onsdag 5. mai 2010

Oslo!

God morgen alle sammen! I går morges reiste jeg til Oslo, og det var litt av en overgang. For det første har jeg blitt lovet vår og sol av alle mens jeg har vært i Trondheim, men når jeg kommer til hovedstaden SNØR det?! Ellers takk, da vil jeg heller være i den deilige vårsola som var i Trondheim i går.

Det viste seg også at jeg har 1000 ting å ordne her! Siden jeg kom i går har jeg knapt sittet stille, merker at det er rimelig hektisk. Er mye som må ordnes, både i forhold til eksamen, Gullruten og andre ting. I tillegg til dette er det både et arrangement hos Mulberry og Eger disse dagene, som jeg etter planen skal rekke å ta turen inn på. Vi får se hva jeg rekker. For i tillegg til dette har jeg jo eksamen i morgen! Tvitvi! Så nå må jeg egentlig lese, selv om hodet mitt tenker på alt annet.

Men oppi alt dette styret er det deilig å legge inn et par treningsøkter. Så i dag startet jeg dagen med å løpe på en øy like ved der jeg bor. Det var helt fantastisk, møtte flere rådyr og løp i strålende sol. Herlig måte å starte dagen på!

Kommer tilbake med mer updates etterhvert!

4 kommentarer:

 1. Lykke til med eksamen i morgen:) Og alt det andre du skal;)

  SvarSlett
 2. Hva gikk du på vgs? Siden du var blå russ?

  SvarSlett
 3. er det noe spessielt du skal gjøre på gullruten

  SvarSlett
 4. lykke til med eksamen : )

  SvarSlett