lørdag 22. mai 2010

Hårtips!

Blir litt så som som med oppdateringer her om dagen, er halvveis i eksamensrushet mitt. 3 stykker er unnagjort, mens det fortsatt er 3 gjenstående. Blant annet venter skritftlig eksamen i biologi denne uken, noe jeg ikke akkurat gleder meg til. Men jeg må prøve å holde motivasjonen oppe! Ikke så veldig lett i det været som er nå om dagen... Kan ikke sola og varmen komme tilbake neste helg? ;)

Men treningen består heldigvis, også i disse hektiske tider. Har nå byttet ut treningssenteret med løpeturer i fri luft, det er virkelig helt fantastisk å endelig kunne trene ute igjen:) Varierer å løpe en runde på 5,2 km, eller den samme runden ganger to, slik at jeg løper litt over 1 mil.... Veldig deilig! Det hjelper også på motivasjonen, når det kommer til studiene.

Tenkte forresten og tipse dere om noen nye produkter jeg har testet ut. Var nylig hos frisøren og stripet håret, og nå har jeg prøvd noen produkter som skal bevare den lyse fargen litt bedre.
Jeg har nå prøvd både en ny sjampo og balsam fra Pureology. Den skal både gi volum, fuktighet og være fargebeskyttende. Hittil virker de veldig bra, jeg har lenge lett etter en sjampo som gir volum, og det gjør faktisk denne. Opplever ofte at balsamen kan tynge håret, men denne gjør heller ikke det:)

Jeg har i alle år sverget til Redken-produkter, og gjør for så vidt det nå også. Har nemlig prøvd to produkter fra den nye Blond Glam-serien til Redken. De skal bidra til å "piffe" opp de lyse stripene, mellom salongbesøkene. Det skal påføres i nyvasket hår, og la virke i ca 5 minutter før det skylles ut. Jeg har brukt produktene nå et par ganger de siste ukene, og jeg synes de gir en utrolig fin glans til håret. Jeg skal fortsette å bruke disse fremover, og se virkningen etterhvert som det blir en stund siden sist jeg var hos frisøren. Men dersom dere ønsker å bevare den lyse sommerfargen på håret nå før sommeren, er hvertfall dette produkter jeg kan anbefale!


9 kommentarer:

 1. Er det lenge siden du har sett Vadim nå? Skal du på landskamp på lørdag?:D
  Jeg hadde to eksamener forrige uke, har bare en igjen, litt deilig :)

  SvarSlett
 2. Hvor løper du? Bor dere ikke inne i sentrum? Jeg bor rett ved lerkendal, og sliter med å finne brae ruter som ikke er ved hovedveien liksom.. :p

  SvarSlett
 3. Har du noen anbefalinger når man skal kjøpe shampo og balsam til sommeren? Har f.eks. Redken noen gode som beskytter håret mot sol og saltvann? :)

  SvarSlett
 4. Hei Katarina :) Når du løper den runden på 5,2 km, hvor lang tid bruker du på den? Har selv begynt å løpe, og lurer på om du har noen gode tips som kan hjelpe på kondisjonen og treningsmotivasjonen? :)

  SvarSlett
 5. Hva synes du om at Demi fikk rødr kort? Snakker dere mye om kamper og slikt hjemme? :- )

  SvarSlett
 6. Heihei! Jeg lurte på om du visste om noen smoothie-steder her i Trondheim eller om du kanskje kunne spurt bloggleserene om det? Savner smoothie x-change:)Hilsen Helen

  SvarSlett
 7. Helen; prøv kvikk på solsiden senter, supergode smoothies :)

  SvarSlett
 8. Anonym: Lenge siden jeg har sett min kjære nå ja, heldigvis kommer han til Oslo med landslaget i morgen!! Jeg skal selvfølgelig på landskamp:)

  Lykke til med eksamen

  Jeg løper ikke i Trondheim området når, jeg løper i Asker. Men skal prøve å løpe ved lademoen når jeg er tilbake i Trondheim.

  Marthe: På runden på 5,2 bruker jeg mellom 24 og 25 minutter. Har tidligere skrevet innlegg om trening og motivasjon, så se i innleggene fra tidligere april/mai:)

  Anonym: Redken har flere gode produkter, som passer også om sommeren: http://www.redken.no/_no/_no/products/range.aspx?CatCode=AXE_HAIR^F1_Haircare^F2_Color_Extend_Sun&TopCat=F2_Color_Extend_Sun

  Jeg skal teste ut noen av disse i tiden framover, så følg med!

  Smoothies i Trondheim ja, prøv ut Solsiden, som Renate sier:) Men ingenting slår smoothie-X-change!

  Synd med rødt kort i kampen i går, men slikt skjer, og denne uken er det landskamp!

  SvarSlett
 9. Hvordan skal man bruke de redkenproduktene? Er de like, eller er de til to forskjellige hårtyper? Meninga man bare skal bestille 1 av de, eller begge?

  SvarSlett