tirsdag 24. august 2010

CPH here I come

Trodde ting skulle roe seg litt nå som Sommerspillet var over for denne gang, men dagene flyr fortsatt av gårde. Driver med litt planlegging og organisering av tiden framover, så det er nok å fylle dagene med;)

Men i morgen tar jeg meg litt fri, og reiser over til København! Pappa og jeg har tenkt oss dit for å se FCK - RBK, tror det blir god stemning og ikke minst veldig veldig spennende! Her er et bilde fra noen av oss jentene var i Køben i fjor. Skal selvfølgelig ta litt bilder og blogge om turen:)

Torsdag flyr jeg øvrig til Oslo igjen, men kun for noen timer. Skal bare inn til Oslo på et møte, før jeg reiser tilbake til Gardemoen og opp til Trondheim. Phju, skal bli godt med en rolig helg med kjæresten da... Synd de har bortekamp på søndag, men jeg får sørge for å være i Trondheim ved neste hjemmekamp. Har savnet det den siste tiden;)

Nå har jeg akkurat trent, 30 minutter Core og 30 minutter med løping. Veldig deilig! Og i kveld skal jeg på avslutningsfest med redaksjonen og crewet til Sommerspillet. Det blir kos! Ha det bra så lenge:)

5 kommentarer:

 1. ja heia rbk! :) fine bilder du legger ut : D gleder meg til å se bilder fra turen til cph.

  SvarSlett
 2. hei :) kjempefin blogg. lurer bare på om du hadde tenkt til å studere til lege etterhvert? og hva er dine tips for å holde motivasjonen oppe med tanke på studier osv? for du hadde jo ganske mange eksamener til våren. hvordan greide du å lese til alle de, og holde motivasjonen oppe? leste du bare eller skrev du notater til også? bli gla for svar, har akkruat startet sykepleie studie, men vet ikke om motivasjonen er helt på topp enda. klem

  SvarSlett
 3. København er en så vakker by! God tur :) Kos deg masse, noe du garantert gjør uansett. Jeg mellomlandet der (og var der i noen timer) før jeg skulle til Portugal. Nordre gt. blir aldri det samme når man har gått i Strøget, hehe!

  Tvi, tvi i morgen! :)

  SvarSlett
 4. Flere som skal til København på kamp, gleder meg :-D

  SvarSlett
 5. Min kjære reiste også til Køben i dag - men jeg fikk ikke være med :( Får nyte en midlertidig "fotballfrue"-tilværelse i Tr.heim i stedet :P

  SvarSlett