tirsdag 5. april 2011

Motivasjon

Motiverende musikk er noe av det viktigste som gjelder for meg når jeg trener, særlig når det kommer til løpingen. Er vel strengt tatt bare liste-pop på spillelisten jeg bruker til trening om dagen, men den gir veldig god motivasjon.

Setter kjempestor pris på alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen angående treningsinnlegg her på bloggen, det inspirerer meg til å skrive mer om nettopp det! Så tusen takk :)

Har dere noen bra tips på låter dere trener til om dagen?

5 kommentarer:

 1. Motiverende musikk er et must under trening. Har tre av de sangene du nevnte, og totalt sett har jeg en liste på bortimot 40 sanger på iPoden min som er forbeholdt trening. Er bare listepop, men det er til den type musikk jeg får maksimalt ut av treningen.

  SvarSlett
 2. Ah, god musikksmak på treningsfronten! Takk for tipsene - var noen av disse jeg manglet. Oppdatert workout-liste til økta i morgen gjør godt for motivasjonen :)) Takk !

  SvarSlett
 3. ble glad for aa se at du har lagt til 'till the world ends' paa spillelista di - digger den sangen! :)

  SvarSlett
 4. Takk for herlig treningsmotivasjon, Katarina! Var nettopp ute og jogget den vanlige runden, ble ny pers idag! :) Lover godt frem mot Sentrumsløpet! Kom gjerne oftere med treningsinnlegg - det gir god motivasjon :)

  SvarSlett
 5. Hei

  Syns du er skikkelig sporty og sånn, og du ser jo ut som en smash!
  Har du tenkt på birkebeinerren eller blir det for tøft? Det er jo bare for de tøffeste av de tøffe! Du er tøff liksom, men du skjønner :)

  SvarSlett