onsdag 13. april 2011

Første økt med miCoach

PHJU!!!! Jeg har nå gjennomført en treningsøkt på, hold dere fast, 2 timer og 30 minutter. Jeg er helt utslitt, og ligger langflat i sofaen. Da passer det jo fint at jeg har invitert til middag her i leiligheten, med indrefilet og råstekte poteter;) Føler meg ikke helt i form til å kokkelere, men det får jeg bare ta meg sammen og gjøre!

Først trente jeg med miCoach på øret. Økten i dag bestod av langkjøring. Løp ca 10 km på en time, etterfulgt av litt rask gange. miCoachen var virkelig over all forventning. Når jeg saknet farten, ba den med raskt komme opp i puls igjen, og det var en fantastisk motivasjon å ha på øret. Tenkte å vise dere hvordan det ser ut når jeg nå har koblet miCoachen til Macen, og dagens økt har blitt overført til programmet. Da ser det nemlig slik ut.

Etter løpeøkten tok jeg turen innom Elixia, for å være med på Bikinis don't lie. En perfekt time med både kondisjon og styrke. Men veldig tøft etter å ha løpt en mil.

Så nå skal jeg kose meg med GOD samvittighet.

Veldig fint om dere kan komme med tilbakemeldinger på om dere synes det er morsomt at jeg deler dette miCoach-programmet med dere her på bloggen:)

9 kommentarer:

 1. jeg liker at du skriver om det! du inspirere veldig! men jeg bare lurer på om alt er i en pakke eller om du trenge pulsklokke osv? :-)

  SvarSlett
 2. Veldig kult hvis den "trener" deg slik at du holder det tempoet du skal. Så den fikk terningkast 6 i Dagbladet. Bra innlegg...

  SvarSlett
 3. Veldig inspirerende! Tror nesten jeg må skaffe meg en sånn

  SvarSlett
 4. Det virker kjempe gøy! Jeg har lyst på en sånn. Har du noen tips til hvor jeg kan få kjøpt? Og hva av utstyr trenger jeg?

  SvarSlett
 5. Ikke bli for fanatisk når det kommer til trening og kosthold nå! Du er så pen som du er:)

  SvarSlett
 6. digger bloggen din:) du skriver masse bra, kan du komme med mer tips om sunn, billig og rask mat? bor alene ser du og økonomien strekker ikke så langt... jeg lurer på hvor kjøper man denne dingsen? og hvor mye koster den??

  kjempe morsomt å lese bloggen å følge deg, forsett å blogg om den dingsen :D

  SvarSlett
 7. Veldig inspirerende å lese dine treningsinnleg, fortsett med det :) Skriv gjerne litt om treningsprogrammet ditt frem til Sentrumsløpet. Skal selv være med på dette, og bør vel egentlig snart komme igang med å løpe litt lenger enn 5-6 km... :P

  SvarSlett
 8. Har nettopp kjøpt meg micoach selv, og synes at det er kjempetopp om du legger ut treningsprogram og tips på bloggen din! :-)

  SvarSlett
 9. Hei!

  Jeg har bestilt miCoach idag e. å ha lest bloggen din, så fortsett med tips!.. Har nemlig meldt meg på halvmaraton i Oslo, og ønsker å forbedre tiden min.

  Gratulerer med kjempebra tid i Tromsø!!

  SvarSlett