torsdag 20. mai 2010

Eksamensrush


Jeg har nå gått inn i noen svært hektiske uker. I løpet av de to neste ukene skal jeg ha fire eksamner, pluss en i juni. Totalt skal jeg ha seks eksamner denne våren, og jeg har nå unnagjort to. Hadde blant annet eksamen i går, og i morgen venter en ny. Men hittil har det heldigvis gått strålende, har fått 6 på samtlige av de eksamene jeg har hatt til nå. Veldig deilig å se at man får igjen for all lesingen, for nå er jeg virkelig lei. Jeg får likevel prøve å holde ut. Det er kanskje andre som er inne i eksamensrush også?

Tenkte for øvrig bare å si at jeg overhodet ikke lar all lesingen eller alle eksamene hindre meg i å trene. En god treningsøkt gir nemlig veldig mye energi, og ikke minst overskudd til å lese. Jeg merker hvertfall stor forskjell de dagene jeg tar meg en løpetur før leseøkten. I dag har jeg løpt hele 1,2 mil!! Det var rimelig tøft å starte dagen med en så hard treningsøkt, men nå har jeg virkelig overskudd til lesingen. Så det var bare en liten oppmuntring til alle dere andre som også sitter og leser. Lykke til!

5 kommentarer:

 1. eksamensmodus her i gården også, + litt pauseblogging :)

  SvarSlett
 2. så flink du er! =) både med eksamen og løpinga! har hatt to av fire eksamener, men får ikke vite karakterer før uti juni :(

  SvarSlett
 3. Du er bare så utrolig pen:) Lykke til med tv-jobben din i sommer:)

  SvarSlett
 4. hej! jag saknar dig här i trondheim. när kommer du hit igen? :) hoppas att alla eksamen går bra! ses snart. kram

  SvarSlett
 5. hvilken runde er det du snakker om som er 5,2 km? Er det rundt Nidelva?

  SvarSlett