tirsdag 12. april 2011

Adidas - miCoach

Meet my new bestfriend...


Adidas - miCoach. Et treningssystem for løping. Det er rett og slett helt genialt! Ved hjelp av pulsbelte og løpesensor skal denne paceren registrere hvor langt jeg løper, hvor fort og i hvilken pulssone jeg ligger i. Alt dette skal den så vurdere i forhold til treningsprogrammet som er spesialdesignet for meg, ved hjelp av miCoach-programmet.

På websiden til miCoach velger du ditt eget mål. Jeg har for øvrig valgt meg halvmaraton som mål denne våren, hvertfall frem til juni. Etter det får vi finne et nytt mål:) Øktene mine kommer stort sett til å bestå av langkjøringer og intervaller, + styrke. Så jeg fortsetter med mye trening også fremover, fortsatt 6 ganger i uka!

Inni mellom all treningsmusikken min, er det en stemme som ønsker meg velkommen, og som gjennom hele økten oppdaterer meg på hvordan jeg ligger an. "Speed up to green zone, five minutes". Du får altså hele tiden tilbakemeldinger på øret, også dersom du skal justere ned farten i forhold til pulsen.

Du kan også når som helst trykke på den store senterknappen å få vite hvor langt ute i økta du har kommet, hvor mange kalorier du har forbrent, hvor langt du har løpt og hvordan puls du har.

Dere kan for øvrig lese en bedre forklaring og vurdering av miCoach her, en test hvor de konkluderte med at ingen annen treningsgadget gir bedre treningsutbytte.

Kan også glede dere andre treningsentusiastene med at det mest sannsynlig dukker opp en konkurranse med miCoach i premie den nærmeste tiden! ;)

2 kommentarer:

  1. Hørtes helt genialt ut!! Denne må anskaffes snarest! :)

    SvarSlett
  2. Må man bruke adidassko til denne? eller kan man bruke hvilke sko som helst? jeg elsker nemlig mine mizonosko!

    SvarSlett