søndag 22. august 2010

Sommerens aller siste Sommerspill!

Kvelden i går var helt topp! Det var jo siste sending av Sommerspillet for denne gang, og vi avsluttet med god stemning! Masse fine gjester og god musikk. så det kunne ikke ha vært bedre:)


Festen etterpå ble også en suksess! Man har jo alltid mye energi etter en direktesending, så det ble en sen kveld ;) Stemningen gikk for øvrig i taket da A1 og Aleksander Rybak bestemte seg for å dra noe låter sammen... Prøvde å laste opp en liten videosnutt av det, men fikk det ikke til. Prøver igjen litt senere!

I dag har jeg kjørt tilbake til Oslo, og deretter ligget rett ut på sofaen. Har sovet i nesten tre timer, har virkelig null energi. Hadde tenkt meg en treningsøkt, men det er dessverre ganske uaktuelt. Har jo trent 5 økter denne uka, så det gjør ingenting å slappe av litt... Blir nok bare mer søvn på meg i kveld, trenger å hente meg inn litt:)

Fikk en kommentar på kjolen, kjøpte den hos en designer i Thailand rundt juletider i fjor :)


7 kommentarer:

 1. Her snakker vi muskler! Oioi :)

  SvarSlett
 2. håper du får til å laste opp fimen, hadde vært gøy å se! foresten, hvor var skoene du hadde på deg fra? utrolig fine! :)

  SvarSlett
 3. Du har gjort en kjepe BRA jobb på sommerspillet! Nå ser jeg på RBK-MOLDE:)Nyt kvelden. Deilig med noen rolige kvelder også. Er stadig innom bloggen din.Den er kjempe bra:))

  SvarSlett
 4. hei
  jeg lurte på om du kunne skrive litt om kosholdet ditt jeg. legge ut en typisk dagsmeny feks? hadde satt stor pris på et slikt innlegg :)

  SvarSlett
 5. så pen du er :)
  jaa, prøv å laste opp videoen, vært morro å se:D

  SvarSlett
 6. hej! :) nu var de jätte länge sen vi sågs. när kommer du till trondheim? :) blir det köpenhamn för dig? jag kan inte åka eftersom jag har geisha.. :/ ses snart hoppas jag, saknar dig. kram!

  SvarSlett
 7. Kjempefin kjole, den bemerket jeg meg jeg også når jeg så deg på tv`n:)
  Synes du har gjort en strålende jobb i sommerspillet:)

  SvarSlett