mandag 30. august 2010

Støtt en god sak!


Lørdag 11. september kan DU støtte en god sak, nemlig Kreftforeningen! Og det kan du gjøre på en veldig enkel og ikke minst morsom måte, du kan få deg en hårklipp!


Redken arrangerer nemlig Cut - a - Thon, Redken mot kreft! Arrangementet foregår på følgende måte: 40 av de beste Redken frisørene fra forskjellige salonger gir deg en hårklipp, til en god pris, til inntekt for kreftforeningen.


Det er drop-in fra kl. 10.00 til 16.00 på deres Akademi på Skøyen i Oslo. Adressen er Karenslyst Allé 18D. Prisen for en klipp er 400, men alle er velkomne til å betale mer, dersom de skulle ønske det. Alle frisørene jobber gratis, og alt som kommer inn av penger går uavkortet til Kreftforeningen. De vil også ha en lounge med DJ hvor man kan vente dersom det blir kø.


Du velger selv hvordan hårklipp du vil ha, og du kan ta med deg så mange venner og bekjente du bare vil. Går du med planer om å klippe deg, hvorfor ikke gjøre det på en billig, men samtidig givende måte.


Ta en titt på Redkens Facebook-gruppe her for mer informasjon.


Kreftforeningen er en forening som gjør et utrolig viktig arbeid, og med en mor som jobber som sykepleier ved Radiumhospitalet, er dette en sak som ligger meg nær. Derfor ønsker jeg å bidra til at så mange som mulig møter opp og bidrar til en god sak:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar