torsdag 21. oktober 2010

Bakst i ovnen

Har akkurat bakt mine første knekkebrød, så nå venter jeg spent mens de godgjør seg i ovnen! Oppskriften er veldig sunn og god, så tenkte å dele den med dere lesere ;)





4 dl sammalt rug grov
4 dl lettkokt havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
7 dl vann

Dette smører du utover en langpanne, før du deler deigen i små stykker med en pizzaskjærer. Knekkebrødet stekes så på 170 grader varmluft i 35 minutter, og så 35 minutter med halvåpen dør.

Namnam!

Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Hjemmelagde knekkebrød er jo drømmen :-)

    SvarSlett
  2. Enig med Marthe der altså. Hjemmelagde knekkebrød er sinnsykt godt! :)
    Nå kan jeg jo (endelig) lage selv. Takk for oppskriften! :)

    SvarSlett
  3. kul att se det här, nämligen i Norge jag fick nys på det här brödet av svigermora och jag har spridit det nu här hemma i sthlm :)

    SvarSlett
  4. Har ikke bakt slike selv, men en på jobben baker slike og de er virkelig supergode;)

    SvarSlett
  5. Lagde knekkebrødet ikveld!de ble kjempegode:)

    SvarSlett
  6. tips, kvern litt valnøtter og ha oppi litt kruskali, + en teskje honning i vannet :)

    SvarSlett
  7. bruker 2 ts salt i. mmm
    å steker de på 200 grader i 10 min, ruter dem opp, og 200 grader i 30 min til.

    SvarSlett