mandag 4. april 2011

Vinn Redken-produkter


Da synes jeg det er på tide med en ny konkurranse her på bloggen! Denne gangen kan dere vinne en hel produktserie fra Redken. Denne serien heter Smooth Down, og skal gi tørt hår både glans og lettere å gre. Håret blir rett å slett glatt, lett å gre, fullt av glans og fritt for brus;) Mer informasjon om produktene dere kan vinne, finner dere her.

Jeg sverger selv til Redkens-produkter, og kunne ikke vært mer fornøyd! Premien består blant annet av shampoo, balsam, hårkur, serum ++.

Og alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å legge igjen en liten kommentar i feltet under, eller eventuelt poste et innlegg på bloggen din om konkurransen, dersom du har det.

Den heldige vinneren trekkes på søndag. Lykke til!

121 kommentarer:

  1. Redken har så mange herlige produkter! Skulle gjerne hatt noen av produktene i denne serien, har så tørt og frizzete hår om dagen, men frisørprodukter er sjelden kost på studentbudsjett...

    SvarSlett
  2. Fantastisk konkurranse! Du er stor inspirasjon, og å kunne få mulighet til å få tilnærmet like vakkert hår som du har er jo en drøm. Jeg ser tvi-tvi til meg selv :)

    SvarSlett
  3. Jeg vil veldig gjerne være med på konkuranse

    SvarSlett
  4. Sverger til redken jeg også. fantastiske produkter. Har ikke prøvd den serien der, så jeg vil gjerne vinne :D

    Hilsen daglig leser :)

    SvarSlett
  5. Jeg ble så glad da jeg så denne overskriften på Bloglovin', super konkurranse!

    Krysser fingrene for meg selv :-)

    SvarSlett
  6. Vet ikke hlt hva jeg skal kommentere, men håret mitt TRENGER redken. Så ja, har ikke blogg da.

    Helene
    E-mail: Flying_bubble_@hotmail.com

    SvarSlett
  7. Åh sukk, dette hadde jo vært helt supert! Håret mitt er så tørt og sprøtt, jeg er en evig sparer og VILVIL ha langt hår! Ingenting hadde vært bedre enn å vinne litt ordentlige protukter, som er litt for dyre for min lommebok. Har også hørt masse bra om Redken-produktene, hadde vært gøy å prøve de selv! :)

    silje.ostberg@live.com

    SvarSlett
  8. Så hyggelig med konkurranse! Liker bloggen din :)
    Klem fra Åsta

    SvarSlett
  9. Jeg har lyst til å vinne! Gikk tom for shampoo igår... Hehe :-)

    SvarSlett
  10. åå så herlig! Det hadde ikke vært feil å friske opp shampoo og balsam- samlingen, så jeg kan vifte med glansfullt hår i vårsola :)

    SvarSlett
  11. Å mine desidert favorittprodukter! Jeg er gjerne med!

    Klem fra Hilde

    SvarSlett
  12. Hallåis! Jeg liker bloggen din veldig veldig godt, Katarina! Jeg finner mye interessant og lese om, og spesielt treningstipsene dine slår ann med en god tone, jeg tar de til meg!
    Her på bloggen er det mye variert, og nettopp av den grunn klikker jeg meg her inne, så og si hver en dag.
    Jeg håper jeg blir den som vinner produkter fra Redken! Selv har jeg fått høre masse bra om dem, og tror det kan være noe for meg da jeg er en av de som virkelig er glad i håret sitt. Håret betyr masse! Og med Redkenprodukter kan jeg endelig få gitt det en del pleie!;)

    SvarSlett
  13. Hallåis! Jeg liker bloggen din veldig veldig godt, Katarina! Jeg finner mye interessant og lese om, og spesielt treningstipsene dine slår ann med en god tone, jeg tar de til meg!
    Her på bloggen er det mye variert, og nettopp av den grunn klikker jeg meg her inne, så og si hver en dag.
    Jeg håper jeg blir den som vinner produkter fra Redken! Selv har jeg fått høre masse bra om dem, og tror det kan være noe for meg da jeg er en av de som virkelig er glad i håret sitt. Håret betyr masse! Og med Redkenprodukter kan jeg endelig få gitt det en del pleie:)

    cathrine_rk

    SvarSlett
  14. Hallåis! Jeg liker bloggen din veldig veldig godt, Katarina! Jeg finner mye interessant og lese om, og spesielt treningstipsene dine slår ann med en god tone, jeg tar de til meg!
    Her på bloggen er det mye variert, og nettopp av den grunn klikker jeg meg her inne, så og si hver en dag.
    Jeg håper jeg blir den som vinner produkter fra Redken! Selv har jeg fått høre masse bra om dem, og tror det kan være noe for meg da jeg er en av de som virkelig er glad i håret sitt. Håret betyr masse! Og med Redkenprodukter kan jeg endelig få gitt det en del pleie:)

    cathrine_rk@hotmail.com

    SvarSlett
  15. Sitter her å leser bloggen din, å FY så motivert jeg blir til å begynne å trene :)
    stå på med skrivinga! og du er rå pen :)

    SvarSlett
  16. God kveld!

    Hva skal jeg gjøre for å utmerke meg? Det har jeg ikke svaret på, men det jeg vil si er at du er veldig flink til å inspirere til trening! Liker veldig godt at du legger ut tips til treningsklær og motivasjons-innlegg.

    - løvetann

    SvarSlett
  17. Sitter her å leser bloggen din, å FY så motivert jeg blir til å begynne å trene :)
    Stå på med skrivinga ! du er rå pen :)
    Michelle

    SvarSlett
  18. Jeg har ingen blogg, men kommenterer mer enn gjerne på bloggen din :) har vært fast leser en stund her :) Synes som du virker som en flott jente med bena godt plantet på jorden :)

    SvarSlett
  19. Du virker som en veldig snill og sjarmerende jente med mye kunnskap. Jeg blir veldig motivert til å trene og spise sunt etter å ha lest bloggen din, det tror jeg mange andre blir å :) I tillegg har du veldig bra konkurranser. Jeg vil gjerne vinne denne premien, får mitt tørre hår skriker etter fuktighet ;)
    Stå på videre!

    SvarSlett
  20. Jippi ja, redken-ingen over ingen ved siden :D Kryssr fingrene for at jeg for en gang skyld har vinner lykke :D

    SvarSlett
  21. Det hadde vært noe for mitt hår, det har blitt veldig slitt og uregjerlig etter utallige runder med rettetang/bølgetang/farging.!

    SvarSlett
  22. Åhh håret mitt kunne hatt godt av litt skikkelige frisørprodukter, det er veldig tørt og statisk etter vinteren med masse bsmå brusehår på toppen :/ Postet innlegg om konkurransen på bloggen min :)http://blaaballong.blogspot.com/2011/04/vinn-redken-produkter.html

    SvarSlett
  23. HeiHei! Jeg er en fattig student og elsker redkens produker. Jeg håper sterkt jeg vinner denne konkurransen så jeg kan få pleid håret mitt litt igjen:)

    Hilsen Silje 20 år;)

    SvarSlett
  24. Oj, det hadde vært stas å vinne! håper jeg blir den heldige vinneren:) hilsen anja

    SvarSlett
  25. Da legger jeg igjen en kommentar da, slik at jeg blir med i konkurransen :)

    SvarSlett
  26. Frida Jeanette Østrem4. april 2011 kl. 22:54

    Heia! :-)

    Hadde vært utrolig gøy å vinne det settet der! Har sett på det på forskjellige nettbutikker, og hatt inderlig lyst til å kjøpe..Men pengene strekker dessverre ikke til.

    Jeg har brukt extension en god stund før jeg fikk så lang hår som jeg ville.
    Grunnen til at jeg begynte med det var fordi jeg gikk til en veldig dårlig frisør,og ble klippt mye kortere og mer oppklipt enn jeg ville ha det. Jeg var rett og slett flau. Nå har jeg ganske langt mørkebrunt hår som jeg endelig ikke er flau over lengere! :-) Men,håret mitt er utrolig tørrt og slitt..Og det er iferd med å bli ødelagt,så det hadde vært fint med en sjanse til å prøve å redde det igjen :-)
    Og det gjør det nok ikke bedre med butikkshampo,hehe.

    Uansett,fin blogg og gode premier :-)

    Epost: Fros76@hotmail.com
    Klem Frida Jeanette!

    SvarSlett
  27. Elisabeth Bakken4. april 2011 kl. 23:26

    Krysse fingrene for å bli den heldige vinneren :):)

    SvarSlett
  28. Hei!! Så hærlige hårprodukter :-) Desse hadde vært kjempe gøye å vunnet!! I tilegg vil jeg bare si at bloggen din er kjempe inspirerende med forskjellige temaer som kosthold trening og mote!
    Ønsker deg en fin uke!:)

    SvarSlett
  29. Jeg brukte Redken før , til jeg fikk vite at de bruker produktene sine på dyr..så jeg sluttet å bruke de! Om noen vil prøve noe som er dyrevennlig, vil jeg anbegale AG Hair, kjempebra :)

    SvarSlett
  30. Konkurranse OG bursdag!!! Perfekt kombi;) hilsen Bjørg- btyrom@Yahoo.com

    SvarSlett
  31. Mari Holmvik Hjelmstad5. april 2011 kl. 02:12

    Hei Katharina.

    Ville bare si at jeg alltid finner inspirasjon ved å titte innom den glade bloggen din. Jeg heier på deg og mang en gang har du inspirert meg til å ta på löpeskoene og komme meg avgårde på trening. Og dermed gjör du meg og sikkert mange andre jenter i landet litt sunnere og en smule mer sporty. TAKK for at du er akkurat den GULLjenta som du er.

    I LIKE YOU.

    M

    SvarSlett
  32. Dette må jeg jo bare melde meg på. Jeg kunne virkelig trengt noen gode hårprodukter. Etter to lange perioder med amming av små barn har det virkelig satt sine spor på håret mitt. Er ikke det det engang var for å si det slik. Og hjelper kanskje ikke max at jeg bruker billige hårprodukter man får kjøpt på matbutikken. Men med to små i huset er det sjelden eller aldri jeg har anledning til å spandere på meg noe.. Anyways...liker bloggen din og du virker som ei super jente... :)

    s_nilsrud@hotmail.com

    SvarSlett
  33. Krysser fingrer og tær

    marianee@live.no

    SvarSlett
  34. Redken- ingen over ingen ved siden :D Håper jeg har vinnerlykke denne gang:D Får krysse fingrene. Ha en super dag!

    SvarSlett
  35. sier ikke nei takk til litt hårprodukt.dedt er jo noe man alltids har bruk for.
    har delt innlegget på bloggen min

    SvarSlett
  36. Håper jeg endelig kan vinne noe! :) Hadde ikke gjort å brukt noe annet enn billigsjampoo- og balsam til håret.. Begynner å bli tide med litt ordentlige saker ;) ida.sandsbraaten@hotmail.com

    SvarSlett
  37. Hei Katarina!

    Jeg er konkurransoman. Mister aldri den naive troen på at jeg en vakker dag blir en vinner! So here goes...

    Ha en fin dag. Håper du er tilfreds med den nye leiligheten!

    -Maria

    SvarSlett
  38. Hei!

    Jeg vil være med,krysser fingrene og håper på det beste:D
    Har skrevet om konkurransen på bloggen min!
    www.charm.blogg.no

    SvarSlett
  39. Lett! Jeg vill vinne! Da jeg har vært blond, mørk, rødhåret, stipet og gudene vet de siste 8 månene, grunnet hår show, så nå føler jeg håret mitt er på tur og ta kveld! Så jeg vill ikke vinne det for min del, men for det stakkars hode mitt, så jeg slipper og slite av meg allt håret! :P

    SvarSlett
  40. Elsker Redken!

    SvarSlett
  41. Så moro med en konkurranse!
    Synes du har en veldig inspirerende og motiverende blogg! Du virker som ei tvers igjennom god jente, som er fornuftig og oppegående. Elsker alle treningsinnleggene dine! Du er et supert forbilde Katarina!
    Og hvor kult ville det ikke vært å bruke samme produktene som deg og i tillegg ha vunnet de av deg! ;) Kanskje håret blir like fint også:P hehe

    Ønsker deg en fortsatt fin dag!

    SvarSlett
  42. Hei!

    Konkurranse er gøy og med slike fine premier, må man jo bare delta :)

    Ha fortsatt en fin dag!!!

    -Line S.

    SvarSlett
  43. Har alltid hatt lyst til å prøve redken! :)

    SvarSlett
  44. Jeg deltar i konkurransen, vil gjerne vinne :-D Super blogg og super konkurranse:-) Legger innlegg om konkenpå bloggen min: http://ccecilia.blogg.no
    Håper jeg vinner :-D

    SvarSlett
  45. Jeg har drept håret mitt siden jeg var 12. Det er slitt stygt å jævlig, i needs a cure to make it alive again :((( Lever på nav penger & mamma,så har heller ikke råd til å kjøpe slikt av kvalitet selv. Hadde vært utrolig fint om jeg kunne vunnet? (A) (A) (A) siden jeg er en liten pike med livløst hår som trenger nytt liv?(A)(A) Jau, det er sjeldent man blir plukket ut på slike ting, men hey, man kan alltis prøve!

    MVH
    Dana Otelie Andreassen

    SvarSlett
  46. Lagde et blogg innlegg for å reklamere om konkuransen, because .... det er gøy og jeg vil vinne, haha. ....... hehe ehhe ehehehehe O:

    http://cloudedmind.blogg.no/1302022010__vinn_redken_produkte.html

    SvarSlett
  47. Jeg melder meg på, og håper jeg vinner! Om jeg vinner, kan du kontakte meg på marte1995@live.no :)

    SvarSlett
  48. For en fantastisk premie! Akkurat hva håret mitt trenger nå, etter en lang og kald vinter! Hadde vært fantastik gøy å vinne, du har en utrolig inspirerende blogg som det er morsomt å følge med på! :-)

    SvarSlett
  49. Katarina, du flotte,sporty, langbente pike,
    produkter fra Redken kan jeg definitivt like!
    Ja,vinteren har latt mine lokker lide,
    at mine splitter får hjelp er absolutt på tide!
    Ingen ting nytter, manken er ute av kontroll
    hver dag går jeg ut døra, som et lykketroll!

    Så tenk om jeg så heldig skulle være, ja pakken din vinne,
    jeg jeg ville kastet på hodet, latt håret få skinne!
    Hverdags-luksus for fattig studine,
    SOS hjelp for tuppene mine!

    Generøs som få, en inspirasjon for mange,
    når jeg leser din blogg er ikke timene lange!
    Ja da flyr tiden, jeg drømmer meg bort,
    i flotte bilder, i smått og stort!
    Trening og shoots, fester og gøy,
    sporty outfits og lekkert tøy!

    Du er ei flott jente!

    SvarSlett
  50. jeg er med :) http://bixxx.blogg.no/1302033416_konk_.html

    SvarSlett
  51. Heeeii, jeg vil gjerne vinne det! HØRT MYE BRA OM DET!!

    Kontakt: Kwie.blogg@hotmail.com

    SvarSlett
  52. Har aldri prøvd Redken før, så det hadde vært gøy å prøvd :)

    SvarSlett
  53. åååå håper jeg vinner :) Elsker alt som hår med hår og hårprodukter og gjøre :D
    uansett her er inlegget :D

    http://sivhaugland.blogg.no/1302038467_er_med_i_en_konkurann.html

    SvarSlett
  54. Redken shampo, balsam, hårkur,
    med rødt, litt tynnere silkehår,
    som tørt er,
    som i all slags vær,
    og forurensning fra storbyen, trenger,
    produkter av beste slag,
    som gir glans og goodlook lenger...

    Bentemor, netlohell@hotmail.com

    SvarSlett
  55. Jeg vil ha disse produktene :)

    SvarSlett
  56. Redken vil eg gjerne ha, fordi Redken er veldig bra!!!:):)
    Ha en Kjempefin dag alle sammen:)


    elini@hotmail.no

    SvarSlett
  57. Passer fint - sammen med nyklipt hår:-)

    marlbak@online.no

    SvarSlett
  58. åh,jeg elsker redken produkter!!ingenting annet virker like bra på det tørre,uregjerlige håret mitt!:) snubis@hotmail.com

    SvarSlett
  59. Dette er virkelig noe som trengs her i gården! Håret mitt er veldig tørt, og floker seg av ingenting. Regner med det blir enda værre om noen uker når jeg kommer meg til Australia. Klager ikke på det altså, men varmt, tørt + saltann for hår som allerede er knusktørt og sammenfiltret av floker iløpet av en time uten børsting = ikke det beste for håret kanskje? Så denne premien hadde virkelig vært super!

    SvarSlett
  60. Jeg vil være med :)
    sorgenfri2@hotmail.com

    SvarSlett
  61. Kjempefin premie! Vil gjerne være med! : )

    SvarSlett
  62. Kjøper ofte Redken-produkter, liker å vite at jeg benytter kvalitetsprodukter!!

    mari_gull(ætt)yahoo.no

    SvarSlett
  63. Redken-produktene er kjempegode. Krysser fingrene for at jeg blir trukket ut. :)

    c_aasheim@hotmail.com

    SvarSlett
  64. Hei, jeg vil gjerne være med :) mkarijord@gmail.com

    SvarSlett
  65. Åhhh, hadde vært drømme premie! Ha en god dag:-)

    klem hanne

    ha-anton@online.no

    SvarSlett
  66. Flotte produkter som mitt lange hpr setter stor pris på.

    Hilsen Beate M B
    beate_myran(ætt)hotmail.com

    SvarSlett
  67. jeg er med! :3

    xcoulrophobia@hotmail.com

    SvarSlett
  68. Jøss dette var en real give-a-way.
    Dette er noe jeg virkelig hadde trengt på mitt stakkars tørre hår.
    Jeg har spart til langt hår nå i snart 1,5 år.
    Det begynner og bli litt langt nå,men hadde virkelig trengt litt hjelp på veien videre.

    Jeg får krysse fingrene og håpe,at jeg kansje er den heldige.....Smiler....

    Samtidig ønsker jeg alle en god dag og lykke til alle sammen med trekningen....

    Klemmer fra Monica
    canim_monica@hotmail.com

    SvarSlett
  69. Perfekt gave til min samboer :)

    SvarSlett
  70. Woho jeg vil vinne :D

    Myran

    SvarSlett
  71. Åå, disse produktene har jeg kjempelyst til å prøve! Men har ikke råd, desverre! Håper virkelig jeg vinner :-D
    Liker bloggen din! <3

    Lykke til alle sammen!
    - Helena (helenahoyem@live.no)

    SvarSlett
  72. Så kjekt ;)
    Jeg har snart bursdag, (ca. 1 uke til)
    Så å vinne hadde jo vært en kjempebra presang!

    E-post: sanni.blogg.no@live.no

    SvarSlett
  73. Etter en meget uheldig frisør-opplevelse her om dagen, er akkurat denne premien perfekt for håret mitt! ;-) Ha en fortsatt bra dag!

    SvarSlett
  74. jeg leser bloggen din hverdag og syns den er utrolig bra , ønsker veldig mye å vinne :)

    kristin_ols@hotmail.com

    SvarSlett
  75. I <3 Redken!

    Du er så kul, Katarina.

    -Eirin

    SvarSlett
  76. Hei Katarina!

    Redken sine produkter er absolutt de beste for håret, så vil veldig gjerne være med i trekningen din. Ønsker deg en flott uke!

    Mvh Merete(m-korsg@online.no)

    SvarSlett
  77. Jeg elsker Redken!!
    Søt blogg :)

    benedicte2003@hotmail.com

    SvarSlett
  78. Så morsom blogg Katarina! virkelig motiverende, det får en si! hadde vært veldig deilig med nytt redken-produkter slik at frisøren kan bleke håret mitt sommerfresht! fikk beskjed om at hun ikke turte i og med at håret mitt var for slitt... så nå sover jeg med mandelolje i håret hver natt slik at det skal bli sunt igjen! hadde vært deilig og slippe det!! men men, er man student så er man student! -Caroline-! :):)

    SvarSlett
  79. Redken er jo supre produkter, håper jeg kan ha litt vinner flaks nå :)

    Hilsen Stine R (tyvenlia@live.no)

    SvarSlett
  80. Jeg hiver meg på! Visste ikke at du hadde blogg jeg- nå tenkte jeg å lese'n!

    urettferdig@live.com

    SvarSlett
  81. Jeg slenger meg på konkurransen! Gud bedre som du har nådd langt iløpet av kort tid- jeg synes ikke det er lenge siden jeg så deg ta imot billetter og jobbe i kulissene på Casino da jeg var publikum der en gang!

    Ole-Martin
    olemartinjensen@live.no

    SvarSlett
  82. Så spennende med konkuranser! : )
    Jeg har hørt så masse skryt om disse Redken produktene og tror virkelig de kunne ha vært susen for håret mitt, som er et veldig typisk norks hår. Litt tørt og frissete..
    Har desverre ingen blogg.

    Lykke til videre med tvopptakene, gleder meg virkelig til å se resultatet! :D

    SvarSlett
  83. Jeg vil gjerne vinne disse produktene fra Redken. Har lenge tenkt på å kjøpe meg noen av disse produktene men har ikke hatt råd til det siden jeg er student. Derfor har det gått mye i "butikkshampoo", noe som merkes på håret mitt.

    SvarSlett
  84. Jeg er med :) har veldig lyst til å vinne produktene, håret mitt trenger det virkelig.

    lady_94_@hotmail.com

    SvarSlett
  85. Åh! For en fantastisk premie! Jeg er med:) Mailen min er: jegvilhamail@hotmail.com

    Ha en flott helg! :D

    SvarSlett
  86. Jeg er med!!elsker redken!har helt håpløst og sprøtt hår nå etter en hard vinter, så denne serien med hårprodukter hadde vært perfekt :) rankh@hotmail.no

    SvarSlett
  87. Jeg lever og ånder for redkenprodukter!
    cat_h87£hotmail.com

    SvarSlett
  88. i`m in ! ;*

    ida_Stene95@hotmail.com

    SvarSlett
  89. Hei Katarina, du fagre og blonde
    med en inspirerende blogg, hvor halve kunne monne.
    En fantastisk konkurranse du nå har ute,
    jeg hoppet av glede og begynte nesten å tute..
    Et vakkert og glansfullt hår krever sin kvinne,
    og jeg håper at sjansen er tilstede for å vinne!!
    Klem fra Karianne

    SvarSlett
  90. Hei på deg!

    Jeg elsker Redken-produkter!
    VENNLIG HILSEN GURI MARIE.

    guri_marie.kristoffersen@getmail.no

    SvarSlett
  91. Hei!

    Hei! Liker bloggen din kjempe godt, får lyst til å trene, og det har jeg ikke hatt på en stund. Trenger alle den energi jeg kan få, for
    sitter å skriver ferdig masteroppgaven som skal leveres i mai. :) Det blir ikke så mye tid til å pleie seg selv, så dette ville vært en herlig oppmuntring i hverdagen! Fint, mykt, glansfullt hår som lukter godt, hvem vil ikke ha det? :) Jeg krysser fingrene og sier tvi tvi til meg selv! :) God helg og lykke til med programopptak, studier og alt annet :) Nyt det fine været! Hilsen Veronica

    SvarSlett
  92. Hei
    Håret mitt hadde nok ikke sagt nei takk til de produktene der nei! :)

    Hilsen Elisabth B.E.

    SvarSlett
  93. Ønsker gjerne og melde mæ på konkurransen :)
    Ha en strålende dag også satse vi på at sommer og varme kommer for fult nå!

    SvarSlett
  94. jeg er med! har ingen blogg men håper på en rettferdig sjangs til å vinne uansett. hadde vært kjempe fint å vunnet noen for en gangs skyld, og spesiellt hårprodukter. håret mitt er slitt ihjel etter flere år med bleiking og glatting, og er veldig avhengig av dyre kurer men nå strekker ikke lenger lommeboka mi til, så håret mitt får heller ikke den behandlingen det fortjener..
    - kine-93@hotmail.com

    SvarSlett
  95. Håret mitt trenger krisehjelp! Jeg blir gjerne med! ;)
    Fin blogg du har!
    anitahalvorsrod@hotmail.com

    SvarSlett
  96. Så morsom konkurranse, og for en herlig premie! :-)

    Jeg er ikke så flink til å kommentere på bloggen din, dessverre. Men du inspirerer og motiverer meg likevel, selv om jeg ikke sier det så ofte! :-)

    God helg!

    SvarSlett
  97. Så herlig konkurranse, Katarina!
    Jeg legger igjen ett lite spor - å håper at den heldige blir meg :D Klemmer fra Tone

    SvarSlett
  98. Åh, har alltid ønsket å prøve slike produkter!
    Jeg er med!;)

    Super blogg med masse inspirasjon!;)

    SvarSlett
  99. Åh, hadde vært fantastisk for en fattig student! :)

    Og, tusen takk for mange gode tips, om alt fra middag til trening!!

    SvarSlett
  100. Så flott! har hørt så mye bra om det

    SvarSlett
  101. ÅÅÅH!! Favorittserien og den jeg trenger :D :D

    Hanne Garnes :D

    SvarSlett
  102. Så herlig! Hiver meg med på denne konkurransen.
    God helg! (catharina_tq@hotmail.com)

    SvarSlett
  103. Jeg sverger til Redken selv, hadde ikke hatt noe i mot litt påfyll av produkter. Balsamen begynner å gå farlig tom.. :o

    SvarSlett
  104. Åhh fantastisk konkurranse! Jeg er selvfølgelig med :)

    SvarSlett
  105. Heei Katarina :)

    Jeg vil bare si jeg leser bloggen din daglig og blir alltid like motivert når du kommer med nye treningstips. Nå er det snart sommer, og med en kombinasjon av din fantastike motivasjon og inspirasjon trenger jeg bare denne Redken serien for å være komplett!

    camilla92_333@hotmail.com

    You will make my summer rock!
    Kleem fast leser som vil ha like fint hår som deg :)

    SvarSlett
  106. Eg elska redken og eg er tom for produkta no..

    SvarSlett
  107. Herlig konkurranse!! Jeg elsker også redken så håper jeg vinner :)

    mariell_f(at)hotmail.com

    SvarSlett
  108. Kjempekonkurranse! :)
    Vill gjerne delta på ditta her, stastastas :D

    SvarSlett
  109. Kjempekonkurranse!:)
    Vill gjerne delta, stastastas :D

    SvarSlett
  110. Jeg vil gjerne delta i konkurransen din :)

    SvarSlett
  111. For en herlig konkurranse :) Det er sikkert forsent å melde seg på nå, da det står at vinneren trekkes idag, men jeg hiver meg på allikevel. Hvem vil ikke vinne disse fantastiske produktene? Det vil jeg, de ser nemlig ut til å kunne redde håret for våren og sommeren! *krysser fingrene* Ha en fin dag:)

    Klem fra Ane!

    SvarSlett
  112. ♥Redken♥ Ingen over, ingen ved siden!

    ► 272 stk tipset og link delt på facebook!

    Ha en flott søndag!

    Hilsen Kirsti (granhus@alumni.ntnu.no)

    SvarSlett
  113. Deltar gjerne i trekningen :)
    God søndag !

    SvarSlett
  114. Ja, vil gjerne vinne! Digger Redken produktene, har brukt All Soft lenge, så hadde vært gøy å prøve en ny serie : )

    SvarSlett
  115. Prøvde den for første gang denne uke, og er kjempe fornøgd! Elsker de alt, og hadde ikke gjort noe om jeg vant ! :)
    Elsker bloggen din òg! <3
    Love !

    Klem fra SHB :))

    SvarSlett
  116. Hei Katarina!

    Så gøy med konkurranse med så bra produkter! Har fulgt med på bloggen din en god stund nå og synes det er veldig bra at den har blitt mer variert og oppdatert raskere:)Koselig å titte innom her:) Må også gi deg kreds for programmet sønner av Norge, følger med hver mandag! Klem Nina

    SvarSlett