mandag 3. mai 2010

Hårstyling

Neste helg står Gullruten for tur, og det betyr vel både glitter og glamour! I den forbindelse trenger jeg litt hjelp fra dere blogglesere. Jeg skal nemlig få håret oppsatt, men vet ikke helt enda hvilken frisyre jeg vil ha... Vil ha en litt delikat frisyre, men det finnes jo så mange fine;) Derfor spør jeg deg; hvordan synes du jeg burde ha håret under Gullruten neste helg? Oppsatt, krøller eller rettet ut? Du kan gjerne også linke til bilder hvis du har noen forslag:) Jeg tar hvertfall i mot alle forslag med takk!

Det ble ikke 2-0 til Rosenborg i går, slik jeg trodde;) Laget var vel ganske svekket, så det var kanskje bra at de klarte uavgjort! Vi jentene hadde det hvertfall veldig koselig, og for min del var det hyggelig å se kampen sammen med noen, i og med at kjæresten ikke spilte;)

I dag blir det fullt kjør med lesing, pakking og trening. I morgen går turen til Oslo, skal være borte en uke. Så jeg får bare komme i gang med dagens plikter!

11 kommentarer:

 1. Hvordan du bør ha frisyren kommer helt an på hva du skal ha på deg.. Er det mye bare skuldre kan det være fint om du har utslått, krøllet hår. Ellers oppsatt! Synes oppsatsen på bildet til venstre var veldig fin :)

  SvarSlett
 2. frisyren til Eva Longoria tror jeg ville kledd deg bra.

  SvarSlett
 3. enig med Marie, du kan jo gå for den som Eva Longoria hadde der.. :)

  SvarSlett
 4. Eva Longoria var jo nydelig der da :)

  SvarSlett
 5. Eva Longoria frisyren! :D

  SvarSlett
 6. longoria eller swift :)

  SvarSlett
 7. Liker Jessica Alba så utrolig godt, og denne frisyren tror jeg du hadde kledd: http://2.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/SeMbzCfkJ9I/AAAAAAAANmE/xOxmfaoyoyA/s400/JessicaAlbaHair.jpg

  SvarSlett
 8. Oppsatt hår med krøller er veldig fint! Det hadde du kanskje kledd :D

  SvarSlett
 9. Ha det slik som Eva Longoria ja! du ville blitt fin :)

  SvarSlett
 10. Utrolig positiv og inspirerende blogg.

  SvarSlett
 11. helt enig med Marie og Trine, du burde ha oppsatt hår som Eva Longoria :)

  SvarSlett