt en sånn! :D

  SvarSlett
 52. Jeg drikker ALT for mye brus! Hadde vært supert å kunne bruke den for å bli litt sunnere... ;)

  SvarSlett
 53. Jeg vil gjerne vinne denne fordi at jeg vil gjerne lage mine egne og mye bedre kulsyreholdige drikker! Jeg hater farris! Ville vært kjempespennende å lage noe selv. Kanskje det blir godt også?

  SvarSlett
 54. Jeg har virkelig ønsket meg denne maskinen! Bor i København, og vannet der er fryktelig tykt og vondt. Hadde jeg fått en sånn maskin, kunne jeg kost meg med et glass vann igjen!

  SvarSlett
 55. Hei!
  Ønsker meg veldig den maskinen, den ser kjempefin ut!
  Har ellers ikke spesiell god grunn til å vinne, bortsett fra at jeg er veldig glad i vann og det hadde vært superstas å vinne noe så fint!

  Hilsen Hanne.

  hanneangelsen@gmail.com

  SvarSlett
 56. Jeg vil vinne så jeg kan glede hele storfamilien med kullsyrevann!

  Yeeey :)

  SvarSlett
 57. Det hadde vært noe! Ønskelisten til jul vil nok inneholde en kullsyremaskin eller en espressomaskin.
  Har gaaanske lyst på den altså:)Så kan jeg heller ønske meg kaffemaskin, og vips har jeg begge deler!!
  Også må jeg takke for en kommentar jeg tilfeldigvis så på et gammelt innlegg nå!

  Klem fra VANNBØFFEL som bruker altfor mye av studielånet på bris og kullsyrevann!

  SvarSlett
 58. Hei.
  Slenger inn en kommentar og håper jeg vinner :)
  Rett og slett fordi det snart er jul, og jeg har vært en snill pike i heeeele år!

  SvarSlett
 59. Jeg vil vinne så jeg kan gi den videre til søsteren min. hun elsker kulsyreholdig vann. før drakk hun BARE farris eller bonaqua med kullsyre, men nå som hun er student har hun ikke lenger råd til å prioritere dette. derfor tenkte jeg at denne måtte være perfekt ! så jeg håper jeg vinner, hadde vært den perfekte julegaven !! :D
  mail: (helenebjerke@hotmail.com)

  SvarSlett
 60. Jeg fortjener å vinne fordi jeg akkurat har flyttet ut med kjæresten min og kjøkkenet vårt er totalt tomt! I tillegg til at jeg er blakk hele tiden og en maskin som lager brus er jo rett og slett genialt når du ikke har penger til brus! :)

  SvarSlett
 61. Åh, kunne godt tenkt meg å ha en slik! Kjæresten min elsker vann med kullsyre, men har ikke råd til å kjøpe kullsyrevann hele tiden nå som han er student på fulltid. Tenk så fint hvis jeg kunne overrasket han med en slik !

  SvarSlett
 62. Heisann!
  Jeg syns jeg skal vinne denne maskinen fordi svigerinnen min ønsker seg sånn kullsyremaskin til jul :)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett