onsdag 26. mai 2010

Besøk hos P3-morgen, og forklaring av off-sideregelen...

Var igjen oppe klokken 06.00 i dag! Begynner å bli en vane... Men som det B-mennesket jeg er, er det ikke særlig godt. Merker på kroppen at jeg trenger litt mer søvn. Uansett, besøket hos P3-morgen var superkoselig! Programlederne Live og Ronny tok meg godt i mot, og vi hadde en koselig prat. Snakket en del om det nye sommerprogrammet jeg skal lede, i tillegg til at de rotet i veska mi... Ikke de store skandalene, men hadde det hvertfall veldig morsomt!

Det blir jo som oftest litt prat om fotball også, av en eller annen merkelig grunn;) Og i dag påstod jeg først at jeg endelig har lært meg off-sideregelen. Men da jeg ble spurt om å forklare den, ble det verre;) Heldigvis prøvde Live å hjelpe meg, dette ble resultatet vårt:


Haha, hva synes dere om forklaringen?

Kanskje ikke den mest informative tegningen, men vi forstod den hvertfall! Ellers har dagen gått til enda litt lesing, jeg er snart i mål med alle eksamene, så må bare holde ut. Måtte for øvrig ta meg en time på øyet også, er så trøtt:( Men etter det hjalp det med en lang joggetur i fri luft! Så nå er energien på topp igjen. Løp den vanlige runden, og piska med meg mor, følte meg som personlig trener på bootcamp... Stakkars mamma;)

Vi får se hva kvelden bringer, jeg må prøve å lese litt, før kanskje litt venninnetid. I tillegg er kjæresten endelig i Oslo, så da får vi endelig sett hverandre i løpet av de nærmeste dagene!:)

Forresten, jeg har allerede en teller i margen fra Blogurat, men prøvde å registrere meg på bloggkartet. Noen som vet hvordan man gjør dette?

1 kommentar:

  1. http://www.google.com/intl/no/analytics/

    SvarSlett