torsdag 6. mai 2010

One down, five to go... Men først: New York!


I det forrige blogginnlegget beskrev jeg et lite kaos som ventet her i Oslo, men det kan jeg nå slå fast at ikke var noen ting i forhold til det som har skjedd de to siste dagene!
For som sagt hadde jeg min første eksamen i dag! Følte at den gikk veldig bra, så da får jeg vente spent på resultatet!

Og bare det å lese til eksamen, samtidig som at jeg må tenke på de neste fem eksamene, gjør meg rimelig stressa. Og oppi alt dette skal jeg til Gullruten i Bergen på lørdag, opp til Trondheim på søndag, og, hold dere fast, til New York på tirsdag!!!!

Fikk en telefon i går om at jeg må komme meg til New York så fort som mulig, og siden jeg har fem eksamner til denne måneden, må jeg ta meg en liten svipptur allerede neste uke! Jeg får fire dager i NY, og gleder meg helt fantastisk mye!!! Jeg kan dessverre ikke fortelle hvorfor jeg skal reise dit, men kan love at jeg skal ta masse bilder. Var i byen for første gang i april i fjor, så føler at jeg har en liten oversikt over steder jeg burde dra. Men samtidig må jeg nok bruke litt tid på å planlegge turen, og oppi all eksamenslesing passer ikke det helt inn;) Jeg får lese på flyet og gjøre så godt jeg kan!


Alt dette innebærer jo at jeg ikke får dratt på de butikkåpningene jeg skulle denne uken, men litt må man ofre;) I morgen skal jeg forresten være gjest i programmet "Fredag" på TV2, men må prøve å lese både før og etter. Noe jeg også må gjøre nå! Ha det fint så lenge!

13 kommentarer:

 1. Lykke til med eksamen lesinga og kos deg i NY:)

  SvarSlett
 2. når er det du kan fortelle oss om det "hemmelige"?
  er veldig nyskjerrig:)
  du får ha lykke til med eksamene framover og en veldig fin og hyggerlig tur til New York!!!!

  SvarSlett
 3. Lykke til videre og kos deg masse:)

  SvarSlett
 4. Whaaat? Skulle gjerne ha fått beskjed om at jeg MÅ komme meg til New York! Har så lyst til å reise dit. Du får ta masse bilder :p
  Skal jo reise til "storby" selv senere i sommer da :p Så skal ikke klage..

  Lykke til :D

  SvarSlett
 5. Leste en plas at du ikke ville bli kalt fotballfrue..Men hvorfor stiller du da opp på "Fredag",da programlederen sa "fotballspillere som har flotte jenter"?

  SvarSlett
 6. Litt av ei uke for deg! Så artig med tur til NY, må kose deg masse:-) I dag kom t-skjorten som jeg vant hos deg, i posten. Den passet perfekt. Tusen takk igjen:-)

  SvarSlett
 7. Ja det lurer jeg også på,.Om du ikke kan si noe til oss,kan du vil ikke si det på tv? Bare prate om Vadim? :)

  SvarSlett
 8. åå..hvorfor skal du til NY da? Du kan jo ikke si A og ikke B :P Kan du si om det er ang en ny jobb du har fått da feks? Og evt når får vi vite om dette?

  SvarSlett
 9. Hei, skal til København i dag...noen tips til butikker, kafeer eller områder? håper du rekker å svare før jeg drar =)

  SvarSlett
 10. Tips til København:
  Strøget er jo et must, der ligger både Zara, TopShop, Urban Outfitters, H&M og Illum (et stooort senter) med stooort utvalg. Inn sidegaten ved Illum ligger det også mange kule butikker, blant annet By Malene Birger, Designers Remix og Marc by Marc Jacobs, samt Acne. Så der kan man surre litt rundt.

  Det finnes utallige koselig kafeer, men Cafe Europa som ligger rett ved Illum er perfekt både for frokost, brunch eller lunsj. Veldig dansk og hyggelig! Eller cafe Norden. Er du glad i sushi, bør du spise på Sticks and Sushi, det ligger flere steder i byen. GOD tur!

  SvarSlett
 11. Tror jeg må til Strøget ja, hehe...tusen takk =)

  SvarSlett
 12. åå, jeg vil å ut å reise! så herlig. god tur, håper du får kost deg masse innimellom jobb og lesing. Stå på. Må si jeg er veldig spent på hva du holder på med, hva planene dine er...:) men jeg heier på deg.
  hilsen anja

  SvarSlett