søndag 8. august 2010

Sommeren flyr av gårde...


Verdens beste mamma!

Vi har hatt hele seks sendinger denne sommeren, og nå er det kun to igjen.. Hvor ble sommeren av? ;) Jeg føler at tiden flyr av gårde, men samtidig klarer jeg å nyte hvert eneste minutt jeg får drive med det jeg liker aller best.

I går hadde vi strålende vær i Arendal, og jeg hadde mamma blant publikum, det var veldig stas. Hun hadde med seg et par venninner, så vi dro ut på en veldig koselig middag etter sendingen var unnagjort.

Fikk forresten et par kommentarer på hvor antrekket mitt var fra: kjolen er fra Lexington, smykkene er fra Bibi og jakken er fra H&M.

Nå er jeg på Tjøme, skal være her sammen med Vadim fram til i morgen. Da ligger det en spennende uke foran meg. Mer om det etterhvert ;) God søndag!

6 kommentarer:

 1. og så synes jeg stylingen har blitt bedre i løpet av sommeren på "sommerspillet"...hehe..anja

  SvarSlett
 2. Du er utrolig flink og dyktig! stå på! Elsker utstrålingen din:) lurer bare på om du skal studere til høsten? kom du inn på noe du håpet på?:-)

  SvarSlett
 3. Spennende da =)
  Fiin blogg

  SvarSlett
 4. ja det er synd sendingene snart er over...
  har du planer for høsten?
  kan du lage et innlegg for en dags matinntak?

  SvarSlett
 5. hehe tack! :) när kommer du till trondheim igen? jag är tillbaka på torsdag :) kram

  SvarSlett
 6. Jeg har en del planer for høsten, kommer nok til å skrive litt om de etterhvert:) Skal prøve å skrive et innlegg om kosthold når tiden strekker til:)!

  SvarSlett