søndag 3. oktober 2010

Reisetips

Nå er det kun 4 dager til jeg reiser mot varmere strøk! Sao Paolo, Rio og Buenos Aires venter på meg, det skal bli fantastisk med ferie!! Denne måneden er det passende nok også en reiseguide til Buenos Aires i Elle, så vi har allerede fått et par tips til hvor vi bør dra.. Men dersom noen av dere lesere har tips til noe man burde gjøre på noen av stedene jeg skal reise, er det kjempebra om dere legger igjen en kommentar i feltet under, alle tips mottas med en stor takk:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

 1. God Tur Katarina:):)

  Blir vel trist å reise fra herr Demidov også?

  Ta vare på deg selv:)

  Hilsen vargas12

  SvarSlett
 2. Buzios litt utenfor Rio de Janeiro. Brasils svar på St Tropez, sies det. Koselig lite paradis! =)

  NB. Ta med myggmiddel fra Norge!

  SvarSlett
 3. ..legger til at jeg er SÅ misunnelig!! hehe

  SvarSlett
 4. Har bodd et år i Bs As og vil anbefale en av mine yndlingsrestauranter : juana m som ligger i Carlos Pellegrini 1535 (el centro), beste sushi: sushiclub (finnes i las canitas, carlos pellegrini +++), beste cafè: tea connection (ligger tre i palermo og recoleta), mandager: bomba del tiempo på Konex (trommeshow) , Markeder: i San Telmo søndager, Recoleta eller Plaza serrano lørdager, shopping: palermo soho. dagsaktivitet: guidet sykkeltur med la bicicleta naranja (adr: nicaragua 4825). ellers dra på Milonga, f.eks el catedral.

  SvarSlett
 5. heldig du da! :) "litt" kjøligere her i trondheim iallefall! god tur! =)

  SvarSlett
 6. Anbefaler også buzios, men også Ihla Grande. Det er en øy utenfor Rio. Men dette er en typsik bryllupsreise-øy, så kanskje ikke rette anledningen denne gangen ;)

  Ellers anbefaler jeg bydelen Santa Teresa i Rio. Dette er et gammelt "upper class" område med i dag er det mer kunstnerisk med gallerier og lignende. Og der går det en gammeldags tram, superkoselig. Vi tok den fra toppen og ned "down town".

  Så er det et must å spise på churrascaria når man er i Brasil, men det vet nok søsteren din :)

  God tur!!

  SvarSlett
 7. Hey you! Kanskje du vil delta på min "give away" på min nye blogg? Titter innom her titt og ofte forresten... Må jo følge med litt. GOD tur til sydligere strøk!

  Flittiglise for Fjellby

  SvarSlett