tirsdag 26. oktober 2010

New make-up from FaceLook!

Tenkte å dele et lite tips med dere, angående en bra side hvor dere kan kjøpe sminkeprodukter på nettet. Det er kanskje flere en meg, som irriterer seg over utrolig dyrt sminke er i butikken? ;) Særlig når man ser hvor mye billigere noen av produktene er på nettet!

Tidligere har jeg bestilt fra noen utenlandske sider, men nå har jeg kommet over en norsk side, som fører samtlige av de merkene jeg liker aller best. Deriblant bareMinerals og Dermalogica! Prisene er gunstige, også føles det også litt tryggere å bestille fra dem, siden det er en norsk side.

Siden heter hvertfall FaceLook, dersom noen er på utkikk etter gode produkter til en rimelig penge. Og siden jeg nylig bestilte produkter, og raskt fikk dem i posten, kan jeg gå god for at dette er en nettbutikk å anbefale :)

6 kommentarer:

 1. www.blivakker.no er enda billigere enn nettsiden du forteller om :) Bare et tips! Leverer også veldig raskt! Og ikke minst, norsk side! :)

  SvarSlett
 2. coverbrands.no er enda billigere og har mange bra produkter :D

  SvarSlett
 3. FaceLook.no har nå lavere priser!
  250 kr for i.d. bareMinerals foundation (stor størrelse) :)

  SvarSlett
 4. Jeg har handlet på FaceLook før, produktene lå i postkassen min dagen etter heg bestilte! Super service der hvertfall, har ikke prøvd de andre!

  SvarSlett
 5. :)

  Hva skjer med deg og Vadim til neste år?
  Hvem på RBK er single?

  SvarSlett
 6. FaceLook overgår alle. Jeg har vært fornøyd hver eneste gang! Bestill fra FaceLook- du vil ikke angre!

  SvarSlett