torsdag 27. mai 2010

Endelig kan jeg nyte vårsola
Oppi all eksamenslesingen har jeg ikke akkurat hatt muligheten til å nyte det deilige været, men i dag fikk jeg endelig ligget ute i den varme sola! Har eksamen også i morgen, men kan ikke lese noe særlig mer. Veldig deilig! I Oslo er det hvertfall nydelig vær, og i kveld skal jeg endelig møte min nydelige kjæreste igjen! ;)

Har akkurat vært og løpt meg en tur! Slo ny rekord, har ikke løpt runden så raskt før, så det var moro! Også måtte jeg jo ta et bilde ute i det nydelige været i dag, antrekket er for øvrig helt nytt, kjøpt i New York. Elsker den nye buksen min, med glidelås helt opp til stumpen;) Håper alle har en nydelig dag, og koser seg i det fine været.

6 kommentarer:

 1. Kul bukse! ;)

  Har du flytta tilbake til Oslo for godt eller? Hvor løper du runden din i Trondheim? Jeg vil anbefale deg å prøve å sykle opp til Skistua fra byen. Det er skikkelig god trening og en helt nydelig utsikt.

  Håper du får en fin sommer! :)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Nei, jeg bor fortsatt i Trondheim! Kun i Oslo i forbindelse med eksamen. Jeg har ikke løpt noe ute i Trondheim, men fullt mulig at jeg prøver en tur opp til Skistua! God sommer til deg også!

  SvarSlett
 3. du fortjente en deilig dag i sola!! du er sååå flink:) kos deg masse med kjæresten i kveld!!

  SvarSlett
 4. Herregud så søt du er! :)

  SvarSlett
 5. Kose deg med Demi:) Håper det går bra for ham i kampen i morgen.

  SvarSlett