tirsdag 17. august 2010

Åpning: Oslo Fashion Week

Kjole og veske fra Mulberry

I kveld var jeg på åpningen av OFW! Alltid spennende med moteuka, blir også morsomt å se hva de ulike designerne har å by på. Denne uka får jeg for øvrig se hvilke visninger jeg skal gå på. Har planer om å se blant annet Daniel Franck, Moods of Norway og Mariettes, men får se om tiden strekker til:)

Antrekket for kvelden bestod av både kjole og veske fra Mulberry. Har brukt mye norsk design dette året, men i dag slo jeg til med en internasjonal designer. Jeg elsker jo så og si alle vesker fra Mulberry, og nylig oppdaget jeg hvor fantastisk mye fint de har på klesfronten også!

Fikk en del spørsmål fra pressen om jeg ikke skulle få med meg RBK-kampen mot FCK, og svaret de fikk var: JO! Jeg rakk nemlig kampen også... Så alt i alt en topp kveld. Gikk fra glitter og stas på åpningen, til joggings og fotball på TV etterpå. Sånn det skal være ;) Skal forresten ta turen over til København neste uke, det blir jo en superspennende kamp....

Nå hopper jeg til køys, god natt!5 kommentarer:

 1. Hei. Kjempe fin kjole du hadde på ofw. Noe jeg har lurt på lenge. Du er veldig glad i design. Ofte norsk design. På kk.no står det at kjolen din kostet ca 7200 kr og vesken ca 5500 kr. Har du kjøpt og betalt det selv? eller har du lånt av noen?

  Er det veldig viktig for deg å bruke masse penger på designerklær? hvorfor ikke gå på en "vanlig" klesbutikk å handle en likeså fin kjole? Eller er det veldig viktig for deg å gå med klær som ikke alle andre har?
  Bare lurer.

  Har vært på ofw tidligere år og det virker som det er veldig konkurranse blant kjendisene av hvem som har dyrest og best design på seg. Kan man ikke bare ta på seg noe som er fint samme hva slags merke man har på seg? MÅ det koste 5000, 7000, 9000 kroner?

  Hva er ditt forhold til slik pengebruk på klær for din egen skyld? Får av og til litt avsmak av slike summer på noe som eegentlig bare er stoff og tekstiler og som faktisk ikke betyr noen ting i en større verdenssammenheng. Hva syns du?

  Har lenge lurt på ditt bilde på slike ting. Hadde vært fint å høre dine tanker rundt det i og med du er et forbilde for mange unge jenter.
  =)

  SvarSlett
 2. Hei.Utrolig vakker kjole du hadde på deg.Elsker den! Jeg hadde sett for meg mye svart,brunt,grått og beige på åpningen i går blandt de inviterte,men der spritet du opp kan man si:) Sommeren er ikke helt over enda.Blir vel mye svart og beige på meg i dag vil jeg tro.Skal få med meg 3 i dag!:) Til hun som skrev kommentaren over.Noen bruker mer penger på klær,mens andre bruker penger på Interiør osv.For andre er det kanskje en god invistering å kjøpe seg et kjøkken til 200 000 mens for noen er det en kjole til 5000,- eller en veske til 15000 som gjelder! Kan man ikke bare respektere det ,har man penger så why not? Når det er sagt så er det mange designere som låner bort antrekk til kjendiser f eks for at de skal få markesført seg selv under ofw uken.Eller andre evtents også!
  Noen lever for mote og klær med kvalitet.Jeg liker å kombinere.Billig og dyrt,man kan ha arvet også! Jeg har en chanel veske og en guccibag som koster flesk,det betyr ikke at jeg har kjøpt de selv!
  :)

  SvarSlett
 3. L.O.V.E the dress!!! Fantastisk fin, og ikke minst jenta inni :)

  SvarSlett
 4. Elsker antrekket, hvor er skoene fra? :) De var også veldig fine :)

  - Kari

  SvarSlett
 5. Nydelig kjole (helt fantastisk) på ei nydelig jente. Ble ikke overasket da jeg så at du fikk terningkast 6 av Jan Thomas, det var det jo ingen tvil om !! skal du delta på amanda-utdelingen? Ha ei flott helg :)

  SvarSlett