lørdag 9. april 2011

Dagbladet FREDAG

I gårsdagens utgave av Dagbladet FREDAG, var intervjuet jeg gjorde forrige uke på trykk. Det kan også leses her. Et hyggelig intervju å gjøre, og bildene ble kule. Snakket blant annet om bloggernes ansvar i forhold til trening og kosthold, et område jeg mener mange flere bloggere burde ta ansvar på.

Hva tenker dere om det?

4 kommentarer:

 1. Jeg er så enig!! Og jeg ble så glad for at noen endelig sa det. Det er viktig å huske på påvirkningskraften en kan ha - som egentlig er et kompliment man burde ta til seg, men også ansvaret som kommer med :)

  Er det din leilighet bildene ble tatt i? Bildene på veggen der er i hvert fall knall tøffe!

  SvarSlett
 2. Jeg leste saken i Dagbladet og er fast innom bloggen din. Synes du fronter gode verdier med fokus på trening og sunt kosthold.Det er fint å kunne la seg inspirere av hverandre.Den feilen vi jenter gjør er vel å sammenligne oss for mye med andre.Vi er forskjellige og det som passer/er riktig for noen, er ikke nødvendigvis det for deg.
  Gleder meg til å se deg på skjermen igjen.Har tro på at du vil få flere TV-jobber fremover.Og de jobbene får du pga talent ,ikke etternavnet ditt:-)

  SvarSlett
 3. Hei! Fin blogg du har her, Vadim er en heldig mann. ;) Så at du visst nok er en aktiv pokerspiller, noe jeg synes er artig. Kunne du ikke skrevet litt om det her på bloggen?

  /Stian

  SvarSlett
 4. kul kjole. lovly colour.
  http://believeitanddoit.blogspot.com

  SvarSlett