søndag 17. oktober 2010

Tilbake til hverdagen;)








Da er jeg trygt tilbake på norsk jord. Har hatt en helt fantastisk ferie, med utrolig mange opplevelser. Er en del å fordøye, så godt jeg har rundt 700 bilder fra turen totalt... ;)

Skal legge ut noen bilder på bloggen litt etter litt, så dere får se litt av hva vi har drevet med. Jeg har altså reist med storesøsteren min, og vi har vært i Sao Paulo, Buenos Aires og Rio de Janeiro. Vi har spist nydelig mat, sett utrolig steder, vært i fantastiske butikker og virkelig storkost oss. Du ser kanskje at jeg ikke sparer på adjektivene her, men denne ferien har virkelig vært tipptopp. Var utrolig trist å reise fra søster, og lande i kalde Norge... Men nå er det tilbake til studier og hverdagen!

Allerede i morgen må jeg opp 06.30... Håper jetlag'en gir seg ganske raskt, ellers blir det tøft å stå opp tidlig hver morgen.

3 kommentarer:

 1. digget antrekket til søsteren din!

  SvarSlett
 2. Håper du har hatt en fin tur! :)
  Den siste uka på skolen, har vi hatt "Internasjonal uke", med Oprasjon dagsverk. Jobbet en dag, for å samle inn penger til slummen i Brasil. Så du mye til klasseforskjellene når du var der? Forholdet mellom de rike og de fattige? : )

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder du har her må jeg si ! :)

  SvarSlett